Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Също съм на мнение, че софийските шофьори са далеч по-добре от пловдивските. Особено на тема толерантност. И не е като да не съм бръмчал със служебна кола из София...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Това дали си толерантен не определя дали караш добре или лошо. Може да пусна тоя пред мен дето опитва да направи ляв завой или иска да се включи в движението, и после да реша да мина на червено, на ляво. Или някоя дива маневра, където е забранено.

от в Пловдив.Ония льохми ..

Кога отиде в София, кога ти почерня гъза? Вече кореняк софиянец ли стана докато следваш?

В момента съм в София точно иначе,ако бях в Пловдив щях да напиша тук.Ич и не искам да ставам софиянец,но нямаше как :( 

Не ми говори. Болната тема...Ако имаше работа из Плд, Пазарджик или Аскуу за тия пари, едва ли щяхме да стоим тука...

Факт.

Само че няма. И освен, че няма, имам чувството, че Пловдив от ден на ден става все по-зле и все по-безперспективен...

Като чух какво предложение за работа са дали от матраци ТЕД, просто се чудех да се смея ли или да плача...

Мхм. И всеки иска хора със широк набор от умения...А се старае да плаща заплата като за човек с нулеви умения...

Гримьоре, натягай се и взимай книжка, ако нямаш. Не оставяй жена ти да кара, особено ако не е и добър шофьор. Страх, не страх, поемаш волана и това е. Преди 2 месеца на един приятел приятелката му така хубаво катастрофира, че сме обикаляли из цял Пловдив и извън града по автоморги за фарове, стопове, предна броня и т.н. Отделно пребоядисване отпред и отстрани, че беше ожулила и вратите.

Не казвам, че всички жени са лоши шофьори, но по-голямата част са, понеже лесно се панират и не знаят как да отреагират при дадена ситуация.

Абе имам книжка. Просто не ме е страх от самото шофиране, а че ще си изтърва нервите и ще лежа някой...

Бъркаш ме със себе си :) Ако съм с жената и/или детето - викам полиция. По съдебен път мога да му нанеса много повече щети, в някои отношения.

Тц. Точно аз съм последния човек, който ще тръгне да се дърви наляво-надясно ;) В случай, че RAM-а ти дава грешки, малък рефреш:

Абе имам книжка. Просто не ме е страх от самото шофиране, а че ще си изтърва нервите и ще лежа някой...

А 15-ти, того, наближава със страшна сила :punk

Ред. Хах... Е тоя пак цепи мрака :D https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=122041

Български коняк, БУТИЛИРАН преди седемнадесет години го представя за седемнадесет годишен :grin:  И освен всичко друго е произведен в най-дивото време на ментетата. И върхът е, че има и абдали да се връзват вече на търга, а пичът в образът на компетента го хвали та се къса.... Неее... няма такъв цирк просто :laughing:

Е тоя пак цепи мрака :D https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=122041

Български коняк, БУТИЛИРАН преди седемнадесет години го представя за седемнадесет годишен :grin:  И освен всичко друго е произведен в най-дивото време на ментетата. И върхът е, че има и абдали да се връзват вече на търга, а пичът в образът на компетента го хвали та се къса.... Неее... няма такъв цирк просто :laughing:

Сега знам, че ще кажеш колко съм зле, ама да си призная все пак, че ако не ти призная, няма да мога довечера да заспя... :lol:

През далечната 1989, по времето на Голямата екскурзия, когато щандовете на всички магазини бяха тотално празни, в далечния граничен град с име Ивайловград, попадам в едно забутано магазинче, на чиито рафтове имаше доста неща. Купувам това, купувам онова и в един момент гледам на рафтовете седи и бутилка "Сл.бряг". Питам аз дали не е случайно мостра или пък празна и магазинерът ми отговори, че даже имал останали 2-3 каси от него. При тоя дефицит, аз разбира се веднага взех едната каса (12 бр. ако не се лъжа) и като се върнах вечерта в Пловдив я прибрах в един шкаф. В следващите месеци междувременно няколко бутилки отидоха по предназначение при идването на разни гости у нас, но след това започнах разни чести пътувания и гостите престанаха. Ще попиташ това каква връзка има с "признанието" за което споменах в началото? Ами...съвсем наскоро намерих останалите "отлежали" в шкафа бутилки, на възраст 20 и кусур години, даже отворих една от интерес и ми се стори, че дори беше заприличала на "Плиска" :P , но тъй като и аз, и жена ми отдавна не пием, а и поради честите ни пътувания гости също не идват у нас, реших просто да ги изхвърля (бяха 7 броя)...а трябваше сигурно да ги пусна на търг както гледам...даже бяха без бандероли, понеже по онова време такива още не бяха въведени.  :))

Да. Минавала някво кръстовище и патката пред нея набила спирачки. А пътя е лизгав като минката на 18-годишна абитуриентка навръх бала. И сега - огънат капак, смачкан фар, пукнат калник...Не знам кво е положението с предния панел, че той е най-скъп. Другото е за по 50-60лв и мога сам да си го отремонтирам, даже капака ще си изправя и ще замажа драскотината...Ма 200лв за панел ми са не дават...

Тоя "преден панел", да нямаш предвид предната броня?

Иначе нова броня е 136 кинта от тук http://www.avto.bim.bg/Broni-za-RENAULT-SCENIC-ot-1999-do-2003_m516t1.html . В морга едва ли ще искат по-малко.

Иначе ако трябва да стане като преди перфектно, бая повече от по 50 60 лв. трябват. Калниците твоите са от пластмасовите и ще искат лепене. Поне в Пловдив боя металик преден капак е около 100 кинта с боята, бронята с 2-та калника по 80 на парче.

П.П. Най-тънко излиза ако намериш кола на части същия цвят. Взимаш частите и ги сменяш.

...а трябваше сигурно да ги пусна на търг както гледам...даже бяха без бандероли, понеже по онова време такива още не бяха въведени.  :))

Можеше да се обадиш тука че го подаряваш, кандидати все щяха да се намерят. На мен би ми било любопитно дали става изобщо за пиене. 

Не знам кво е положението с предния панел, че той е най-скъп. Другото е за по 50-60лв и мога сам да си го отремонтирам, даже капака ще си изправя и ще замажа драскотината...Ма 200лв за панел ми са не дават...

Дедо, пак четеш през ред...човекът казва "Другото е за по 50-60лв и мога сам да си го отремонтирам, даже капака ще си изправя и ще замажа драскотината"

Я пак да го прочетете и вие 2мцата, като ме бъзикате толкова, къде човека е споменал боя и т.н.? Щото е писал, че предния панел е скъпото, а другите кривини щял сам да си ги отремонтира. Обаче, ако е криво и като тръгне да се изправя, аз съм виждал как пада боята на големи парчета, а след изправянето идва и боядисването, а то хич не е евтино - това имах предвид аз.

Баси, капака е така сгънат, че ако седна на него, ще се изправи :D

Да не вземе да хлътне наобратно само :lol:

Можеше да се обадиш тука че го подаряваш, кандидати все щяха да се намерят. На мен би ми било любопитно дали става изобщо за пиене. 

Да бе, да взема да отровя някого. То на вкус си ми изглеждаше добре, ама като не мога да различавам метилов от етилов алкохол....а то всъщност и на ония, дето изпиха 3-те литра течност за чистачки им изглеждало добро на вкус, та....затова предпочетох да го изхвърля.

Не, ето това имах предвид.

http://autoparts.bg/img/products/83276-4537302200.jpg

Ми...чаркалаци, с труд - към 500лв...Ще търся кола на части, че както се оказа, тая разцветка е уж най-масовата...

Танасе стига де в София карат по-добре от в Пловдив.Ония льохми не ползват мигачи и тем подобни.Един идиот оня ден на колелото на панаира реши от лява лента да продължи направо и тоя дето беше в средната разбира се беше за наляво :lol:

Утре ще проверя ,за да съм сигурен на 100 % , но в повечето случаи от лява лента е разрешено направо , но забележи - от средна наляво НЕ Е !!!  Недей квалифицирай ,като материята не ти е ясна ;)

Сега знам, че ще кажеш колко съм зле, ама да си призная все пак, че ако не ти призная, няма да мога довечера да заспя... :lol:

През далечната 1989, по времето на Голямата екскурзия, когато щандовете на всички магазини бяха тотално празни, в далечния граничен град с име Ивайловград, попадам в едно забутано магазинче, на чиито рафтове имаше доста неща. Купувам това, купувам онова и в един момент гледам на рафтовете седи и бутилка "Сл.бряг". Питам аз дали не е случайно мостра или пък празна и магазинерът ми отговори, че даже имал останали 2-3 каси от него. При тоя дефицит, аз разбира се веднага взех едната каса (12 бр. ако не се лъжа) и като се върнах вечерта в Пловдив я прибрах в един шкаф. В следващите месеци междувременно няколко бутилки отидоха по предназначение при идването на разни гости у нас, но след това започнах разни чести пътувания и гостите престанаха. Ще попиташ това каква връзка има с "признанието" за което споменах в началото? Ами...съвсем наскоро намерих останалите "отлежали" в шкафа бутилки, на възраст 20 и кусур години, даже отворих една от интерес и ми се стори, че дори беше заприличала на "Плиска" :P , но тъй като и аз, и жена ми отдавна не пием, а и поради честите ни пътувания гости също не идват у нас, реших просто да ги изхвърля (бяха 7 броя)...а трябваше сигурно да ги пусна на търг както гледам...даже бяха без бандероли, понеже по онова време такива още не бяха въведени.  :))

Верно си голямо зле!

Ако не друго, то поне си имал нещо истинско (или почти, де). Изхвърлил си качествено питие, каквото в днешно време не можеш да купиш без да ти се вие свят от цената.

По онова време нещата не се забъркваха в бидони, ами се дистилираха, както си му е ред. Сяа... Верно и, че за да бъде нещото наречено "Коняк", то трябва да е винен дистилат и да е отлежавало в БЪЧВИ поне 15 години. Иначе до тази му възраст си го водят бренди. Та, имах предвид, че едва ли и тогава са го чакали по толкова време преди да го бутилират. Впрочем алкохол в бутилки и с пластмасови или метални капачки НЕ старее (виното просто се скапва с времето).

Уви, не съм от Ботев...

Буфер!

Абе... ако трябва да погледна обективно на нещата... по случай все още единствената титла на Локо - се изля целия чалга "елит"... За сто годишнината на Ботев идват Пърпъл... Единствения начин Локо да спечелят прошката ми е ако поканят Роджър Уотърс на юбилея си... ако Роджър доживее :D

Чок ми е неприятно, когато слушам радио в колата и попадна в края на хубава песен, да се наложи да претърсвам след това нета, за да я намеря, особено ако не съм запомнил и думичка от текста или 2-3 думи макс. Така стана и одеве, но поне чух, че я изпълнява Дейв Геън от Depeche mode, та с малко късмет и след 10 грешни попадения... ПОЗДРАВ :)

http://www.youtube.com/watch?v=heLCJewpSig

PS. дедо да не ми излиза с номера "ако имаше Shazam нямаше да страдаш като грешен дявол", защото аз си обичам old school търсенето на песни :P. Всеки може със Шазам.

PS2 всички са злета, само Гадин не е! :love

Верно си голямо зле!

Ако не друго, то поне си имал нещо истинско (или почти, де). Изхвърлил си качествено питие, каквото в днешно време не можеш да купиш без да ти се вие свят от цената.

По онова време нещата не се забъркваха в бидони, ами се дистилираха, както си му е ред. Сяа... Верно и, че за да бъде нещото наречено "Коняк", то трябва да е винен дистилат и да е отлежавало в БЪЧВИ поне 15 години. Иначе до тази му възраст си го водят бренди. Та, имах предвид, че едва ли и тогава са го чакали по толкова време преди да го бутилират. Впрочем алкохол в бутилки и с пластмасови или метални капачки НЕ старее (виното просто се скапва с времето).Буфер!

Не си прав за коняка и брендито. Всеки един винен дестилат се нарича бренди, а "коняк" или "cognac", както се изписва на френски, е наименованието на бренди произведено в района на гр.Коняк във Франция и отлежало минимум 2 год в дъбови бъчви.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...