Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

0.о За това не се бях сетил. Сериозно ли? 

Ред. А как да си ги сложа върху диоптричните бе?

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

В крайна сметка ще правим ли Булфорум шейк и кой е Кольо Терориста?!?!??!

Утре заминавам към село покрай това прекрасно време. Ако в събота е такава пролет направо беседка може да спретнем.

Вариант две - само ДВЕ седмици до откриването на сезона. Естествено почваме с Австралия и състезание в 8 СУТРИНТА. Тоест пак ще пием от СЕДЕМ сутринта... Задължителен Булфорум шейк на покрива!  

Искам Стефи да се омъжи за мен :shy: :wub:

Край! Отново съм влюбен...

Гадине, Стефи така и така те заряза още преди да тръгнете, ама виж каква нова булка съм ти намерил...е, малко е прекалила с хормоните, ама пък ще си спестиш носенето на булка по стълбите, щото всъщност ще е носене на младоженец. Струва ми се, че е я́кичка за твоя вкус, но пък поне няма да ти пее като Стефито. :laughing1:

http://www.youtube.com/watch?v=D1UNU8wXOq8

Сега сериозно - добре де, как 'това' се счита за жена и се състезава с жените, след като явно си прилича на мъж? :confused

Това верно ли е жена? Не вярвам докато не се съблече гола! И на вид и като глас и като всичко това си е мъж егати

Мдам, тестостерона казват прави чудеса. :lol:

Честита Баба Марта на всички! Бъдете здрави, щастливи и усмихнати!

5934671U.jpg

Гадине, Стефи така и така те заряза още преди да тръгнете, ама виж каква нова булка съм ти намерил...е, малко е прекалила с хормоните, ама пък ще си спестиш носенето на булка по стълбите, щото всъщност ще е носене на младоженец. Струва ми се, че е я́кичка за твоя вкус, но пък поне няма да ти пее като Стефито. :laughing1:

http://www.youtube.com/watch?v=D1UNU8wXOq8

Сега сериозно - добре де, как 'това' се счита за жена и се състезава с жените, след като явно си прилича на мъж? :confused

Ама аз искам да ми пее, ве, оуу... emoticon-0181-fubar.gif  

Не мое да ме цакаш с някъв зле изглеждащ и оплешивяващ чичка. Искам си Стефито пък emoticon-0179-headbang.gif

А и с тая голяма и широка уста, ще може да го лапа и напреки. Барабар с мъдята. Айде сам да си цензурирам другото.  :censored2:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...