Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Ако си ги тествал и си доволен от марката, какво значение има модела? 

Между другото трябва спешно да организираме работата със съединителя. Ще е добре да е с фактура. 

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ако си ги тествал и си доволен от марката, какво значение има модела? 

Между другото трябва спешно да организираме работата със съединителя. Ще е добре да е с фактура.

Има голяма разлика между моделите ;).

По принцип продавачите са си регистрирани под ддс и изпращат фактура на който поиска. Ще ти е обаче английска. Не би трябвало да е проблем, но все пак да знаеш.

Pirelli P Zero. :)

Тея могат да правят само календари, не и гуми.

Честно казано не знам защо трябва да са баш Бриджстоун, като както каза Виден определено Мишлен и Гудиър имат по-добри модели. Поне аз имам лошо мнение за Туранзата.

Това лято ще досъсипя 2 потенци 225/45/17(задни). Уникална работа. Толкова мека гума, така хубаво захапва. Много положителни впечатления ми оставят и ще видя пак такива да търся.

Ся, Мишлен Пилот Спорт вече нали :) 

Преди години съм карал с Пирели P3000, след това с P4000 - и двата модела не ми харесаха. От Мишлен сравнително съм най-доволен (визирам летните им гуми).

Тея могат да правят само календари, не и гуми.

Честно казано не знам защо трябва да са баш Бриджстоун, като както каза Виден определено Мишлен и Гудиър имат по-добри модели. Поне аз имам лошо мнение за Туранзата.

Това Жоре са...велики глупости. Само това ще ти кажа. А за домашно ще ти оставя да разбереш защо го казвам ;). Това, че ние сме прошляци е съвсем друг вид топла бира. А силно се надявам понеже си умен човек като чуеш Пирели да не правиш паралел с Ф1 ;)

Аз пък съм с Ласа. И съм повече от доволен. За цяла зима само веднъж затънах, и то щото карах офроуд, без да ми е работа.Ако бях с вериги, и от дупката щях да издрапам, ма за кучи бяс нямах нищо в мен ...

Това Жоре са...велики глупости. Само това ще ти кажа. А за домашно ще ти оставя да разбереш защо го казвам ;). Това, че ние сме прошляци е съвсем друг вид топла бира. А силно се надявам понеже си умен човек като чуеш Пирели да не правиш паралел с Ф1 ;)

Да бе да, имаме опит с такива гуми като моята кола обаче с големия мАтор. Двама познати караха с 215/40/17 и ги свалиха точно след 1 месец употреба. Супер са твърди, не захапват хич, а за шум да не говорим. Аз точно с P Zero, не съм карал, но имам впечатление от по-стари модели и имам същото впечатление. Каквито им са във формулата такива са им и за пътя и както казах освен за календари за друго не ги бива. Който иска да си хвърля парите на вятъра да си вземе такива боклуци.

Ако човек не е притенциозен водач сигурно и Корморан ще са му добри. Аз за летни ползвам Uniroyal Rain Sport 2 и съм доволен от тях и ги взех понеже преди това имах предния модел Рейнспорт. Захапват много добре, на дъжд са наистина без забележка. Проблем при 2-ката е, че хващат много камънчета между грайферите, ама хората са ги направили да ги караме по асфалт, а не по макадам на който му казваме ние асфалт.

Това на колелото ли?

:lol: Де*а, вече никой не ми се връзва :]

Мхм.. Да ти кажа, Видене, предното конти ми излезна към 90 лева :) Ама така залепва за пътеките, че сигурно вече съм с две-три рамене напред :lol:

Пешо, твойта гума по-скъпа отколкото 2 бр. за кола втора употреба бе! :laughing:

А между другото колата на Google дори е заснела как мангалите дърпат ток от електропреносната мрежа.../тук даже не знам дали да сложа весела, засрамена или не знам каква си иконка/

Мамка му и прасе, давайте да си купуваме видеорегистратори! Преди малко ходих до базата и заварих под жп моста на Васил Априлов масов бой между цигани и българи. Няколко коли бяха спрели и се млатеха из улицата хаотично. Веднага звъннах на 112, вдигнаха моментално, поеха сигнала и на веръщане видях полицията на мястото, дано са сварили някой от мангалите. Яд ме е, че нямаше как да спра да докладвам номерата на колите поне... Дайте хубав модел, па ако ще и 200 лева да е - купувам го. 

Абе кой ти иска 360 градуса снимане - един хубав Full HD регистратор е максимум $70-80, като съм виждал доста сносни пак Full HD и за $50-60...изключвам марковите, които въпреки, че по дефолт са си хубави, доста от парите, които плащаш за тях отиват точно заради марката. Евтин регистратор ($20-30) няма смисъл да се взима, понеже на нощно е много зле, а дори и през деня трябва да си на 5-6 метра от кола, че да й прочетеш номера (имам един такъв в чекмеджето, който даже не ща и да ползвам).

Пешо, твойта гума по-скъпа отколкото 2 бр. за кола втора употреба бе! :laughing:

Ами... Пламене, провери една хубава гума за offroad автомобил колко струва. Ето ти да разгледаш

Всеки, който се чуди как съм дал три бона за колело, да провери една кросарка колко струва, да провери едно ATV колко струва, да не говорим за наистина проходимите джипове и чарколяците за тях...

:JC_golly: :bowdown:  Признах ги тия гугълци :punk

Ами... Пламене, провери една хубава гума за offroad автомобил колко струва. Ето ти да разгледаш

Всеки, който се чуди как съм дал три бона за колело, да провери една кросарка колко струва, да провери едно ATV колко струва, да не говорим за наистина проходимите джипове и чарколяците за тях...

Пешо, за три бона мога да си взема чудна кросарка като за балкан, че даже и да я окомплектовам като за калищаци и гори... :werewolf:

Тези,които се чудят как едно колело струва 3 000 и повече лева определено не са излизали нито с колело извън града,нито са се качвали,а пък да не говорим спускали с такова на по-голяма надморска височина  :grin:

Тези,които се чудят как едно колело струва 3 000 и повече лева определено не са излизали нито с колело извън града,нито са се качвали,а пък да не говорим спускали с такова на по-голяма надморска височина  :grin:

Виж ся... Изобщо не се чудя дори ;) Познавамсемейство от българка и поданик на Лихтенщайн, които са вманиачени по темата. Кол'лото на булката (според нейни думи) струвало над 4к евра, а на съпругът и, около 5. Отделно били дали още кажи-речи по толкова за екипировки, салтанати и гъдели :grin:

Знам, че и Пешо го стяга шапката по темата и просто направих забележка по отношение на леко не на мястото му сравнение с кросачетата...

Гадински, първо - и аз мога да сглобя колело за към 500 лева, което да става за планината. При мен (макар и втора употреба) доста неща вече отиват към висок клас, където говорим за лукс, возия, комфорт и т.н. И второ - ти можеш да сглобиш кросарка за 3 бона. Аз примерно не бих могъл. Ще ме налъжат с боклуци, дето ще ме зарежат на майната си да се чудя как да се прибирам :lol: 

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...