Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ах ти гадино, облизваш се за новия фейс, бех пропуснал.

Комби... САМО Шкода Супърб и Е-Класс... те т'ва е. Или с най-големия бензин или с най-големия дизел.

Корейците ще се оправят, ний да му мислим....те сигурно само от продажбите на Галакси-то правят повече, отколкото ние в момента имаме в държавния резерв. ;)

А между другото, понеже наближава 1 март, тази вечер най-после пуснаха тестово още 2 мултиплекса + още няколко програми в тях, едната от които е БНТ1-HD...само дето не забелязвам почти никаква разлика в качеството между стандартната БНТ1 на 576i и тази на 1080i.

Едит: Всъщност, след доста превключвания между двата канала забелязах малка разлика - най-вече в логото на БНТ1. :P ...освен това звукът е AAC.

Какво е "мултиплекс"?

Аз имам BNT HD. Разликата дето си я видял е малко като placebo ефект. Реално няма такава. Има я само като има HD предаване. През другото време сигнала е един и същи.

Днеска съм за последно. Обаче съм казал да не ме занимават с работа, че...не щЪ :D :D :D

А за Монстъра - подведох се по опаковката, уникална е :)

Аз пък не мога да го намеря.

Инак, да. По принцип съм се спрял точно на тази, която си показал, само че комби. (поради причини, които Стефчо не разбира :) )

понеже още съм малък :)

Аз пък не мога да го намеря.

аз го видях в един квартален магазин до механото и е по-евтин от колкото в Кауфланд. :)

Или с най-големия бензин или с най-големия дизел.

МАЗ, КаМАЗ, БелАЗ.. Не се сдържах  :laughing:

Ми..не съм :P

Ред. В случая най-големия дизел в света е финландски... 109 хил. коня....

Ред.2 И, Пешо, БелАз е беларуски ;)

Начи... Ако не знаех, че се опитвате да тролвате Насю с това русофилство, сигурно щях да ви обяснявам кви сте смотани.. Обаче нищо не ми пречи все пак да ви го обясня, щото знам (нее много сигурно, ама май и вие), че не мое да го тролнете така. Таа.... Мноо сте смотани бе, майна!

Атанасе, к'во ми говориш за коли... сигурно разбирам повече от спелеология, отколкото от коли :)

Гадине, ако това ще те успокои - голямо си зле :)

Всички сте големи злета! Особено с тия коментари около корейската инициатива... Типично по нашенски - хората правят нещо хубаво, веднага български "професори" установяват колко са тъпи и колко са зле. Класика. 

Гадине, с теб трябва да си поговорим за индукционни пещи... И водородни клетки.

Хуу, ве :)) Само кажи кога и къде.

П.п. И кажи от къде мога да си купя малко готова восъчна паста за дърво, както и шел лак?

Атанасе, к'во ми говориш за коли... сигурно разбирам повече от спелеология, отколкото от коли :)

Гадине, ако това ще те успокои - голямо си зле :)

Ся вече мога спокойно да ида да пия една бира :D

http://www.gubra-bg.com/product.php?id_product=48

Има и шеллак. Много се смях, като видях "новата" мода в ноктопластиката - шеллакова политура. Направо се задавих. 

Ред. За Пловдив да ти търся ли?

Това ако не е някаква шега, то тия са тотално изперкали от агресия и слабоумие... :laughing:  

Дай ми линк, за да го повярвам...

Какво е "мултиплекс"?

Ами не знам, имах предвид "канал с група програми", но може и да се изразих неправилно - става дума, че досега работеше само 25-ти "канал" с накачени към него БТВ и ТВ7, а снощи пуснаха още 2 "канала" с накачени към тях още ефирни телевизии.

С какво ги гледаш? Към някой оператор ли си?

Останал съм с впечатлението, че се отцепваш като единица, та защо не си пуснеш сателитна телевизия с хиляди канали на нея?

С какво ги гледаш? Към някой оператор ли си?

Останал съм с впечатлението, че се отцепваш като единица, та защо не си пуснеш сателитна телевизия с хиляди канали на нея?

Впечатлението ти е напълно погрешно. А това за оператора дори и не го разбрах...както и онова "с какво"...

През какъв приемник и от кой оператор, защото при мен на куулбокс не се налага да пресканирам, за да ми излизат нови канали. Те просто се появяват.

Ако говорех за оператор, вероятно оня пост горе, щях да го поместя в някоя от темите за операторите (където не съм влизал от месеци). А и си мислех, че след като споменах датата 1-ви март, за всеки е ясно, че говоря за цифрова ефирна телевизия.

16+

Но не е особено за препоръчване да се гледа и от бременни, хора, страдащи от епилепсия, дойни крави и прочие беззащитна живинка..

Ред. Пускането на музикалните изпълнения е изцяло на ваша отговорност....

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...