RaptoR Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 На Чистачите Фиата е сниман под навеса на моя паркинг. Резил. 3 пъти поне съм се разминавал с тая количка и не мога да се открия. Естествено обаче Форда пред блока е изтипосан Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Интересно дали в тукашните гугълски коли също са забравили пуснат модула, дето събира мрежи с мак адреси? Да бе да. Мечтай да са забравили. Те паролите за WiFi-тата дето съм вкарвал в телефона си ги помнят та няма да хакват WiFi в движение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 да не е частния клуб долу след стълбите? не ме приеха там, щото не си водех връзкари-водачи .На такива места не обичам да ходя. Не заради друго ами много мразя някой като онзи идиот там който си вярва много. Заведението е в центъра на селото. Намира се малко преди паркинга в една уличка вдясно. Това е когато идваш от Синеморец. 2-3 пресечки преди паркинга се пада. Една къща на 3 етажа е. Цяла е украсена с миди и рапани. Не мога да се сетя дали има табели или не. Вместо да ти обяснявам е по - лесно да ти покажа. Още не мога да свикна, че имаме вече street view. Ето тази постройка на 3-етажа която е. https://maps.google.bg/?ll=41.9848,28.032389&spn=0.004219,0.009645&t=h&z=17&layer=c&cbll=41.984887,28.030308&panoid=8Yx4RkmUtgM_ed5EaY2BCw&cbp=12,246.24,,0,-0.67 Ето и от другата страна снимано: https://maps.google.bg/?ll=41.9848,28.032389&spn=0.004219,0.009645&t=h&z=17&layer=c&cbll=41.984887,28.030308&panoid=8Yx4RkmUtgM_ed5EaY2BCw&cbp=12,246.24,,0,-0.67 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Само заради калмарите ще ида! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Само заради калмарите ще ида! То да е само там. Все пак прекарвам поне по 2 месеца на морето. Знам доста интересни места . А и не знаеш какво представлява глада след гмуркане... Както и всичките сме едни дребни момчета. Аз другата седмица отивам да се гмуркам пак . Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Вместо да ти обяснявам е по - лесно да ти покажа.Много модерни станахме.. Вече директно ще си показваме.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 На такива места не обичам да ходя. Не заради друго ами много мразя някой като онзи идиот там който си вярва много. Заведението е в центъра на селото. Намира се малко преди паркинга в една уличка вдясно. Това е когато идваш от Синеморец. 2-3 пресечки преди паркинга се пада. Една къща на 3 етажа е. Цяла е украсена с миди и рапани. Не мога да се сетя дали има табели или не. Вместо да ти обяснявам е по - лесно да ти покажа. Още не мога да свикна, че имаме вече street view. Ето тази постройка на 3-етажа която е. https://maps.google.bg/?ll=41.9848,28.032389&spn=0.004219,0.009645&t=h&z=17&layer=c&cbll=41.984887,28.030308&panoid=8Yx4RkmUtgM_ed5EaY2BCw&cbp=12,246.24,,0,-0.67 Ето и от другата страна снимано: https://maps.google.bg/?ll=41.9848,28.032389&spn=0.004219,0.009645&t=h&z=17&layer=c&cbll=41.984887,28.030308&panoid=8Yx4RkmUtgM_ed5EaY2BCw&cbp=12,246.24,,0,-0.67 ясно. това не светеше кат се опитвах да открия де да се нахраня една есен. аз обикновено обикалям да затварям заведенията късно есен вечеряш в някое приятно местенце и на другия ден търсиш друго щото първото вече е зазимено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Тия трототари Бойко ли им ги направи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 ясно. това не светеше кат се опитвах да открия де да се нахраня една есен. аз обикновено обикалям да затварям заведенията късно есен вечеряш в някое приятно местенце и на другия ден търсиш друго щото първото вече е зазимено.Това е неприятният момент по нашето черноморие. Собствениците не си работят сами заведенията. Предпочитат да ги дадат под наем. Наемателят когато започне леко да спада работата затваря. Повече си имат други обекти и гледат да се занимават максимално кратко с тези по морето. Много ме дразни, че най - хубавото време за море е септември, а точно тогава повечето заведения вече са затворили. Октомври също не е никак лошо. Специално това място обаче мисля, че са си собствениците. Друг е въпросът дали са там постоянно или само за лятото. Ако не забравя ще питам. Тия трототари Бойко ли им ги направи? Е има ли нещо в страната което да не е дал той парите и да се направи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 гуглаторите са ми хванали колата паркирана пред офиса в някой от късите редки периоди, когато е чиста а къщата на кмето е още в строеж, значи снимките са по-миналогодишни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Дедо за това говорех по-точно.А да и тука има някво разминаване.На едното място люта зима след това пролет Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Да им ачкам на държавните такси по тия легализации....ааа и да, вежливи анадолци на гости на човека да идат, който е сметнал, че трябва да има отделна диплома за "баклавар" и за "магьосник" :@:@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 гуглаторите са ми хванали колата паркирана пред офиса в някой от късите редки периоди, когато е чиста а къщата на кмето е още в строеж, значи снимките са по-миналогодишни. Тоя тъпанарски гълъбарник е къщата на кмета?!?!?! Аз знам, че е тъп, ама чак толкова... Наско, днес в базата рязахме орехови клони. Прибрал съм няколко по оня въпрос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Тоя тъпанарски гълъбарник е къщата на кмета?!?!?! Аз знам, че е тъп, ама чак толкова... Наско, днес в базата рязахме орехови клони. Прибрал съм няколко по оня въпрос. Ти виж да ми отделиш някое парче с повечко чепове по него! Плащам с Каберне Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Чепове бол майна :D . Що не каза по-рано :D edit: не успях да се сдържа Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Чепове бол майна :D . Що не каза по-рано :D edit: не успях да се сдържа Пиш ми яшката, Стефчо Ред. И аз не можах да са сдържа Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Тоя тъпанарски гълъбарник е къщата на кмета?!?!?! Аз знам, че е тъп, ама чак толкова... Наско, днес в базата рязахме орехови клони. Прибрал съм няколко по оня въпрос. Хубава е къщата бе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Ти виж да ми отделиш някое парче с повечко чепове по него! Плащам с Каберне Нямаш проблеми, ако искаш ще ти отрежа прясно. Хубава е къщата бе. Ангеле, строителството не е чалга и явно нямаш понятие от него. Подобен кокошарник само малоумник може да вдигне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Нямаш проблеми, ако искаш ще ти отрежа прясно. Ангеле, строителството не е чалга и явно нямаш понятие от него. Подобен кокошарник само малоумник може да вдигне. Ти качеството на строителството не си го видял, аз също. Говоря за чисто външното оформление на къщата. Архитектурния проект. ---------------------------------- On another note, Преди 30 минути минавах покрай Св. Петка и видях техниците на DC Corporation да режат заварени шахти с ъглошлайф. Не че ми е работа, но реших да подам сигнал на полицията и да се разходят на 200 метра да проверят за какво става въпрос. Звъня на 112, свободно, свободно, на трето позвъняване - връзката прекъсва. Гледам си телефона, гледам напред и не мога да проумея как от телефона за спешност ми затварят. След 2 минути звъня пак. 2 пъти свободно и на 3-то позвъняване ми прекъсва връзката. Даже не знам къде да се оплача! Ами ако умирах? То човек вече и на полиция/пожарна/спешна медицинска помощ не може да разчита. Егати пародията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Ангеле, да ти пожелая приятно утре вечер! Ще искам евентуално да ми документираш с клип може би ако Фери пусне неква версия на A Day Without Rain ft. Ellie Lawson Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Ангеле, да ти пожелая приятно утро вечер! Ще искам евентуално да ми документираш с клип може би ако Фери пусне неква версия на A Day Without Rain ft. Ellie Lawson Ама ще ти документирам бе, как. Само да ми стигне батерията. Ако не, Psihara ще записва с неговото нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Ти качеството на строителството не си го видял, аз също. Говоря за чисто външното оформление на къщата. Архитектурния проект. Ангеле, архитектурата е част от строителството. А това е едно от най-отвратителните архитектурни говна, които съм виждал. И който го е изсрал може да си завре дипломата отзад. Както и тоя дето му я е дал. Аз лично на коляно бих направил проект за по-добра къща в този парцел, както и вероятно всеки средноинтелигентен човек с малко вкус. ============================= Всички сме чували за първа кръв, първо мляко и т.н., но не всички имаме удоволствието да се насладим на първите прясни, ледени бири от току що наченат кег... НАЗДРАВЕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Не знам какво си виждал ти, но аз говорех за завършената къща, която е там на мястото. Не тази от Street View-то.Все едно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 ЗА ПОБЕДА ИДВА ВРЕМЕ Куплет 1: Годините минават, народа ни загива Нацията бавно вехне и погива Хората просят със сълзи в очите Вяра губят всяква те за бъднините Куплет 2: Държавата ни горда сега е на колене гербери крадливи говорят за пестене Нищо вече няма в български ръце Само той остана да ги насмете Пред ПРИПЕВ 1: Говори и се бори, въпреки лъжите но българското в него не мож' изкорените Живота си заложил за една България всеки ден разбива на пух и прах сценария ПРИПЕВ: Давай, Волене, ние сме с тебе за победа идва време Заедно ще устоим и България ще съградим Да развеем знамената, да си върнеме страната Братя, смело във АТАКА, здрава работа ни чака Куплет 3: Съратниците верни винаги са в боя забравили са даже всяка полза своя хиляди срещи в цялата страна народа тях обича, не онез говна Куплет 4: И във парламента удрят ни душманите но Сидеров единия не може да го хваните Залога е България със историята славна, а не Фидосова в комисията правна Пред ПРИПЕВ 2: Водачът е един с дух непримирим Държавата ни чака, да я оглавим С нами Бог, братя, всички до един България над всичко, Ний ще победим ПРИПЕВ 2: Давай ,Волене, ние сме с тебе за победа идва време Заедно ще устоим и България ще съградим Да развеем знамената, да си върнеме страната Братя, смело във АТАКА, здрава работа ни чака СОЛО: Реч на Волен Пред ПРИПЕВ 3: Внимание, внимание! Въоръжен човек в Народното събрание Влиза във пленарна зала "Волен де стои" изревава А сега крещи: "СИДЕРОВ, ЗАЛЕГНИ" ПРИПЕВ 4: Давай, Волене, ние сме с тебе за победа идва време Заедно ще устоим и България ще съградим Да развеем знамената, да си върнеме страната Братя, смело във АТАКА, здрава работа ни чака ПРИПЕВ 5: Давай, Волене, ние сме с тебе за победа идва време Заедно ще устоим и България ще съградим Да развеем знамената, да си върнеме страната Братя, смело във АТАКА, здрава работа ни чака ПРИПЕВ 6: Давай, Волене, ние сме с тебе за победа идва време Заедно ще устоим и България ще съградим Да развеем знамената, да си върнеме страната Братя, смело във АТАКА, здрава работа ни чака :Facepalm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.