Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ако ще им ходиш на концерта на 18-ти, може да пием по бира пред универсиада.  :beerchug

Аз се чудех дали да ходя,но в крайна сметка се отказах :( Главно щях да ходя заради Eluveitie.

Пешо честито :lol:

Бали го. Може и да ходя. Ако нямаш де да спиш - обади се, на 5мин от Универсиада живея. За бирата - нищо не пречи.

Бали го. Може и да ходя. Ако нямаш де да спиш - обади се, на 5мин от Универсиада живея. За бирата - нищо не пречи.

Благодаря ти за предложението, ама е шибан делничен ден и след концерта ще трябва да си бягаме обратно към Пловдив. Някой ден ще се съберем (и с Галински) и ще се напием дружно.

Готов съм да поспоря, че брекетите не ги слагаш заради милата ни родина :P :lol:

Всъщност не си прав! Като стана аз по-красив след две години - това ще повиши средната красота на българина :lol:

Всъщност не си прав! Като стана аз по-красив след две години - това ще повиши средната красота на българина :lol:

Нищо, змейове горяни като мен ще компенсират :lol:

Последните два дена - баси и невероятната активност у тоя форум. Жъ съ мре.

Не само тук е така. Гледам и из фейс-а няма много активност. Явно е заради промяната на сезоните и някакъв мързел е налегнал всички.

По случай празника аз вече съм с брекети...

Не си ли малко голям за тая работа?

Не само тук е така. Гледам и из фейс-а няма много активност. Явно е заради промяната на сезоните и някакъв мързел е налегнал всички.

Просто беше такъв прекрасен уикенд откъм време, че вероятно всички са излезли от бърлогите. Аз например сега се прибирам. Прекарах всичките дни навън с голямо удоволствие. И съм много весел, макар и разглобен. :)

Ванка, защо ти е изключен телефона бре? Трябва да се чуем, че на Зафирата съединителят си отива и ще трябва нов...  

Ванка, защо ти е изключен телефона бре? Трябва да се чуем, че на Зафирата съединителят си отива и ще трябва нов...

В сградата на офиса е забранено да се влиза с телефон и затова се гасят и се оставят на входа ;). Когато съм на работа не можеш да ме намериш на телефона. Имейла е най - сигурният вариант за връзка с мен или да пишеш тук. DMF ли е съединителя?

Ванка, ако внасяш евтини части, направо виж колко струва едно турбо за Сценик :D

Ванка, ако внасяш евтини части, направо виж колко струва едно турбо за Сценик :D

Не се занимавам професионално с внос, все още. Просто когато някои иска нещо му помагам с поръчката и доставката. Задължително е обаче да ми се напомня, че някои потребители във форума вече по 1 година си чакат нещата...

Модел на колата трябва да ми кажеш за да потърся.

От тия боклуци с маховиците е май. Ще ти пратя точни данни скоро. 

ЕДИТ: Току що виждам в ипей сметка за ток от 250 лева при нормална 150. 

От тия боклуци с маховиците е май. Ще ти пратя точни данни скоро.

Ако е cdti двигател значи е с dmf. Около 500 паунда без доставката струва комплекта. В Бг само маховика е повече...

Такъв е за съжаление. Бахти ужаса. Ще иде 1500 лева..

Грубо излиза 1200 лева с доставката. За работа не знам колко ще ти вземат. Има и по - евтин вариант който заменя маховика с обикновен. Не е обаче за препоръчване, никак даже. Натоварва скоростната кутия доста повече, в пъти по - тежък е от сегашният маховик и започва да придава вибрации по купето.

Аз разбрах, че са спряли да произвеждат вече коли с такива некадърни, безумно скъпи съединители. Чух, че уж се прави нормален вариант съединител, който да измести тия глупости с маховиците. Аз дори не знам какво представлява и защо подяволите е толкова скъп.

Аз разбрах, че са спряли да произвеждат вече коли с такива некадърни, безумно скъпи съединители. Чух, че уж се прави нормален вариант съединител, който да измести тия глупости с маховиците. Аз дори не знам какво представлява и защо подяволите е толкова скъп.

Точно обратното. Все повече и повече коли има с този тип маховици. Включително и доста бензинови модели вече. Виж клипчето. То обяснява само часта с вибрациите. Притискателният диск е част от маховика. Във феродовият диск няма пружини понеже маховика обира вибрациите. Има си предимства, но и недостатъци. Недостатък е, че самият маховик се износва и трябва да се сменя като консуматив. Получаваш обаче по - малко вибрации, по - добро ускорение и по - добър разход на гориво.

http://www.youtube.com/watch?v=DbvP5EvpUbA

Не си ли малко голям за тая работа?  

И на 50 години мога да сложа. Просто като бях пишлегар ужасно много се притеснявах, че ще стана грозен и ще ми се смеят, та трябваше да стана на 30 и кусур, че да спре да ми дреме и да ги сложа... А зъбите ми ужасно имат нужда от фиксация...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...