Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Ангеле, ти си 2 пъти по дебел от мен, брат. Твоите 32-ки се пръскат като ги сложиш, а и ти си слагаш шкембето над гащите и изглежда ужасно. Твоите баджаци са цели козунаци в тези твои дънки.

Страничен планк е още филм. Пробвам, но не държа много. А в ренегейда не виждам много смисъл. Довечера ще го тествам, да видим.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ами страничния планк издържам горе-долу 30-на секунди на страна. Само... гледай да не ти се плъзгат много краката, че е ужас :lol:

Може да хвърлиш едно око тук. Лично аз само хубави неща мога да кажа за тия хора.

Ангеле, ти си 2 пъти по дебел от мен, брат. Твоите 32-ки се пръскат като ги сложиш, а и ти си слагаш шкембето над гащите и изглежда ужасно. Твоите баджаци са цели козунаци в тези твои дънки.

Страничен планк е още филм. Пробвам, но не държа много. А в ренегейда не виждам много смисъл. Довечера ще го тествам, да видим.

Style Advice #0: Ако си под 65 годишна възраст, линията на стомаха ти не трябва да е под талията на панталона. ;)

В НАП е забавно, когато тълпата пощурее. Една лелка беше на косъм да се нахвърли на ...охрана ли беше, къв беше :D. Добре, че успях да мина...ДНЕС :D

Троленето ще е скоро , с повечко късмет в понеделник ще стартирам. 

Бас държа че на повечето от вас ще им допадне ужасно много :)

Васко, добавя се едно "BE AFRAID! BE VERY AFRAID!!!"  :tongue

Не знам дали ви споменах, но скоро покрай архивни снимки открих, че клавиатурата ми е на 10+ години... Направо не мога да повярвам...  

И моята щеше да е на толкова, ако не я бях сменил преди 2 години от келешлък. На старата нищо ѝ няма. Седи си тука в една кутия.

Твоята каква е? Моята старата е такава:

elite520.jpg

По едно време започнах да се заглеждам и да виждам, че в 80% от филмите, клавиатурите по офиси, лаборатории са такива.

Моята е модел на CHICONY. Нищо особено. Като знам колко бой е изяла, колко е заливана... Истинска героиня!

Най-интересното е, че живеех с мисълта , че е на около 6 години... 

chicony-kb-0108$1.jpg

За флашовете - познахте. А то целия дизайн е от флашове егати.

За правенето - тук леко се разминаваме. Аз си търся 2-3ма човека да ми поемат част от задачите, вие ми говорите да поемам още :)

Видене - говори за CMS, оттам според CMS-a си харесай някой готов дизайн за него и си качи снимките - интерфейса обикновено е като за руси каки, т.е. ще се справиш лесно - грамотен човек си. Или намери някой юнак да ти инсталира joomla, dot net nuke или нещо подобно на хостинга (примерно някой от момците от самата хостинг компания). За под 50 кинта ще ти свърши работата + нагласянето на произволен готов дизайн за въпросния CMS, а съдържанието ще си го оправиш

Ники, ще го говорим това на живо, докато ти навивам ушите.

Ей, тиквеници! Започнаха вече да ми осъществяват идеите хората, няма да ни чакат да се нагласяме 6 месеца....

http://www.youtube.com/watch?v=8qhmq-PKSQs

Ванка, тука се ползват 2-3 кадъра. Тия нищо не правят, освен че минават през канавка :)

В първата и втората част по 2 пъти минават едни и същи моменти. Не го прави обаче по - малко забавно.

Видене, ако е за джумла, ще видя помня ли как се инсталираше, работа за 1 час е. Ако прочетеш документацията, и ти можеш да се оправиш...

Видене, ако е за джумла, ще видя помня ли как се инсталираше, работа за 1 час е. Ако прочетеш документацията, и ти можеш да се оправиш...

Зарежи джумли и мумли. Мисли кога ще дойдете на гости. Имам и къща н а децата да правя, доста по-сериозна от тая за кучетата..

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...