Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ми химна на Атака бе, има го навсякъде в медиите. :lol:

ПП. Ето тук.

Сложи моля те оня фейспалм с Бойко... И ми дай линкче да си го знам къде е :)

Готово. :laughing1:

Видене, майната му на гладкоцевното. Замислям вече дали да не ида до Видин, че да си купя едно сръбско пушкало за 60лв

Видене, майната му на гладкоцевното. Замислям вече дали да не ида до Видин, че да си купя едно сръбско пушкало за 60лв

За 60 лева??? Какво ще да е това????

Аз размишлявам каква карабина да си купя, като междувременно очаквам някой да си ми даде разрешителното, което така и не съм виждал... Така става като се намесят много хора - откак съм си взел изпита не съм го получил... Има-няма 12 години :)

За 60 лева??? Какво ще да е това????

Аз размишлявам каква карабина да си купя, като междувременно очаквам някой да си ми даде разрешителното, което така и не съм виждал... Така става като се намесят много хора - откак съм си взел изпита не съм го получил... Има-няма 12 години :)

Първо се зачудих за какво ти е... после се сетих - ми човека щерка има. Верно необходима си е :)

Първо се зачудих за какво ти е... после се сетих - ми човека щерка има. Верно необходима си е :)

Ти купувай бронежилетка ;).

Покрай Hype'а днес на гугъл вю: youtube.com/watch?v=QGxNyaXfJsA& 

Кво му става на тоя форум, един линк не мога да пусна...

Случайно отново попаднах на малко негов материал. Време цяла вечер да му преглеждам шоутата (за пореден път). Утре ще ме боли корема от смях пак, мааму стара.

Абе само мен ли ме няма на тоя гугъл ърт...

И мен!

Ама тва е щот кат им видих колите и си слагах книжен плик на главата.

WORLD OF TANKS - егати купона!!!  :laughing1:  :laughing1:  :laughing1:

:FU:

Edit this, bitch

МОДЕДИТ: I could  :effemine2:

Не, не си само ти. Преди поне като стане така можеше да цитираш поста и от там да копираш линка, но след малоумния ъпдейт (коментара е към разработчиците на софтуера, не към екипа тук) и това не може. А пък когато се отвори картинка, като цъкна на нея с ляв или десен бутон все иска да ми изскача на цял екран да ми пречи - не мога да я отворя в друг таб ако искам. Да им го туря на програмистите.

Излезнала е нова версия, която дефакто е куп корекции на грешките в тази. Скоро ще преминем към нея.

Абееее, ся ли откриваш света на танковете, бе, онзиии!!! Голямо си зле, ей! Първия голям семеен скандал беше заради нея :D

2737_1133230969612_8089043_n.jpg

Мили дами, спомнете си, че има Ден на бащата(да, има!) и Ден на защитника на отечеството. Да ви е честито. Че идва утре.

Вчера към 17:30, сякаш видях Магданоза да се мота пред офиса и на Кукленско, ама може и да не е бил той  :notify:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...