Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

ARPA, доколкото ги видях освен 100-на лева и wireless, друго май не ги различава 7 и 9... Отделно, че нещо не ме привличат wireless-ите.

w00x изключително customisable. Пробвал съм доста от разерите - не ми харесва как ми ляга в ръката. Сегашния ми плъх има доста сериозен балон от въздух между дланта ми и самата мишка.

Но преди всичко - ще ида до някой технополис да я пробвам.

Ми тя беше в кутия. Не знам дали ще можеш да я отвориш. Имаше 3 модела. За сефте я виждах. После разгледах и сайта, за да видя за какво иде реч. Толкова пари за мишка са ми някакси неоправдани..

Иначе и аз не харесвам безжичните.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Нищо им няма на безжичните, особено като са с дълъг живот на батерията. Много ме дразни като ми се мотка кабелче след мишката, някак ограничаващо ми действа, плюс че е по-удобно да прибирам безжична мишка в чантата и да я вадя сутрин в офиса. 

А цената ...  скъпи са, но пък поне може да си я нагласиш точно както искаш за ръката, това ме и влече , пък и с това си вадя хляба, трябва да ми е удобно :))

Аз хляба си го вадя с клавиатурата :lol: (Real men don't click :P) С мишката си го харча :]

Така или иначе, стария плъх ще замине за офиса, на мен личен и служебен компир са ми различни, не ги мешам...

... Ако може и да е приятно също така. 

ПС: Еб**то не се брои

Голяма грешка, че не го броиш точно него ;)

Плюс тва ползата е тройна!

Голяма грешка, че не го броиш точно него ;)

Плюс тва ползата е тройна!

Не оспорвам, но като гледам особен ефект няма пък има няколко доста мързеливи (за мен) пози :)

Не оспорвам, но като гледам особен ефект няма пък има няколко доста мързеливи (за мен) пози :)

И ти само на тях налиташ, нали? :lol:

Абе пияндета такива, какво сте направили та жена ти е толкова ужасена?  :confused  :Facepalm:

Нищо бре! Нищо различно от друг път. В смисъл и много по-зле е било.  :laughing:

И не спирай докато не почнеш да правиш поне по едно пълно planche :D

П.С. Фитнеса ти е скучен, защото си ходил дузина пъти и не виждаш резултати.Направи 3 месеца по поне 3 пъти седмично и ела пак пиши, да видим какво ще ти е тогава мнението.

П.С. Фитнеса ти е скучен, защото си ходил дузина пъти и не виждаш резултати.Направи 3 месеца по поне 3 пъти седмично и ела пак пиши, да видим какво ще ти е тогава мнението.

Няма да го направи по-малко скучен. Скучен е, защото седиш и блъскаш уредите в продължение на час. И на мен ми е скучно. Страшно еднотипно е, без значение, че се сменят упражненията.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...