Godfather Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 От Манчестър +18 Хахахаха, гадовете от Гугъл обаче са побързали да замажат издънката (има и цели премахнати кадри). Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Какво публикува един колега във facebook: Looks like i cheated death again yesterday. I was supposed to be at the ministry of defense exactly when the suicide bomber blew himself up yesterday in Kabul. Grim Reaper score 0, Mario score 3, nice try Grim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Поздрав http://www.youtube.com/watch?v=pAE-o3nyK2E Ангел, Иван, братята? Впечатления от 8ми? Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Честит имен ден на Галя и Галин, живи и здрави да сте и всичко хубаво за което си мечтаете, да ви се сбъдне. Наздраве. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Честит имен ден на Галя и Галин, живи и здрави да сте и всичко хубаво за което си мечтаете, да ви се сбъдне. Наздраве. Мерси, майна Жив и здрав и ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Оле, именници ли имало?! Епа да сте живи и здрави и се за хубави неща да си чувате имената Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Честито и от мен. Много здраве и щастие ви желая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Ангел, Иван, братята? Впечатления от 8ми? Ми, A State Of Trance беше 30% транс, 60% денс/поп и 10% електро/дъбстеп. Визуалните ефекти на екраните бяха отчайващи. Изобщо не знам с ква идея са ги направили за такова голямо събитие. Дизайнерите да ги уволняват направо. Седеше едно статично изображение на централния екран цяла вечер, което наподобяваше антични колони с надписа A State Of Trance. Не мръдна изобщо, освен да си смени цвета няколко пъти в зависимост от диджейя зад пулта. Разказаха ми на мен лично играта от вокали. Вокал, след вокал, след вокал. Като на концерт. Като пуснеха нормална музика, аз вече нямах никакво желание да се наслаждавам. Организацията беше ОК иначе. Нямаше чакане на входа. Нямаше много чакане за гардероб. Нямаше чакане и за баровете, ако имаш карта с която да си платиш. Ефектите (не тези по стените) - също ставаха, но лазерите бяха малко. Само 2 видях аз. Транс музиката умира. Явно имало 4 лазера, не 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 местните данъци били повишени с 40%, сравнявайки с миналогодишните по-вярното е 60%. пригответе се психически. такса-смет е тотално в небето, а автомобилите са излишен лукс, защото градския ни транспорт е идеално организиран и безпроблемен и заслужава по-големи дотации.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 местните данъци били повишени с 40%, сравнявайки с миналогодишните по-вярното е 60%. пригответе се психически. такса-смет е тотално в небето, а автомобилите са излишен лукс, защото градския ни транспорт е идеално организиран и безпроблемен и заслужава по-големи дотации.. Абе к'во да се готвим - данъците са веднъж годишно ; токът е всеки месец - това ми е проблема. Миналия месец платих 400+ ; този гледам, че е пак почти толкова (400-), при досегашно средно потребление около 200-250 лв. Как така стана, че 2 месеца подред сумите са такива, ум не ми стига. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 И повечко патрони....И една дупка, разбира се, за гадовете, че и кучетата няма да ги ядат.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Ангеле, едното от нещата за които не исках да давам излишни пари е точно това, вече не е това, което беше тази музика! Много се измениха работите и всичко се превръща в търговия. Промиват публиката с обръщение на техните богове..ужас Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Честит имен ден на Галя и Галин, живи и здрави да сте и всичко хубаво за което си мечтаете, да ви се сбъдне. Наздраве. И аз благодаря, но някак съм свикнала от 20 години да празнувам на Гергьовден. Не мога да се изчекна да празнувам на 10.03. Адаш, Честит Имен Ден на патерици! Жив и здрав! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Нееее, аз като казвам "Спазвай дистанция", не го казвам така. Първа катастрофа Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Жената ли оака ситуацията? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Ангеле, едното от нещата за които не исках да давам излишни пари е точно това, вече не е това, което беше тази музика! Много се измениха работите и всичко се превръща в търговия. Промиват публиката с обръщение на техните богове..ужас Ами да се надяваме, че ще се върнат към старому и хората ще спрат да се радват на тия поп-изпълнения дето минават за транс музика. Че сетовете на тиесто от 2002 - 2008 са на привършване и няма да има какво да слушам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Жената ли оака ситуацията? Да. Минавала някво кръстовище и патката пред нея набила спирачки. А пътя е лизгав като минката на 18-годишна абитуриентка навръх бала. И сега - огънат капак, смачкан фар, пукнат калник...Не знам кво е положението с предния панел, че той е най-скъп. Другото е за по 50-60лв и мога сам да си го отремонтирам, даже капака ще си изправя и ще замажа драскотината...Ма 200лв за панел ми са не дават... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Боядисването хич не е 50-60лв... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Дедо, пак четеш през ред...човекът казва "Другото е за по 50-60лв и мога сам да си го отремонтирам, даже капака ще си изправя и ще замажа драскотината" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 На него му е простено - щом е писал горното в 12 - все едно да е станал в 3-4 часа преди нормално ставане и е сънен и недоспал Освен ако е "нелегал" и значи пък е каталясал Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Нали знаете вица за жената шофьор и негъра скиор. И на двете неща съм бил свидетел. Негъра скиор се заби в няколко борчета. Едното даже много забавно го прегърна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Да. А на мен разни познати ми говорят да карам курсове. Страх ме е, да си кажа направо. Пък дори да стане нещо като шофьор от мен, Бог знае другите на пътя в какво състояние са, как са си взели книжката, колко знаят и могат. Според мен най-важното не е да се пазиш сам, а да те пазят другите. Това е основата на толерантността по пътищата. Защото може да си добър шофьор, ама не се знае кой идиот може да те натресе, недай Боже да те убие... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Ми мен затова ме е страх да карам в София. Тук се учиш как да НЕ спазваш правилата за движение... Всякакви катили има, за откачени пешеходци да не говорим. Дедо, драскотината е едва 2см(тая, дето ще трябва да грундирам). Другото се оправя с водна шкурка, лак и пастиране. Баси, капака е така сгънат, че ако седна на него, ще се изправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Танасе стига де в София карат по-добре от в Пловдив.Ония льохми не ползват мигачи и тем подобни.Един идиот оня ден на колелото на панаира реши от лява лента да продължи направо и тоя дето беше в средната разбира се беше за наляво Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Абе...хубу. Щом казваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.