w00x Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 ARPA, доколкото ги видях освен 100-на лева и wireless, друго май не ги различава 7 и 9... Отделно, че нещо не ме привличат wireless-ите. w00x изключително customisable. Пробвал съм доста от разерите - не ми харесва как ми ляга в ръката. Сегашния ми плъх има доста сериозен балон от въздух между дланта ми и самата мишка. Но преди всичко - ще ида до някой технополис да я пробвам. Ми тя беше в кутия. Не знам дали ще можеш да я отвориш. Имаше 3 модела. За сефте я виждах. После разгледах и сайта, за да видя за какво иде реч. Толкова пари за мишка са ми някакси неоправдани.. Иначе и аз не харесвам безжичните. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Нищо им няма на безжичните, особено като са с дълъг живот на батерията. Много ме дразни като ми се мотка кабелче след мишката, някак ограничаващо ми действа, плюс че е по-удобно да прибирам безжична мишка в чантата и да я вадя сутрин в офиса. А цената ... скъпи са, но пък поне може да си я нагласиш точно както искаш за ръката, това ме и влече , пък и с това си вадя хляба, трябва да ми е удобно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Свинье, кога ще правим сбирката? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Свинье, кога ще правим сбирката? Когат кажете Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Сбирката се случва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Ти си отделен случай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Аз хляба си го вадя с клавиатурата (Real men don't click ) С мишката си го харча :] Така или иначе, стария плъх ще замине за офиса, на мен личен и служебен компир са ми различни, не ги мешам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 ... Ако може и да е приятно също така. ПС: Еб**то не се брои Голяма грешка, че не го броиш точно него Плюс тва ползата е тройна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Голяма грешка, че не го броиш точно него Плюс тва ползата е тройна! Не оспорвам, но като гледам особен ефект няма пък има няколко доста мързеливи (за мен) пози Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 http://www.stumbleupon.com/su/8WFH4r/hundredpushups.com/why.html/ Ето, Дядо. Почвай! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Не оспорвам, но като гледам особен ефект няма пък има няколко доста мързеливи (за мен) пози И ти само на тях налиташ, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Сбирката се случва Абе пияндета такива, какво сте направили та жена ти е толкова ужасена? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Олелеее... чак сега разбирам какво имал предвид кръстника... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Абе пияндета такива, какво сте направили та жена ти е толкова ужасена? Нищо бре! Нищо различно от друг път. В смисъл и много по-зле е било. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Оф, някой да ми обясни защо ГРАМ не ми се работи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Щото е понеделник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Аре и аз да дам тон за песен. Ше си бия груп лидера... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Направи ти забележка, че много киснеш във форумите през работно време ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Не, издребнява за едни документи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Много студено бре!!! Човек не може бетон да лее... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Ама може да пие.., но не и на работа.Фак, мразя понеделниците. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Аз от време на време си правя фреш портокал и вътре му сипвам 50-60 грама водчица... Само за вкус. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Абе и аз си имам в шкафа до бюрото 2 бутилчици с разни благинки, ама се налага през деня да ползвам автомобил....Не става.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 http://www.stumbleupon.com/su/8WFH4r/hundredpushups.com/why.html/ Ето, Дядо. Почвай! И не спирай докато не почнеш да правиш поне по едно пълно planche П.С. Фитнеса ти е скучен, защото си ходил дузина пъти и не виждаш резултати.Направи 3 месеца по поне 3 пъти седмично и ела пак пиши, да видим какво ще ти е тогава мнението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 П.С. Фитнеса ти е скучен, защото си ходил дузина пъти и не виждаш резултати.Направи 3 месеца по поне 3 пъти седмично и ела пак пиши, да видим какво ще ти е тогава мнението. Няма да го направи по-малко скучен. Скучен е, защото седиш и блъскаш уредите в продължение на час. И на мен ми е скучно. Страшно еднотипно е, без значение, че се сменят упражненията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.