zlobil Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Честит празник. Тръгвайте към площада. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 По случай празника аз вече съм с брекети... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Ако ще им ходиш на концерта на 18-ти, може да пием по бира пред универсиада. Аз се чудех дали да ходя,но в крайна сметка се отказах Главно щях да ходя заради Eluveitie. Пешо честито Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Бали го. Може и да ходя. Ако нямаш де да спиш - обади се, на 5мин от Универсиада живея. За бирата - нищо не пречи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Бали го. Може и да ходя. Ако нямаш де да спиш - обади се, на 5мин от Универсиада живея. За бирата - нищо не пречи. Благодаря ти за предложението, ама е шибан делничен ден и след концерта ще трябва да си бягаме обратно към Пловдив. Някой ден ще се съберем (и с Галински) и ще се напием дружно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 По случай празника аз вече съм с брекети... Готов съм да поспоря, че брекетите не ги слагаш заради милата ни родина Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Последните два дена - баси и невероятната активност у тоя форум. Жъ съ мре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Готов съм да поспоря, че брекетите не ги слагаш заради милата ни родина Всъщност не си прав! Като стана аз по-красив след две години - това ще повиши средната красота на българина Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Всъщност не си прав! Като стана аз по-красив след две години - това ще повиши средната красота на българина Нищо, змейове горяни като мен ще компенсират Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Последните два дена - баси и невероятната активност у тоя форум. Жъ съ мре.Не само тук е така. Гледам и из фейс-а няма много активност. Явно е заради промяната на сезоните и някакъв мързел е налегнал всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Или дебилизъм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 По случай празника аз вече съм с брекети... Не си ли малко голям за тая работа? Не само тук е така. Гледам и из фейс-а няма много активност. Явно е заради промяната на сезоните и някакъв мързел е налегнал всички. Просто беше такъв прекрасен уикенд откъм време, че вероятно всички са излезли от бърлогите. Аз например сега се прибирам. Прекарах всичките дни навън с голямо удоволствие. И съм много весел, макар и разглобен. Ванка, защо ти е изключен телефона бре? Трябва да се чуем, че на Зафирата съединителят си отива и ще трябва нов... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Ванка, защо ти е изключен телефона бре? Трябва да се чуем, че на Зафирата съединителят си отива и ще трябва нов...В сградата на офиса е забранено да се влиза с телефон и затова се гасят и се оставят на входа . Когато съм на работа не можеш да ме намериш на телефона. Имейла е най - сигурният вариант за връзка с мен или да пишеш тук. DMF ли е съединителя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Ванка, ако внасяш евтини части, направо виж колко струва едно турбо за Сценик Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Ванка, ако внасяш евтини части, направо виж колко струва едно турбо за Сценик Не се занимавам професионално с внос, все още. Просто когато някои иска нещо му помагам с поръчката и доставката. Задължително е обаче да ми се напомня, че някои потребители във форума вече по 1 година си чакат нещата... Модел на колата трябва да ми кажеш за да потърся. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 От тия боклуци с маховиците е май. Ще ти пратя точни данни скоро. ЕДИТ: Току що виждам в ипей сметка за ток от 250 лева при нормална 150. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 От тия боклуци с маховиците е май. Ще ти пратя точни данни скоро. Ако е cdti двигател значи е с dmf. Около 500 паунда без доставката струва комплекта. В Бг само маховика е повече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Такъв е за съжаление. Бахти ужаса. Ще иде 1500 лева.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Такъв е за съжаление. Бахти ужаса. Ще иде 1500 лева..Грубо излиза 1200 лева с доставката. За работа не знам колко ще ти вземат. Има и по - евтин вариант който заменя маховика с обикновен. Не е обаче за препоръчване, никак даже. Натоварва скоростната кутия доста повече, в пъти по - тежък е от сегашният маховик и започва да придава вибрации по купето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Аз разбрах, че са спряли да произвеждат вече коли с такива некадърни, безумно скъпи съединители. Чух, че уж се прави нормален вариант съединител, който да измести тия глупости с маховиците. Аз дори не знам какво представлява и защо подяволите е толкова скъп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Да оплакнем очото Още тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Аз разбрах, че са спряли да произвеждат вече коли с такива некадърни, безумно скъпи съединители. Чух, че уж се прави нормален вариант съединител, който да измести тия глупости с маховиците. Аз дори не знам какво представлява и защо подяволите е толкова скъп.Точно обратното. Все повече и повече коли има с този тип маховици. Включително и доста бензинови модели вече. Виж клипчето. То обяснява само часта с вибрациите. Притискателният диск е част от маховика. Във феродовият диск няма пружини понеже маховика обира вибрациите. Има си предимства, но и недостатъци. Недостатък е, че самият маховик се износва и трябва да се сменя като консуматив. Получаваш обаче по - малко вибрации, по - добро ускорение и по - добър разход на гориво. http://www.youtube.com/watch?v=DbvP5EvpUbA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Не си ли малко голям за тая работа? И на 50 години мога да сложа. Просто като бях пишлегар ужасно много се притеснявах, че ще стана грозен и ще ми се смеят, та трябваше да стана на 30 и кусур, че да спре да ми дреме и да ги сложа... А зъбите ми ужасно имат нужда от фиксация... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Архитектурата придобива нови измерения.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Ламбото е звяр. 3.6 млн долара обаче ми звучат някак си....БАЯ :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.