Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

16+

Но не е особено за препоръчване да се гледа и от бременни, хора, страдащи от епилепсия, дойни крави и прочие беззащитна живинка..

Ред. Пускането на музикалните изпълнения е изцяло на ваша отговорност....

Аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа. Оглушах.

Оооо, кой не е слушал за поредицата "Стефифешън" във Ви-бокс? Има ли още такива? Само напиши "стефифешън" в търсачката на бокса и глей' к'во става....А "Killing me softly" с фолклорните извивки е направо убиец...имам предвид, че мен ме уби буквално - психически и физически. По причина, че нямам куче, което да вдигне глава към небето и да завие на началната акапела, завих аз.... :werewolf:

Начи ся... гадо, теб те уважавам, дори долюбвам, ама много истина има в думите долу! :thumbsup: :shy:

Гадине, ако това ще те успокои - голямо си зле :)

ПОЗДРАВ

Ако говорех за оператор, вероятно оня пост горе, щях да го поместя в някоя от темите за операторите (където не съм влизал от месеци). А и си мислех, че след като споменах датата 1-ви март, за всеки е ясно, че говоря за цифрова ефирна телевизия.

Ами не разбрах, извинявай. А иначе съм се оказал прав. Отцепил си се като единица и не зависиш от никой оператор. :)

Писна ми да наливам пари в тия производители на ножчета за самобръсначки! Къде в ПЛД мога да си купя бръснач. Ако ли не сайт за поръчка примерно? 

Само да,вметна за колите.

Няма по-удобна кола от комбито.

Карам пежо 406 комби, няма друг такъв голям багажник.

Има - Мондео!

Оооо, кой не е слушал за поредицата "Стефифешън" във Ви-бокс? Има ли още такива? Само напиши "стефифешън" в търсачката на бокса и глей' к'во става....А "Killing me softly" с фолклорните извивки е направо убиец...имам предвид, че мен ме уби буквално - психически и физически. По причина, че нямам куче, което да вдигне глава към небето и да завие на началната акапела, завих аз.... :werewolf:

Същата работа - пончих баш това да пусна плахо и като го чух щях да припадна! Това животно защо не е в съответната институция? 

Писна ми да наливам пари в тия производители на ножчета за самобръсначки! Къде в ПЛД мога да си купя бръснач. Ако ли не сайт за поръчка примерно? 

Бръснач-стока почва от 120 лева нагоре. Което не е фатално, но да не се изненадвам ако се появиш без ухо или парче нос/джука на следващата среща. Да не дава Господ да се появиш пък сопрано, ако си отнесеш кайсиите с него... 

http://solingen-burgas.com/index.php?main_page=index&cPath=61&zenid=dfedc51abeb683819b35f9ef90002948

Забавлявай се. Стоката им е добра, поне доколкото съм ползвал камъните и коланите.

Ред. Другият вариант е да те пратя при Дядо Благо, да ти изкове...

и при двата щъркела се намират свестни неща. а ако требе ще доставят.

сега им се загледах по сайта, че са се специализирали в ножици и нокторезачки.

иди на място в магазина им на Пиротска в СФ или до Кукления театър в Плд.

Ти ползваш FB?

Хммм.

Не, не използвам това нещо. Просто кликнах на линка даден от Атанас и видях последните коментари. Опитах се да послушам малко от творчеството на тази дама, но не успях. След това видях, че Гадо е писал, че е влюбен - събрах две със две (Гадо от Форума - Галин от форумни срещи - FB - мнение от Галин) и хоп - нещо ми светна. Ама ти си програмист, явно такива мисли/асоциации не ти минават през акъла ;)

В amazon.co.uk имаше много добри оферти, сек да потърся и ще кача линк.

Пълен комплект - Wilkinson Sword cut throat, друг подобен комплект - Delux cutthroat shaving pack

А тук можеш да си избереш каквото ти е на сърце - клик

За цената се разберете с Галин - той е ходил най-скоро при него. Ще ти дам телефон и сайт, ти си решавай. Може и да те отсвири, ако е много зает, а може и да не се навие :D Ама за всеки случай му кажи, че те праща Agarvaen от ножарския форум....не, че има голямо значение :D

Мобилен телефон 0898 58 16 84

E-mail : diadoblago@abv.bg

Сайт: http://diadoblago.ucoz.net/

Принципно не ми е проблем и на мен да ти го изкова, но нямам време.

135 грама много ли е за туристическо сгъваемо ножче? Че от едно известно време се ослушвам за някакво бюджетно ножче, което да разнасям при броденията и това ми грабна окото.

Начи ся... гадо, теб те уважавам, дори долюбвам, ама много истина има в думите долу! :thumbsup: :shy:

ПОЗДРАВ

Егати ! Че ти кога си започнал да ме любиш (щот не съм те усетил), та сега да ме долюбваш? И кво искаш да кажеш с тва копи-пейст!? Това е любовта на живота ми бе, пич! Още на 15-тата секунда от това парче и бях вече омягьосан. Усетих как темето ми се отвинти развявайки коса във всички посоки, мозъкът ми подскочи право на горе и леко в дясно и аз изпаднах в... едно особено, отпуснато и съзерцателно състояние...

А Килинг ми софтли...  (разтапящо се човече), направо ме анихилира.

http://www.youtube.com/watch?v=7UCm6uyzNE8

Да разбирам, че това си ти значи: Galin Ne****ev Стефи... Омъжи се за мен, моляте!

Ъхъм :shy:

Чакайте, майсторите с предимство... я пак за този дядо. Стига да не ме заколи жив сцената предпочитам него.

Три лева на сант острие и при условие, че не го главоболиш с направа на ръкохватки и прочее. На 15-ти Март съм при него за да си получа двете остриета, които съм му поръчал, така, че ако искаш ще те водя.

Брях, той е смъкнал цените....Или това е за монопластина? А не за дамаск?

Пешо, за всеки ден или за туризъм? Ако е за всеки ден - става. Ако е за туризъм - не.

Ето това е като за теб, но хич не са бюджетни, тяхната кожа...Всяка година се каня да си подаря и все не успявам

http://www.xcosports.com/index.php?section=store&prg=26&p=160

Ехаааа...това е само за Атанас! :thumbsup:

А иначе аз се опитах да изпреваря Галин и да оставя любовен коментар под клипа в ютюба, ама не ме огря...блокирала ме е мръсницата... :CryBaby:

Следващото е с извинения към gado, нищо лично към теб. Любовта си е любов и не пита.

Но тази Стефи... Тази Стефи е Жетварят на музиката. Там отиват песните като умрат. При нея.
А това тук:

http://www.youtube.com/watch?v=UNhPhLDo_uY

Това е звукът, който издава една песен през последните си мигове.

Знам го. Всъщност, не е Глок, а е Валтер. И не е преправен, а тест за издръжливост на елементите ;) Някъде имаше едно клипче с тест на Гатлинг - Вулкан...Това е гледка, повярвай ми....Ама само да не си от грешната страна на оръдието...

Ето го "теста"

Ми, начи не е смъкнал цените. Отде намираш роги? 

Брях, той е смъкнал цените....Или това е за монопластина? А не за дамаск?

Пешо, за всеки ден или за туризъм? Ако е за всеки ден - става. Ако е за туризъм - не.

Ето това е като за теб, но хич не са бюджетни, тяхната кожа...Всяка година се каня да си подаря и все не успявам

http://www.xcosports.com/index.php?section=store&prg=26&p=160

Ти пък...! Естествено, че е за моно пластина, при това от онези дискове за които ти говорих. Булат или дамаск със сумарна дължина от 40 санти не ми е в момента по силите :unhappy:  Една финка и едно бауи си поръчах да ми изчука. Имам едни идеи за ръкохватки и помели от тигрово дърво, кост, метал и рог и искам да ги реализирам върху хубави бланки :))

Гадо даваш само час и място в което трябва да се явя и отиваме ;) А тука двамата експерти дайте идеи какво трябва да се иска или той майстора си знае достатъчно добре и дори целия форум да се напъне няма да измисли по-добро от него? Щото аз идея си нямам от какъв материал трябва да е, дължина и т.н. За дръжката нема да го тормозим, ще търся явно друг - че да не ме отсвири :D

Ми той си знае как и от какво да го направи. Аз лично бих се спрял на ламинат с дамаск, ама е скъпо. Пък дръжка ще видим, може да те пратя при друг майстор, ама той, доколкото знам, отдавна не се занимава. В крайна сметка можеш и сам да си я направиш, ще ти пратя материали как - от кокал.

Ред. Ето ти от дърво. Като се замислих, трудно ще ти е да си намериш кокаляк....

http://santa.0pk.ru/viewtopic.php?id=13

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...