Grimjaur Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Айде по моргите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Добър ден, шемети разлизгани... Насе, по моргите, някои неща са адски скъпи..Продават части на цени като за чисто нови в магазин.Внимавай да не те литне нЕкой келеш..Желателно е предварително да си проучил цените на новите части, но предполагам саи го направил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Заеби, то няма...А за скъпите части - един ми искаше 90лв за фар, при положение, че нов е 70... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Заеби, то няма...А за скъпите части - един ми искаше 90лв за фар, при положение, че нов е 70... Нов е 70, ама свети колкото газеник. Взимай читав от моргите и се пазари, ако можеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 То да имаше читави, да съм накупил и да съм забравил...ма никъде няма, гръм да ги тресне... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 И да знаеш, най-големия враг на кръста е шкембето! Фак бе, Ваньо! Шкембенце ВИНАГИ трябва да има, но не трябва да се прекалява. ========================== http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VQ_AwFSWIPU Скромни цени от 25000-70000$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 500лв макс Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Ами ако си достатъчно мързелив да допуснеш тя да разбира кой кога ти цунка чурката - нищо чудно... Това програмиране по принцип е най-сложно, в смисъл не се организира и пише, попръцквайки на стола със скъп коняк в ръка... Ти предполагаш, че живота ми е достатъчно прост и лесен та да искам да си го усложня малко може би? И че разполагам и със доста свободно време също така 500лв макс Да ама едната само я въртиш, другата идва със шкаф за "листенцата", които освен това си ги слагаш отделно. Не е баш същото. Не че си струва да дадеш с $50,000 отгоре за по-хитрия механизъм, но има лека разлика все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Ти предполагаш, че живота ми е достатъчно прост и лесен та да искам да си го усложня малко може би? И че разполагам и със доста свободно време също така Да ама едната само я въртиш, другата идва със шкаф за "листенцата", които освен това си ги слагаш отделно. Не е баш същото. Не че си струва да дадеш с $50,000 отгоре за по-хитрия механизъм, но има лека разлика все пак Има огромна разлика като гледам така, но и цените верятно имат огромна разлика... Наско, дай да я видя тая маса за 500 лева - ще купя 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 tl;dr Ъъъ.... К'во? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Има огромна разлика като гледам така, но и цените верятно имат огромна разлика... Наско, дай да я видя тая маса за 500 лева - ще купя 5. 500 лири е по-вероятно, но също ме съмнява. Последно купих за 500лв една маса чийто механизъм е на светлинни години по-зле от тази 2рата. Тази с махагоните е по-вероятно да е към 5000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Имах предвид, че я показваш на някой нашенски майстор, казваш му кво искаш и ти я прави. Баси, аз дето съм кьопав, мога да я спретна тая маса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Гримьоре, питай по Рено форума има няколко сценика на части, за единия продавач съм сигурен, че е коректен. Взимал съм части за един познат. По моргите искат някакви луди суми все едно искаш да купиш цяла кола. После преслушай тея в мобилето, където има коли на части там поне можеш да се пазариш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Уредих вече частите, то човек ше каже, че е ебаси рядката кола тоя сценик, никъде нищо...баси ташака...утре ще си ги купя, само гредите остава да се изчукат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Точно тея предните панели като излезе кола на части и ги отнасят веднага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Забелязах. Поне капака си изправих сам без щети Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Ей т'ва ми легна на окото ся... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Пешо, направи си ритуално секуро! Не те ли е срам бе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Грам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Ей т'ва ми легна на окото ся... И на мен така от вчера, но wireless варианта http://www.itshop.bg/product/2265/saitek-r-a-t-9-bezzhichna-geymarska-mishka-cyborg-r-a-t-9.html Лошото е, че също като гейм лоджитеците има супер никакъв живот на батерията, за разлика от M505/M705 които ми карат по 1-2 години на батерии ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Ей т'ва ми легна на окото ся... Тва "нещо" го видях в Технополис преди 2 години. Не съм сигурен какъв би бил смисъла от него. Като изключим, че няма чупене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 ARPA, доколкото ги видях освен 100-на лева и wireless, друго май не ги различава 7 и 9... Отделно, че нещо не ме привличат wireless-ите.w00x изключително customisable. Пробвал съм доста от разерите - не ми харесва как ми ляга в ръката. Сегашния ми плъх има доста сериозен балон от въздух между дланта ми и самата мишка.Но преди всичко - ще ида до някой технополис да я пробвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Таман са бях засилил да ви казвам, че сте гиикове смотани, ама са отказах, щот предположих, че си го знаете тва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 И нърдове! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 И нърдове, да Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.