Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Гадо даваш само час и място в което трябва да се явя и отиваме ;) А тука двамата експерти дайте идеи какво трябва да се иска или той майстора си знае достатъчно добре и дори целия форум да се напъне няма да измисли по-добро от него? Щото аз идея си нямам от какъв материал трябва да е, дължина и т.н. За дръжката нема да го тормозим, ще търся явно друг - че да не ме отсвири :D

Ок.

Ми той си знае как и от какво да го направи. Аз лично бих се спрял на ламинат с дамаск, ама е скъпо. Пък дръжка ще видим, може да те пратя при друг майстор, ама той, доколкото знам, отдавна не се занимава. В крайна сметка можеш и сам да си я направиш, ще ти пратя материали как - от кокал.

Рогите си ги взимам от ей тук => http://crafts-supply.eu/index.php?main_page=product_info&cPath=14&products_id=74

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Атанасе, да, за туристически. Герберите отдавна ги знам, във вело компанията ми има няколко ножара, та съм ги виждал. Но нямам намерение да се зачуквам при Беър Грилс, та не мисля, че си струва да давам сто+ лева за такова чудо.

Абе аз не искам многофункционално ножче с вибратор, четка, гребен и т.н. Предпочитам сгъваема чикийка, да мога да си кръцна парче салам, да одялам някой клон и т.н.

Спортстмен Викторинокс. На същата цена.

Заповядай, Танасе..., апни си и да ти е сладко!

f6265d1512.jpg

Що го бъзикаш така чиляка?

Куре, аз съм със спортсмена, само най-необходимите неща, за 33лв. Не виждам кви са тия претенции, баси. Галине  :FU:

Ред. Оп. излъгах. Снимката е на Tourist, не е на Sportsman. Спортсмена има пиличка вместо малкото ножче.

82h.jpg

Писна ми да наливам пари в тия производители на ножчета за самобръсначки! Къде в ПЛД мога да си купя бръснач. Ако ли не сайт за поръчка примерно?

Май не съм само аз на това мнение. От вече месец минах на такава която е със сменяеми бръснарски ножчета. В пъти по - добре бръсне от всякакви 2-3-5-10 ножчета и т.н. Имам желание да мина на бръснач, но още не мога да се преборя със себе си да дам толкова пари. От години иначе ги гледам и всеки път навсякъде името което препоръчват е само едно: DOVO Solingen. Много важна част обаче е и хубав крем и четка. Зарежи гадните гелове и пяни за бръснене. Истината е в добър крем или сапун. Основният съвет е да гледаш какво рекламират и точно него да избягваш :). Жилет най - вече.

Ето ти един хубав сайт по темата: http://www.executive-shaving.co.uk/

Виждаш обаче и цените какви са. В Амазон, ebay и сайтовете на производителите някои неща могат да се намерят по - евтино, но не много. Ако искаш качествено бръснене ще трябва да вложиш малко пари първоначално. Интересното е, че качествените кремове и сапуни са по - евтини от боклуците на Жилет... За съставките пък няма да говоря.

Виж назад в темата поместих и няколко клипчета как се приготвя добра пяна за бръснене. Ако не ги намериш, пиши за да ги сложа отново.

Гадине, само за протокола, как по точно попадна на линк от gepime.com? Да не надзърташ в чуждите дворове :lol:

Имам си маса букмаркнати хавици, кат за спешъл гифтове за подбрани люде :lol:

Галине  :FU:

Де ти е вибраторът към ножката бре, Танасе?

В гъза ти, Гадине :D  Аз не съм Аню, че да се префатосвам, пикая си на ръцете против мазоли, не се мажа с кремчета.

В гъза ти, Гадине :D  Аз не съм Аню, че да се префатосвам, пикая си на ръцете против мазоли, не се мажа с кремчета.

Егати... На сухо ли го ползваш бре, палавник такъв!?

:effemine3:

С най-масовия лубрикант - плюнка :D

Браво, Танасе! Ти си истински... таковата, дее... (щях да кажа мъж, ама не върви в тоя случай... Ама ти си знаеш кво искам да ти кажа, нали? :D)

Знам, знам. Между другото, читава оптика, където правят плаки за слънчево време?

Точно на пет метра от мястото където пихме бири последния път.

П.п. Ама вибраторът към ножката ти с камшично палене ли е или с педално задвижване?

С радиален двигател. Кви пари са, имаш ли представа?

Балиго  :unsure:

Ама с пневматична набивачка ли е или с въртеливи, възвратно-постъпатели натрисания? :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=Eajk2uDWaP0&NR=1&feature=endscreen

Гадине, ето ти една подходяща торта. Внимание, линка да не се отваря от нежни и раними души, както и такива под 18 години.

Муууахахахаххах.... :bowdown:  Изплюх си бирата бе, идЕотино :lol:

Със синусоидален ход на къртача, за по-голяма фрикция на сфинктера :D Докъм 60-тина лева си търся нещо, не държа да е на Дочо и Гергана.

Със синусоидален ход на къртача, за по-голяма фрикция на сфинктера :D Докъм 60-тина лева си търся нещо, не държа да е на Дочо и Гергана.

А пляскаш ли са по бузките, та да уплътняваш по-добре?  :beer:

Пак ти казвам... Балиго. Ама ти само капаци ли искаш да правиш или направо пенджури?

Ред. Пешо, обаче и липсва лекият акцент с тоалетната хартишка на тази торта (в архива при другите хави е вече, де)

Гадине, само за протокола, как по точно попадна на линк от gepime.com? Да не надзърташ в чуждите дворове :lol:

BUSTED!  :laughing:  :laughing:  :laughing:

=========================

И вземете се спрете вече двамата!  :effemine2:

Само капаци бе..Не ща екстри. А както всички знаем, фотохроматичните не работят в колата...

И вземете се спрете вече двамата!  :effemine2:

Що..., да не би да му завиждаш пък ся ти? :gayviolet:

Само капаци бе..Не ща екстри. А както всички знаем, фотохроматичните не работят в колата...

На теб всъщност за какво ти трябват?

За в колата. За друго ги не ща. Под земята слънце нема. За ските има маски. В реката/на морето - не ми трябват. Скоро ше видим,като почна да се фъргям от високо, може и за там...Ма едва ли..

За в колата. За друго ги не ща. Под земята слънце нема. За ските има маски. В реката/на морето - не ми трябват. Скоро ше видим,като почна да се фъргям от високо, може и за там...Ма едва ли..

Вземи си едни за стрелба, тогава. Доста време карах с такива и са идеални и за нощно каране. Доста помагат и срещу селски беци каращи на дълги.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...