naka_g Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Само да,вметна за колите. Няма по-удобна кола от комбито. Карам пежо 406 комби, няма друг такъв голям багажник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 16+ Но не е особено за препоръчване да се гледа и от бременни, хора, страдащи от епилепсия, дойни крави и прочие беззащитна живинка.. Ред. Пускането на музикалните изпълнения е изцяло на ваша отговорност.... Аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа. Оглушах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Оооо, кой не е слушал за поредицата "Стефифешън" във Ви-бокс? Има ли още такива? Само напиши "стефифешън" в търсачката на бокса и глей' к'во става....А "Killing me softly" с фолклорните извивки е направо убиец...имам предвид, че мен ме уби буквално - психически и физически. По причина, че нямам куче, което да вдигне глава към небето и да завие на началната акапела, завих аз.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Искам Стефи да се омъжи за мен Край! Отново съм влюбен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Начи ся... гадо, теб те уважавам, дори долюбвам, ама много истина има в думите долу! Гадине, ако това ще те успокои - голямо си зле ПОЗДРАВ Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Ако говорех за оператор, вероятно оня пост горе, щях да го поместя в някоя от темите за операторите (където не съм влизал от месеци). А и си мислех, че след като споменах датата 1-ви март, за всеки е ясно, че говоря за цифрова ефирна телевизия. Ами не разбрах, извинявай. А иначе съм се оказал прав. Отцепил си се като единица и не зависиш от никой оператор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Искам Стефи да се омъжи за мен Край! Отново съм влюбен... Да разбирам, че това си ти значи: Galin Ne****ev Стефи... Омъжи се за мен, моляте! about an hour ago Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Да разбирам, че това си ти значи: Galin Ne****ev Стефи... Омъжи се за мен, моляте! about an hour ago Ти ползваш FB? Хммм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Писна ми да наливам пари в тия производители на ножчета за самобръсначки! Къде в ПЛД мога да си купя бръснач. Ако ли не сайт за поръчка примерно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Само да,вметна за колите. Няма по-удобна кола от комбито. Карам пежо 406 комби, няма друг такъв голям багажник. Има - Мондео! Оооо, кой не е слушал за поредицата "Стефифешън" във Ви-бокс? Има ли още такива? Само напиши "стефифешън" в търсачката на бокса и глей' к'во става....А "Killing me softly" с фолклорните извивки е направо убиец...имам предвид, че мен ме уби буквално - психически и физически. По причина, че нямам куче, което да вдигне глава към небето и да завие на началната акапела, завих аз.... Същата работа - пончих баш това да пусна плахо и като го чух щях да припадна! Това животно защо не е в съответната институция? Писна ми да наливам пари в тия производители на ножчета за самобръсначки! Къде в ПЛД мога да си купя бръснач. Ако ли не сайт за поръчка примерно? Бръснач-стока почва от 120 лева нагоре. Което не е фатално, но да не се изненадвам ако се появиш без ухо или парче нос/джука на следващата среща. Да не дава Господ да се появиш пък сопрано, ако си отнесеш кайсиите с него... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Споко ве Та, сайт, линк, магазин!? Като сметнеш , че 2 ножчета са 20лв мен ми се види нормална тая цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 http://solingen-burgas.com/index.php?main_page=index&cPath=61&zenid=dfedc51abeb683819b35f9ef90002948 Забавлявай се. Стоката им е добра, поне доколкото съм ползвал камъните и коланите. Ред. Другият вариант е да те пратя при Дядо Благо, да ти изкове... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 и при двата щъркела се намират свестни неща. а ако требе ще доставят. сега им се загледах по сайта, че са се специализирали в ножици и нокторезачки. иди на място в магазина им на Пиротска в СФ или до Кукления театър в Плд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Ти ползваш FB? Хммм. Не, не използвам това нещо. Просто кликнах на линка даден от Атанас и видях последните коментари. Опитах се да послушам малко от творчеството на тази дама, но не успях. След това видях, че Гадо е писал, че е влюбен - събрах две със две (Гадо от Форума - Галин от форумни срещи - FB - мнение от Галин) и хоп - нещо ми светна. Ама ти си програмист, явно такива мисли/асоциации не ти минават през акъла Писна ми да наливам пари в тия производители на ножчета за самобръсначки! Къде в ПЛД мога да си купя бръснач. Ако ли не сайт за поръчка примерно? В amazon.co.uk имаше много добри оферти, сек да потърся и ще кача линк. Пълен комплект - Wilkinson Sword cut throat, друг подобен комплект - Delux cutthroat shaving pack А тук можеш да си избереш каквото ти е на сърце - клик Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Чакайте, майсторите с предимство... я пак за този дядо. Стига да не ме заколи жив сцената предпочитам него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 За цената се разберете с Галин - той е ходил най-скоро при него. Ще ти дам телефон и сайт, ти си решавай. Може и да те отсвири, ако е много зает, а може и да не се навие Ама за всеки случай му кажи, че те праща Agarvaen от ножарския форум....не, че има голямо значение Мобилен телефон 0898 58 16 84 E-mail : diadoblago@abv.bg Сайт: http://diadoblago.ucoz.net/ Принципно не ми е проблем и на мен да ти го изкова, но нямам време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 135 грама много ли е за туристическо сгъваемо ножче? Че от едно известно време се ослушвам за някакво бюджетно ножче, което да разнасям при броденията и това ми грабна окото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Начи ся... гадо, теб те уважавам, дори долюбвам, ама много истина има в думите долу! ПОЗДРАВ Егати ! Че ти кога си започнал да ме любиш (щот не съм те усетил), та сега да ме долюбваш? И кво искаш да кажеш с тва копи-пейст!? Това е любовта на живота ми бе, пич! Още на 15-тата секунда от това парче и бях вече омягьосан. Усетих как темето ми се отвинти развявайки коса във всички посоки, мозъкът ми подскочи право на горе и леко в дясно и аз изпаднах в... едно особено, отпуснато и съзерцателно състояние... А Килинг ми софтли... (разтапящо се човече), направо ме анихилира. http://www.youtube.com/watch?v=7UCm6uyzNE8 Да разбирам, че това си ти значи: Galin Ne****ev Стефи... Омъжи се за мен, моляте! about an hour ago Ъхъм Чакайте, майсторите с предимство... я пак за този дядо. Стига да не ме заколи жив сцената предпочитам него. Три лева на сант острие и при условие, че не го главоболиш с направа на ръкохватки и прочее. На 15-ти Март съм при него за да си получа двете остриета, които съм му поръчал, така, че ако искаш ще те водя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Брях, той е смъкнал цените....Или това е за монопластина? А не за дамаск? Пешо, за всеки ден или за туризъм? Ако е за всеки ден - става. Ако е за туризъм - не. Ето това е като за теб, но хич не са бюджетни, тяхната кожа...Всяка година се каня да си подаря и все не успявам http://www.xcosports.com/index.php?section=store&prg=26&p=160 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Ехаааа...това е само за Атанас! А иначе аз се опитах да изпреваря Галин и да оставя любовен коментар под клипа в ютюба, ама не ме огря...блокирала ме е мръсницата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Следващото е с извинения към gado, нищо лично към теб. Любовта си е любов и не пита.Но тази Стефи... Тази Стефи е Жетварят на музиката. Там отиват песните като умрат. При нея.А това тук:http://www.youtube.com/watch?v=UNhPhLDo_uYТова е звукът, който издава една песен през последните си мигове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Знам го. Всъщност, не е Глок, а е Валтер. И не е преправен, а тест за издръжливост на елементите Някъде имаше едно клипче с тест на Гатлинг - Вулкан...Това е гледка, повярвай ми....Ама само да не си от грешната страна на оръдието... Ето го "теста" Ми, начи не е смъкнал цените. Отде намираш роги? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Брях, той е смъкнал цените....Или това е за монопластина? А не за дамаск? Пешо, за всеки ден или за туризъм? Ако е за всеки ден - става. Ако е за туризъм - не. Ето това е като за теб, но хич не са бюджетни, тяхната кожа...Всяка година се каня да си подаря и все не успявам http://www.xcosports.com/index.php?section=store&prg=26&p=160 Ти пък...! Естествено, че е за моно пластина, при това от онези дискове за които ти говорих. Булат или дамаск със сумарна дължина от 40 санти не ми е в момента по силите Една финка и едно бауи си поръчах да ми изчука. Имам едни идеи за ръкохватки и помели от тигрово дърво, кост, метал и рог и искам да ги реализирам върху хубави бланки Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Гадо даваш само час и място в което трябва да се явя и отиваме А тука двамата експерти дайте идеи какво трябва да се иска или той майстора си знае достатъчно добре и дори целия форум да се напъне няма да измисли по-добро от него? Щото аз идея си нямам от какъв материал трябва да е, дължина и т.н. За дръжката нема да го тормозим, ще търся явно друг - че да не ме отсвири Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Ми той си знае как и от какво да го направи. Аз лично бих се спрял на ламинат с дамаск, ама е скъпо. Пък дръжка ще видим, може да те пратя при друг майстор, ама той, доколкото знам, отдавна не се занимава. В крайна сметка можеш и сам да си я направиш, ще ти пратя материали как - от кокал. Ред. Ето ти от дърво. Като се замислих, трудно ще ти е да си намериш кокаляк.... http://santa.0pk.ru/viewtopic.php?id=13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.