Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Специално инфо за Рапторски - атимразеца :) - кризата се представя по-добре с ати карти, новия томб райдър и той. Или както бях казал преди - нещата не са това, което бяха :).

Ти това ВИДЯ ли го с очи или го прочете някъде? Защото тия работи от години се пишат и говорят, ама никой не ги е видял на живо. :)

Абе zlobil не каза ли преди време, че е намислил няква яка схема за тролене или нещо от сорта? И щеше демонстрации да прави тука.

КОга това? Аз съм го пропуснал .

Меко казано дърво. Много меко. Няма да казвам нищо повече :)

Аз съм си виновен, защото нищо не съм правил за визията. А ти вместо да казваш, вземи дай идея да го вкарам в пътя. Или направо го направи. :)

Много сте големи злета, обаче въпреки всичко ви поздравявам с това: :)

И ти ли почна...  :laughing1:  :laughing1:  :laughing1:

Баси...Чак лятото...А у нас сигурно зимата...Ще ми се изчака чакалото.

Важното е, че ще го има!!! Ще чакаме колкото трябва! По-важното е да не го повредят. 

Аз съм си виновен, защото нищо не съм правил за визията. А ти вместо да казваш, вземи дай идея да го вкарам в пътя. Или направо го направи. :)

Ето, избрах ти. Айде сега намери кой да ти ги програмира. И си направи лого на фирмата.

Тия ти ги давам за дизайна само. Анимацийките по някои от тях са нелепи.

http://www.templatemonster.com/demo/42784.html

http://www.templatemonster.com/demo/41546.html

http://www.templatemonster.com/demo/40625.html

http://www.templatemonster.com/demo/40638.html

http://www.templatemonster.com/flash-cms-templates/32022.html

http://www.templatemonster.com/flash-cms-templates/34983.html

КОга това? Аз съм го пропуснал .

Измислих нещо уникално , перфектна комбинация между дебилизъм/тролизъм и реалност ........ ще ви го представя след седмица 

Треперете в очакване :)

ПП Тоя редактор за писане на мнения е баси смотаното животно. За да виждам цитатите като текст и да мога да си ги трия трябва да натискам онова копче, после за да мога да ползвам другите екстри - смайлита, размери и т.н трябва да го изключвам. Деба тъпата работа

Аз очаквах в детайли да разкаже как е напляскал циганина, но нещо явно го мързи напоследък  :laughing:

Ангеле, какви са тия тонове Флаш? Ники ще подивее като ги види. :)

Ти това ВИДЯ ли го с очи или го прочете някъде? Защото тия работи от години се пишат и говорят, ама никой не ги е видял на живо. :)

Естествено, че го видях. Да не мислиш, че ще си правя вятър на устата? Като излезе Кризата3 и с двата производителя изкарваше незадоволителни кадри. АМД пуснаха след два дена нов драйвър и средните кадри ми се покачиха с 10 и по този начин бях на кантар подминах топ модела на нвидия GTX680 (тук не броя двуядрената 690 и новия Титан, че те са в друга категория :) ), а моята не е топ на АМД.

Оня ден излезе Томб райдър и ВИДИМО хората с нвидия се оплакват много (играта ги изхвърля, някакви артефакти, и спадове до 2-3 кадъра) - при мен ПАК няма проблеми.

Ето ти официалното становище от зелените:

"We are aware of major performance and stability issues with GeForce GPUs running Tomb Raider with maximum settings.

Unfortunately, NVIDIA didn’t receive final code until this past weekend which substantially decreased stability, image quality and performance over a build we were previously provided. We are working closely with Crystal Dynamics to address and resolve all game issues as quickly as possible.

In the meantime, we would like to apologize to GeForce users that are not able to have a great experience playing Tomb Raider, as they have come to expect with all of their favorite PC games."

Двете нови конзоли, които излизат тази година са с ати карти (не знам защо и кой какви далавери е правил), но това е факт. Ще вземат атитата да ми станат любимци въпреки че винаги съм си бил малко или много пронвидия настроен. :)

Така че помисли си занапред дали не искаш да видиш как се представят в ДНЕШНО време червените.

ПП Тоя редактор за писане на мнения е баси смотаното животно. За да виждам цитатите като текст и да мога да си ги трия трябва да натискам онова копче, после за да мога да ползвам другите екстри - смайлита, размери и т.н трябва да го изключвам. Деба тъпата работа

Свиква се...а че е тъпо - тъпо е. "Онова копче" го изключвам само, когато искам да не ми променя форматирането на текста, а защо го променя, при положение, че всъщност не би трябвало да го променя и защо при изключването на копчето спират да работят опциите, ми е напълно неясно.

Силно се надявам да не го повредят. Останах очарован от анимацията, имам големи очаквания за този.

Свиква се...а че е тъпо - тъпо е. "Онова копче" го изключвам само, когато искам да не ми променя форматирането на текста, а защо го променя, при положение, че всъщност не би трябвало да го променя и защо при изключването на копчето спират да работят опциите, ми е напълно неясно.

Изключва опциите, защото ти показва чистия код, при което се предполага, че ще искаш да си пишеш таговете самичък.

От момента, в който смених S3 TRIO видеото винаги съм бил с nВдивия. Сега съм с АКИ. Е, не мога да кажа, че виждам нещо, което да ме кара да плюя сегашната си, или пък да прехвалвам предишните. Както и обратното. Карти като карти...

Виж за процесорите е друга бира и ако някой ден имам по-сериозен излишък на пари - със сигурност ще мина на i5, i7...

Наско, ето малко превю на чалиите. Има череша, орех, бреза (прясна при това), черница, някъде имам и доста прасковени парчета от отрязани овошки. Намисляй кога ще ми гостувате. Времето вече става идеално. Още малко като се стопли и сме готови за акция. Тъкмо ще купувам и резачка тази пролет. 

20130304111957.jpg

20130304112023.jpg

20130304112054.jpg

Да попитам има ли начин да се слагат thumbnails? От Imageshack кретените са махнали опцията, а тук не откривам такава...

Абе...прибери малко да не ги мори времето бе...А брезата я снимай отделно и прати снимки, може да ти измислим дръжки някакви.

Като си ида ще видя да прибера някои. То каквото е уморено, уморено е - бая време са вън. Какви дръжки? Брезата е прясна от събота. Вчера също резнах тук в Пловдив един не лош клон и го прибрах. 

Да попитам има ли начин да се слагат thumbnails? От Imageshack кретените са махнали опцията, а тук не откривам такава...

На снимката прибавяш едно "TH" отзад преди последното jpg. Цитирай ми мнението, ако не ме разбра, за да видиш разликата.

marssunsetcut.jpg

marssunsetcut.th.jpg

брезата мажеш срезовете с боя и я оставяш на тъмно и проветриво да съхне..

http://www.youtube.com/watch?v=lWi2aIxVU64

Това е моя endgame за тренировките, които правя. И по-точно - най-първото упражнение, което пича прави. Планк с широко разперени ръце.

В деня, в който се науча да го правя (стана достатъчно здрав), ще кача снимка. :)

До момента е постигната 1-вата цел. 60 дни, 11 килограма, 6 размера дънки надолу.

Бих качил снимка, но все още ме е срам от предишното ми зарязано състояние, а резултата още не е чак толкова впечатляващ. Но скоро.... Мнооооого скоро....

Ец де, 6 размера дънки.... Тия 11 килограма в задника да ти бяха само, пак нямаше как да стане.

Иначе поздравления..

@Antares. всички abs упражнения ги правя със собствена тежест и произволни наклони. Не съм тествал.

@angel ще кача снимки, ще видиш. От 40-ти до 34-ти. Или това са 3 размера?

@Antares. всички abs упражнения ги правя със собствена тежест и произволни наклони. Не съм тествал.

@angel ще кача снимки, ще видиш. От 40-ти до 34-ти. Или това са 3 размера?

3 размера са. Кви са тия гащи 40 бе, аз нося 32 и са ми големи понякога.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...