Midex Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Това всички го знаем - я от Уикипедията, я от Гугъл, я от обща култура (тия дето я имат). Работата е, че по соц времето "Плиска" (с надпис 'коняк' на етикета) струваше повече от "Слънчев бряг" (с надпис 'бренди' на етикета). Второто питие беше един вид "народния коняк" и беше оцветен с карамел, като определено имаше доста по-груб и 'спиртов' вкус от "Плиска"-та. Така че каквото е валидно за Франция, тогава не беше съвсем валидно за България. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Чесно пък аз никаква връзка не правя с футбола. Отивам на концерт, няма да играят на ританка на сцената я. Който от какъвто отбор ще да е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Това дали е истина?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Не. Това е изгаряне/измръзване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Това дали е истина?! Трудно е да го установиш така по снимка...освен да повториш написаното и да споделиш резултата... П.П. Ех, къде зачезна Лорд Гудо....можеше него да питаме... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 В ранните ми тийн години опитах нещо подобно, но повечето щети бяха не по ръката ми... Отделно, че не използвах стимуалнти...В днешно време - не бих пипнал амфети... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Аз си шмуля от време на време Плиска (Винекс Преслав) от 15 годишната (1300г България - май се водеше) и по-малката - 8г майче. Айляче е. Идеално вечер за приспиване. _______________Седмичка било малкото > http://vinaritrade.com/%D0%BF%D0%BB%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2-vsop-0-700 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Утре ще проверя ,за да съм сигурен на 100 % , но в повечето случаи от лява лента е разрешено направо , но забележи - от средна наляво НЕ Е !!! Недей квалифицирай ,като материята не ти е ясна Е там мисля че имаше и маркировка,че от средна можеш наляво.Иначе смисъла на цялото кръгово с 3 ленти се губи Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Абе кой ти иска 360 градуса снимане - един хубав Full HD регистратор е максимум $70-80, като съм виждал доста сносни пак Full HD и за $50-60...изключвам марковите, които въпреки, че по дефолт са си хубави, доста от парите, които плащаш за тях отиват точно заради марката. Евтин регистратор ($20-30) няма смисъл да се взима, понеже на нощно е много зле, а дори и през деня трябва да си на 5-6 метра от кола, че да й прочетеш номера (имам един такъв в чекмеджето, който даже не ща и да ползвам). Поръчай ми един, мамка му и прасе, или ми дай линк да си го поръчам! Искам да е свестен, нищо повече. А 15-ти, того, наближава със страшна сила Ред. Хах... Е тоя пак цепи мрака https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=122041 Български коняк, БУТИЛИРАН преди седемнадесет години го представя за седемнадесет годишен И освен всичко друго е произведен в най-дивото време на ментетата. И върхът е, че има и абдали да се връзват вече на търга, а пичът в образът на компетента го хвали та се къса.... Неее... няма такъв цирк просто Шшшшшш алоу, бат' Нено е точен пич. А и коняка няма да е лош.... Утре ще проверя ,за да съм сигурен на 100 % , но в повечето случаи от лява лента е разрешено направо , но забележи - от средна наляво НЕ Е !!! Недей квалифицирай ,като материята не ти е ясна ДЯСНА лента е в повечето случаи разрешена направо, НЕ лява. В смисъл колко ти е ясна материята... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Говорехме за средна дали е разрешено надясно Би трябвало да е за това и намалиха колелото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Абе що не гледате стрелките на асфалта - почти винаги ги има и те ориентират кое-къде... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 И не само ,че те ориентират, ами и те задължават да се движиш в посоката която указват.Няма ли светофарна секция указваща посоката или съответния задължаващ знак, се гледа хоризонталната маркировка, която има задължителен характер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Я да си прочетете всички ЗДП Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Вече почти месец съм в София, ама кофти социален живот... Аре да си правим някаква форОмна сбирка! Има ли някой в Младост1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Има Жоро.Пешо е в Малдост нз си кой аз съм в студентски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Аз съм близо до Плиска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Ами айде де... И я кажете къде има хубава кръчма тип Пловдив. Тука досега където съм бил, само Бургас 63 и Перла по 3 лв малкото... Ай сиктир! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 До нас има някаква кръчма, още не съм я проверявал, ма то по-добре вкъщи да пием - пиене има бол Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Нз ама в пицария виктория цените бяха доста надути също. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Откакто съм в София (Юли 2011-та) съм бил три пъти на кръчма Тъй че мен не ме бройте по заведенията Отделно, че свободното ми време е изключително ограничено... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 PS2 всички са злета, само Гадин не е! Не си прав за коняка и брендито. Всеки един винен дестилат се нарича бренди, а "коняк" или "cognac", както се изписва на френски, е наименованието на бренди произведено в района на гр.Коняк във Франция и отлежало минимум 2 год в дъбови бъчви. Що не си прочете подписа преди да плещиш? А тва горното иди да го разправяш на франсетата в областите Коняк и Арманяк (ако искаш да те изнесат от селото вързан на прът, полят в катран и овъргалян в перушина)! ------------------------------------------------------------- Иначе през главата ми минава, че в наща мила татковина, здравите сили отново победиха здравия разум... Някои хора просто плачат за съд с обвинение в държавна измяна. А след справедливата присъда, всичките "ръководители" и "говорители" на протестите, никак няма да е зле да им правят компания на ония предатели, овесени по диреците. Гнус ме е вече дори да и дишам въздуха на тази държава, мамицата му. Ей го, днес и нашият ДрислЮ, гус'ин Кметъла, взел да ми се плюнчи по радиото. Докато го слушах к'ви ги говореше за хората в Пловдив и започнах да усещам как взе да ми се гади, всъщност дори повърнах малко, ама си го глътнах. Тоя олигофрен, дебил, чекиджия, нещастен, разпраногъз гей... дали се е сетил, че след тези му приказки, никак няма да е здравословно за него да замръква сам по улиците вече!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Абре разберете се кога, аз осигурявам терен Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 А след справедливата присъда, всичките "ръководители" и "говорители" на протестите, никак няма да е зле да им правят компания на ония предатели, овесени по диреците. Гнус ме е вече дори да и дишам въздуха на тази държава, мамицата му. На мен ли така ми се струва или сме на едно мнение относно това, накъде тръгнаха протестите? Само дето аз още от третия ден не бях особено доволен. ПС: Да не си помисли някой че работя за ЕВН или особено ги обичам, не и след като платих една красива четирицифрена сума тези дни заради задължения на роднини... ама какво да се прави - в случая е ясен виновника Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Като гледам все още имате пари щом плащате три- и четирицифрени суми.Не казвам,че сте го изконсумирали тока със сигурност.Ако на мене ми се беше случило сигурно щях да си стоя на тъмно или на свещи за по-романтично... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Интересно предположение, дори няколко, при това доста погрешни. Първо не е ток. Второ не съм го консумирал аз и най-важното е че сметката не е нито за месец или два, нито дори за година. Тъпото е, че търсят мен. Още по-тъпото е, че имат правно основание да си изберат кого да тормозят от наследниците дори да не е с най-големия дял при това да му наложат запор над които сметки и имоти им е кеф. Да продължавам ли? Гадното е, че аз ги плащам. Още по-гадно е това, което ще се случи след няколко месеца благодарение на едни адвокати и съдебни изпълнители, но в някои случаи така става. Не може разни хора хем да ми правят проблеми, хем да има плащам баснословните сметки хем нищо да не направя... Хубавото е, че разбрах навреме за цялата работа преди да стане по-голяма беля, защото ми трябваха едни документи и в единия взе че излезна въпросното изпълнително дело. Още по-хубавото е, че тези пари не само ще си ги върна ами и ще съм на печалба дори след като се удържат адвокатските хонорари и таксите на съда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.