Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Не си ли малко голям за тая работа?

Голям е, но по-добре късно отколкото никога. Като не е мислил навремето...

Архитектурата придобива нови измерения..

Това изглежда като смеска м/у Матрицата и Dead Space :D

Не e зле, но има нещо много зловещо.

netroot, ти да не работиш в ЦРУ? :)

Какви са тези крути мерки без телефони, но пък имате интернет. O_o

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

image00001.jpg

Да оплакнем очото :) Още тук

Ники..., ни съ зарибявай, бе... Боклуци са, догоеа... Виж, че не ги карат много-много...

Боклуци са, догоеа... Виж, че не ги карат много-много...

То по тая причина, като ми предлагаха едно и аз го отказах. Викам, само ше се чупи и ще трябва все в сервиза да седи. Явно не са доволни хората, що да се набутвам.

Точно обратното. Все повече и повече коли има с този тип маховици.

Няколко механици вече друго ми казват. Така или иначе все още нямам потвърдена информация, та няма значение.

Ти остави ами и Октавията наближава тоя момент, а и тя е с такъв съединител. В смисъл от известно време насам подпитвам дали мога да поменя феродов и притискателен диск и кога да го направя, защото все по-ниско отделям. Обясниха ми, че тия съединители няма как да се обслужват така, кара се до откат докато даде фира и се сменя всичко. И отгоре на това са и "евтини". Та в тази връзка ги разкарват и правят по-нов модел, който се обслужва. Пак казвам - непотвърдена информация от механици. В тоя ред на мисли, още година, година и нещо най-много и ще трябва да ми търсиш и на мене съединител...  :bgrin:

Това изглежда като смеска м/у Матрицата и Dead Space :D

Не e зле, но има нещо много зловещо.

То е заради визуализацията, която съм избрал. Изглежда точно като Artwork от някоя игра. Ето го целия проект:

http://www.archdaily.com/338288/office-tower-and-exhibition-center-proposal-ma2/

https://www.facebook.com/CryoSaveBulgaria/?sk=app_427935150617952&app_data=Gallery

Ударете по едно рамо за Ел. Мразя да правя такива неща...ама ме изнудиха.

Ред.Понеже забравих да добавя(да са еба) снимката е качена от Атанас Раков.

i'm a survivor!

и този понеделник мина, а дори не утепах никого, въпреки чудните възможности и едвам удържаното желание......

i'm a survivor!

и този понеделник мина, а дори не утепах никого, въпреки чудните възможности и едвам удържаното желание......

кво ти пука утре е вторник.

а един вторник може да стане по-гаден само ако се напиеш в понеделник-а..... 

общо взето е трудно да се работи с българи през всеки ден от седмицата :)

хахахахаха петъка беше такъв ден за мен...и като има работа, а ти е свинско - ужас майна :D. Историята помни и няколко тежки понеделника :D

Точно обратното. Все повече и повече коли има с този тип маховици. Включително и доста бензинови модели вече. Виж клипчето. То обяснява само часта с вибрациите. Притискателният диск е част от маховика. Във феродовият диск няма пружини понеже маховика обира вибрациите. Има си предимства, но и недостатъци. Недостатък е, че самият маховик се износва и трябва да се сменя като консуматив. Получаваш обаче по - малко вибрации, по - добро ускорение и по - добър разход на гориво.

Напълно е прав Иван, все повече ги правят с тоя тип маховик. Както бензинките е някаква мода малък обем с турбо уж за екология.

Това дето са казали механиците на Виден, е че махат демпферния и слагат негов аналог едномасов махових и съединител с демпферни пружини. Иван обясни вече, защо не е препоръчително да се прави тая процедура. Ако ще се продава не ти пука какви дертове ще бере тоя след теб.

Обаче нищо не може да се сравни с който и да е  Четвъртък, пък ако и да си болезнено трезвен още от Понеделник...

i'm a survivor!

Това добре. Аз пък забравих да се похваля, че счупих тъпомера тоя уикенд. В смисъл водя в каласацията за най-голяма тъпотия до момента за годината. Някак си безрасъдно и по недоглеждане смесих 2 литра Кислол с 1 литър натриев хипохлорид. В затворено помещение. Сашо вероятно най-много ще се смее, па и шамар може да ми отлепи... Не можах да се затрия, но успях да си прогоря лигавиците в носа и гърлото съществено. Отделно цялата къща отнесе жесток хлорен удар... Мисля че това беше най-голямата ми глупост от 15 години насам... 

Хайде бе, гора от ръце, кой ще ходи на A State Of Trance 600 в Армеец тоя Петък?
RuDee? RaptoR, искаш ли да те водя да си припомниш Sensation-а? :)

Това добре. Аз пък забравих да се похваля, че счупих тъпомера тоя уикенд. В смисъл водя в каласацията за най-голяма тъпотия до момента за годината. Някак си безрасъдно и по недоглеждане смесих 2 литра Кислол с 1 литър натриев хипохлорид. В затворено помещение. Сашо вероятно най-много ще се смее, па и шамар може да ми отлепи... Не можах да се затрия, но успях да си прогоря лигавиците в носа и гърлото съществено. Отделно цялата къща отнесе жесток хлорен удар... Мисля че това беше най-голямата ми глупост от 15 години насам... 

emoticon-0121-aplaus.gifemoticon-0181-fubar.gif

Сега вече Галин може с право да ти каже колко си зле. :) :)

Я някой умен да ми разяси защо синя зона с билетче е 1 лев, а синя зона с SMS 1.20?

Сега някой ще каже - плаща се ДДС - то хубаво, ама на билетчетата защо няма тогава?

Няколко механици вече друго ми казват. Така или иначе все още нямам потвърдена информация, та няма значение.

Ти остави ами и Октавията наближава тоя момент, а и тя е с такъв съединител. В смисъл от известно време насам подпитвам дали мога да поменя феродов и притискателен диск и кога да го направя, защото все по-ниско отделям. Обясниха ми, че тия съединители няма как да се обслужват така, кара се до откат докато даде фира и се сменя всичко. И отгоре на това са и "евтини". Та в тази връзка ги разкарват и правят по-нов модел, който се обслужва. Пак казвам - непотвърдена информация от механици. В тоя ред на мисли, още година, година и нещо най-много и ще трябва да ми търсиш и на мене съединител...  :bgrin:

Не знам при какви механици ходиш, но те съветвам да се ориентираш към други. DMF не пречи по никакъв начин да бъде сменен само феродовият диск. Досега обаче едва ли някой го е правил. Причината е, че пружините в маховика се износват преди да успееш да изтъркаш феродото. Затова и по рядко се намират като отделни части. Продават се все пак де. От друга страна не е никак евтина подмнята. Най - добре е всичко да се сменя в комплект. Не съм чул да се разработва нов вид. И сегашният отговоря на нещата които ти твърдят "механиците".

Хайде бе, гора от ръце, кой ще ходи на A State Of Trance 600 в Армеец тоя Петък?

RuDee? RaptoR, искаш ли да те водя да си припомниш Sensation-а? :)

Няма начин - имам много по-важни задачи. 

emoticon-0121-aplaus.gifemoticon-0181-fubar.gif

Мдааа. Some special kind of idiot, както обичам да казвам... 

Мдааа. Some special kind of idiot, както обичам да казвам...

Ама голямо си зле..., честно!

Мое ли такава простотия да сториш бе, майна!? Ти в казарма бил ли си!? Бил си! Хуу, ама явно не си правил химическа тревога на новобранците, кога са били в кенефа или в банята :))

Ама голямо си зле..., честно!

Мое ли такава простотия да сториш бе, майна!? Ти в казарма бил ли си!? Бил си! Хуу, ама явно не си правил химическа тревога на новобранците, кога са били в кенефа или в банята :))

Като спомена казарма. Попитах военните дали знаят тънкостите с направата на пяната. Нито един не я знаеше. Та до тук с мита за това колко била велика казармата. Освен загуба на време все още никой друг не може да ме убеди какво още е.

Като спомена казарма. Попитах военните дали знаят тънкостите с направата на пяната. Нито един не я знаеше. Та до тук с мита за това колко била велика казармата. Освен загуба на време все още никой друг не може да ме убеди какво още е.

Питал си американски военни навярно - пълни чикиджиии! Като ги гледах до нас в Международния център как им носеха каси с Хайнекен... А на едно дежурство станах свидетел на сутрешната им физзарядка в 8.30 сабаля! За справка нашта е в 5.30.. та ако си питал такива келеши - много ясно че не знаят. А ключов елемент за великата пяна е пружината на леглото. 

Питал си американски военни навярно - пълни чикиджиии! Като ги гледах до нас в Международния център как им носеха каси с Хайнекен... А на едно дежурство станах свидетел на сутрешната им физзарядка в 8.30 сабаля! За справка нашта е в 5.30.. та ако си питал такива келеши - много ясно че не знаят. А ключов елемент за великата пяна е пружината на леглото.

Изобщо не ми е минало през глават да питам американски военни. Питах български такива. Нали все пак за родната казарма става въпрос.

Питал си грешните хора просто :)) Що не попита някой, дето е бил принуден да се бръсне в продължение на година с ледено студена вода? 99% от офицерите, както и повечето фатмаци (изобщо няма да споменавам сегашните кадроваци) са си лигльовци. Оправят си се вкъщи, където си имат топла вода бол, просто не са видели мизерията, та да се открехнат на чалъми. Пък за тва дето не виждаш ползата... Няма да се напъвам, щот тва ще си е кауза пердута. Нещо като да се пробваш да обясняваш на слепец по рождение, що е то, абжеба, пембяното :beer:

Ама той не говори за сапунката бе, този. Става въпрос за пяната за от крем или сапун за брънене.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...