Antares Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Девин не го давай за пример. Там хората са дали обет да не са на работните си места. Няма толкова смотан град. За персонала, ами Ники - те тия хора от къде мислиш са дошли? В моя отдел, от 27 човека, може би двама или трима са родени в София. Търсенето определя предлагането. Извинявай, ама ти би ли останал в град, в който за твоите възможности и умения ти предлагат 700 лева, срещу чудесната възможност да им робуваш по 12 часа дневно, уикенди и т.н. ? Лошото е, че това е затворен кръг... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 В Девин аптеките са 4 и никоя не работи в празнични дни. Хората се познават и затова са те пращали "на адрес". В курортните селища(особено планинските) НИКОГА недей да търсиш лекар. Отиваш в поста на ПСС, ако има такъв или в най-близкото населено място. Изключение са по-големичките морски курорти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Ангеле, и мога ли да запитам КОГА ще обикаляш ако си като с моя режим едва да намираш време да се наспиш? Е само твоята работа ли може да се върши дистанцилонно? За друго онлайн занимание говоря. Нещо от рода на афилиейти, СЕО и т.н. Не са малко хората, които го правят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Оф стига сте се оплаквали! Докато уредим форомна сбирка, ще спра да пия... Снощи седях сам в една пицария, па си пийнах... ама не е същото да го ева... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Ами ти кух ли си, да ми драснеш едно ЛС? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Е де да знам, вижда ли ти се само с мен. Аз даже май не съм те виждал на живо. Или се видяхме един път, не съм сигурен... На Пешо нали му били свободни понеделниците. Да се организираме нещо за идния? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Ми аз вас чакам Ако излизам някъде, обикновено е събото-неделно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Ами да пише Доньо как е в понеделник и да се събираме нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Е пък драсни 2 реда аз вчера цял ден бях свободен.А онзи ден ходихме в една доста приятна пицария "Кривото",която пък е и денонощна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 http://mechkite.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Дам това също става Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Няма как да искате нещата да изглеждат и работят добре, а да не се плаща. Няма как да има ниски цени, а пък да има високи заплати. В момента съм в един град с около 200 000 жители в Германия. Хората си ползват основно градския транспорт, а по улиците няма задръствания. Колите им не са нищо особено - по-голямата част от тях са среден клас автомобили от началото и средата на миналото десетилетие. Не знам как точно си представяте, че работят нещата, но за да се върви напред трябва да се работи и да се плаща... да си забелязал редовен или поне "приличен" градски транспорт в пловдив? за сметка на това имаме приватизиран и фалиран такъв и всички приходи от местните данъци за МПС се използват за субсидии именно на нередовния, бавен и мръсен, който си имаме. излиза че шофьорите с данъците за личните си автомобили заплащат за удоволствието да имат такъв градски транспорт за всички, и въпреки това им е по-евтино и бързо да се придвижат с личните си автомобили от един край на града(спалня) до другия (работно място), което е абсурдно за град с груб диаметър 15км. ако имах смислен градски транспорт нямаше да имам личен автомобил. мотивите за увеличението също са доста забавни: не сме го вдигали отдавна+с 40 лв сменяме 1 плочка (което прави около 400-450 лв/кв.м. по кметски цени). промените са приети с решение на красивата дата 20.12.2012г - последното заседание на съвета за годината. обнародване е в края на м. Февруари. Срока за обжалване е отдавна изтекъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Мобо, не че нещо, ама ти откъде знаеш кои пари за какво се харчат от Общинската администрация? Нещо банковите сметки ли им следиш? Счетоводството ли им водиш? Защото толкова неверни неща си казвал и казваш, па си и вярваш, при това с апломб на сведущ... Я кажи откъде ги вадиш тия информации или поне покажи нещо черно на бяло. Така да видим за какво става въпрос... Защото 90% от приказките ти са съчинения без покритие като гледам така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ZiN6t7K7txw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Ами ти кух ли си, да ми драснеш едно ЛС? T'ва в Гето Милев? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Е само твоята работа ли може да се върши дистанцилонно? За друго онлайн занимание говоря. Нещо от рода на афилиейти, СЕО и т.н. Не са малко хората, които го правят. Ааа тези дето са направили вече първия си милион Девин не го давай за пример. Там хората са дали обет да не са на работните си места. Няма толкова смотан град. За персонала, ами Ники - те тия хора от къде мислиш са дошли? В моя отдел, от 27 човека, може би двама или трима са родени в София. Търсенето определя предлагането. Извинявай, ама ти би ли останал в град, в който за твоите възможности и умения ти предлагат 700 лева, срещу чудесната възможност да им робуваш по 12 часа дневно, уикенди и т.н. ? Лошото е, че това е затворен кръг... При това Пловдив е 2рия или 3тия по големина град (не съм сигурен дали Варна не задмина Пловдив по население или мангалите компенсират) Факт е - колкото и да не ме кефи че е пренаселено - в София кипи от живот, докато останалата част от БГ изпада като колкото са по-малки градовете толкова по-зле става. Особено по-високотехнологичните фирми повечето се преместиха в София. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Мдааам, София и другата България. 'Сичко е там...Даже ме яд малко сега, че не се преместих когато ми предлагаха работа.Ама минало -бешело..Сега ще си оцеляваме тук у Пловдивъ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Няма такава мръсотия като в София. И няма такива смотани табели като тия в метрото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Какво им е на табелите.Сега в Пловдив е по-мръсно отколкото в София.Да факт е че проектантите на метрото не са се сетили поне 1 кошче да сложат по тия станции. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Табели те са такива, че като слезеш на Централна гара, не знаеш колко по-точно да вървиш, за да излезеш на самата гара, а не на острова в средата. И на Сердика не знаеш кой влак трябва да хванеш като сменяш линиите, защото на табелите пише последната спирка, а не следващата за ориентир, както е на други места.Не мисля, че в Пловдив е мръсно. Аз до сега, толкова много плочки/капанчета не бях виждал на едно място. Че те са на всеки тротоар. Какво остава пък за изоставен канал, пълен с боклуци почти в центъра на града? Някой може да те заколи, да те хвърли в тоя канал и никой няма да те намери, докато не се размиришеш. А може и тогава да не те намерят, че то и без това миришеше на мърша от всичките тия боклуци и животни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Хммм, аз па са измъкнах от село и ни моиш ма върна! Аресва ми тука, мисла да поостана! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Ангеле, ако минеш през малките градчета в Австрия и Швейцария ти собственоръчно ще запалиш и София и Пловдив защото в сравнение с тях тука е един кенеф. Аз по-чисти и подредени къщи, улици и градинки не съм виждал, даже тогава не можах да повярвам, че виждам на живо нещо, което съм виждал единствено нарисувано в книжка с детски приказки - малки красиви разноцветно боядивани (при това наскоро) къщички, с добре поддържани градинки отпред и чисти тротоари и улици. Нямаше една олющена мазилка или почерняла от времето боя на която не можеш да различиш оригиналния цвят ами стои като преливка от сиво към черно, не видях и една дограма с олющена боя. Чат пат само неизмазани къщи (т.е. да се виждат тухлите) или от онези греди на Х но всичко си беше завършено а не триетажна къща, като само първия етаж е довършен, втория до средата а третия само покрива криво-ляво сложен колкото да не вали надолу. Ей това е приятно за живеене място - излизаш и накъдето да се обърнеш или природа или нещо красиво. За съжаление подобно нещо в БГ има вероятно само в най-елитните Софийски квартали, където еднофамилната къща струва от половин милион евро нагоре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Няма такава мръсотия като в София. И няма такива смотани табели като тия в метрото. С ориентацията в Метрото пък никога не съм имал проблеми. Търси грешката в себе си. Не мисля, че в Пловдив е мръсно. Да бе, блести от чистота като в реклама на мистър пропър... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Да псувам ли... или да не псувам, това е въпросът. Или да си бегам у другия форум и там сред псувни и дюдюкания, да си ги нареда както от вътре ми иде... Само едно че ви редим момчета... Путката не е женски полов орган, а тип мъжки характер. Ай със сдраве. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Да псувам ли... или да не псувам, това е въпросът. Или да си бегам у другия форум и там сред псувни и дюдюкания, да си ги нареда както от вътре ми иде... Само едно че ви редим момчета... Путката не е женски полов орган, а тип мъжки характер. Ай със сдраве. Ам че то това си е всеизвестен факт.Познавам няколко подобни същества.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.