Grimjaur Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Мислим го. Имам други дертове на главаата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 На теб предполагам ще ти е най - интересно . Хахаха, край, денят ми отиде в разходки из Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Хахаха, край, денят ми отиде в разходки из Пловдив. Не са снимали обаче във ВСИ-то. Все пак можеш да си видиш старият офис от задната страна. Няма много разлика. Даже никаква няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Видене, гладкоцевно оръжие имаш ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Да, защо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Гугъл за пореден път ми скриха шайбата! И в най-забутаните български села има Street View! Днес цял ден разцъквам Street View из различни краища на България. Ето един невероятен заснежен изглед от с. Гела! :bowdown: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Върти, сучи, едно излизане в София ми струва двойно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Количката минава и през мойта база, чак влиза вътре, я да взема да погледна аз... Гугъл за пореден път ми скриха шайбата! И в най-забутаните български села има Street View! Днес цял ден разцъквам Street View из различни краища на България. Ето един невероятен заснежен изглед от с. Гела! :bowdown: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Велики са! Невероятен изглед от най-югоизточната точка на България - граничната застава в с. Резово. Отсреща е турския бряг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Велики не ами велики! Страхотия си е тая опция. Което не значи, че трябва да ни гледаш от Канада, земи ела тука да пием бира! А аз сега ще трасирам между Коматево и Първенец, че там би трябвало да ми е заснета колата. Разминахме се с "глобусчето" по пътя Абе тая застава много рехава бре! Няма съответните оръдия! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Абе тая застава много рехава бре! Няма съответните оръдия! Така като гледам какви коли са паркирали вътре, няма да се учудя ако дори вече не е действаща гранична застава, поне не в смисъла от едно време. Не се виждат никакви признаци за наличие на части на гранични войски (те въобще съществуват ли още не съм наясно). Навремето съм влизал вътре и съм наблюдавал с бинокъл отсреща турската част. Самият бряг е много висок и стръмен, надолу си е направо пропаст от нашата страна на позицията на заставата, а където се влива река Резовска става малко по-ниско но пак е значително по-високо и стръмно от другата страна на реката, където започва турско. Не знам как се е получило това по естествен път, но от другата страна турската част почти няма бряг. Ето тук се вижда доста добре този феномен (реката минава точно пред турското знаме). Навремето граничния пропуск беше на пътя доста извън селото и не всеки можеше да влиза в самото село. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 LOL Има и СИтово О.о Тия са ходили по тоя скапан път до там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Абе, дайте акъл как да взема най-евтино един Chromebook? И някой има ли преки впечатления? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Най-евтино,ако имаш познати в америка ги питаш дали ще се прибират скоро и ти взимат един. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Абе, дайте акъл как да взема най-евтино един Chromebook? И някой има ли преки впечатления? Преди споменаваше, че често ходиш до Германия - от там няма ли? Друг вариант а amazon.co.uk, но не знам какво точно разбираш под-най евтино. Къде гледаш цени? Най-евтино ще ти е от щатите, както със всичко останало на гугъл, но от там до тук как ще дойде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Така като гледам какви коли са паркирали вътре, няма да се учудя ако дори вече не е действаща гранична застава, поне не в смисъла от едно време. Не се виждат никакви признаци за наличие на части на гранични войски (те въобще съществуват ли още не съм наясно). Навремето съм влизал вътре и съм наблюдавал с бинокъл отсреща турската част. Самият бряг е много висок и стръмен, надолу си е направо пропаст от нашата страна на позицията на заставата, а където се влива река Резовска става малко по-ниско но пак е значително по-високо и стръмно от другата страна на реката, където започва турско. Не знам как се е получило това по естествен път, но от другата страна турската част почти няма бряг. Ето тук се вижда доста добре този феномен (реката минава точно пред турското знаме). Навремето граничния пропуск беше на пътя доста извън селото и не всеки можеше да влиза в самото село. От много време всеки може да си ходи до Резово. Даже миналата година ремонтираха пътя до Синеморец. Надявам се тази година да оправят и частта до Резово. Има уникално заведение там. Как приготвят калмари в лютив сос не е истина. Малко е в страни обаче и трябва да го знае човек за да го намери. Иначе до самата река се стига без проблеми. Даже е като пристанище и хората си държат в нея лодките и яхтите. Сега ще намеря малко снимки да ти изпратя. Последно бях септември месец там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Аз съм обиден жестоко! Тия са ползвали различни снимки при сглобяването и не мога да се открия. Примерно на влизане в Храбрино откъм Пловдив, по целия път (вкл. Първенец) си в зимна обстановка и има сняг. Точно след завоя край КПП-то на Горското става китна пролет! На излизане от Храбрино пак е люта зима Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Аз съм обиден жестоко! Тия са ползвали различни снимки при сглобяването и не мога да се открия. Примерно на влизане в Храбрино откъм Пловдив, по целия път (вкл. Първенец) си в зимна обстановка и има сняг. Точно след завоя край КПП-то на Горското става китна пролет! На излизане от Храбрино пак е люта зима На улицата на която живея в Пловдив има снимки от няколко различни дни . Кръстовището на сточна гара е по същият начин. Няма друг начин явно и така са преценили. Интересно каква им е технологията. Определено не ги сглобяват на ръка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Аз съм обиден жестоко! Пиши на гугълския поп :laughing1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 На улицата на която живея в Пловдив има снимки от няколко различни дни . Кръстовището на сточна гара е по същият начин. Няма друг начин явно и така са преценили. Интересно каква им е технологията. Определено не ги сглобяват на ръка. Току що се разходих из Банкя - отново два сезона и то се редуват по улици, защото из самия град се сменят.... Пиши на гугълския поп :laughing1: Както казва Наско, фак бе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Както казва Наско, фак бе!Както казва Галин - много си зле. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 "вървя", "вървя", изравнявам се с боклуджийски камион, "обръщам се" за да видя мангалите и ХОП - няма го Оправяйте се, аз отивам в Сува... ____Ред: Де*а, Фиджи го няма... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Интересно дали в тукашните гугълски коли също са забравили пуснат модула, дето събира мрежи с мак адреси? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 LOL Има и СИтово О.о Тия са ходили по тоя скапан път до там. Помислете си докъде още са ходили Айде да ви вкарам малко параноя Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 От много време всеки може да си ходи до Резово. Даже миналата година ремонтираха пътя до Синеморец. Надявам се тази година да оправят и частта до Резово. Има уникално заведение там. Как приготвят калмари в лютив сос не е истина. Малко е в страни обаче и трябва да го знае човек за да го намери. Иначе до самата река се стига без проблеми. Даже е като пристанище и хората си държат в нея лодките и яхтите. Сега ще намеря малко снимки да ти изпратя. Последно бях септември месец там. да не е частния клуб долу след стълбите? не ме приеха там, щото не си водех връзкари-водачи . Така като гледам какви коли са паркирали вътре, няма да се учудя ако дори вече не е действаща гранична застава, поне не в смисъла от едно време. Не се виждат никакви признаци за наличие на части на гранични войски (те въобще съществуват ли още не съм наясно). Навремето съм влизал вътре и съм наблюдавал с бинокъл отсреща турската част. Самият бряг е много висок и стръмен, надолу си е направо пропаст от нашата страна на позицията на заставата, а където се влива река Резовска става малко по-ниско но пак е значително по-високо и стръмно от другата страна на реката, където започва турско. Не знам как се е получило това по естествен път, но от другата страна турската част почти няма бряг. Ето тук се вижда доста добре този феномен (реката минава точно пред турското знаме). Навремето граничния пропуск беше на пътя доста извън селото и не всеки можеше да влиза в самото село. действаща си е тази застава дежурят по 2-3ма. В момента границата ни се охранява от "Гранична полиция", а не от БА. В общи линии добре че комшиите ни пазят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.