Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Бързо се трансформирам. От кък съм без брада и шкембе, Пламен ме подминава по центъра... :(

Бая ще трябва да си се променил щом те подминавам....

То и коремче и аз имам да ге...ама смятам да го компенсирам с кинти :D :D.

:))

bb3cdfeac6ec8d88.jpg

Пламене, аз продължавам да ти дължа една бира :)

Няма ли да сформираме една форОмна среща, че я дължа от 2011-та някъде...

Пламене, аз продължавам да ти дължа една бира :)

Няма ли да сформираме една форОмна среща, че я дължа от 2011-та някъде...

с лихвите тая бира отива на каса или кег :D :D

Да заключим всички депутати в парламентарната зала и да пуснем тая кака вътре да ги оправи за 5-10 минути всички.

Ама никой не видя страхотната, крехка черна газелка зад Жувотното, кояото за малко да бъде ударена със стол... :)

Не разбрах само кой контролира световната икономика. Кремълското джудже ли? :lol: :laughing1:

Леле, Момчиле, понякога не знам да се смея ли на подобни изказвания или нещо друго... Викаш мангала Обама и американската сган владеят и дирижират света... Нищо, че са еврейски подлоги... :)

Наско може да не е прав, но това "кремълското джудже" командва лично най-големия капитал в света. В тоз ред на мисли не ви ли показвах скоро кой какво дължи? С едно клипче илюстрирано даже?  

Подсетихте ме, че дължа на Киро едни бири от не знам кога...  :bgrin:

Абе верно ли комунистите са приели мандат за начначаване на правителство???  :Facepalm:

Галче, честити 5. Джозо да се не офлянква, ами да предлага вече. :)

Ами не се офлянквам, хубавите работи стават бавно :)

Джозо, помисли добре! От личен пример знам...ходиш 5 години и после - цял живот женен. :D

Добре, щом казваш, вярвам ти.

Жорка, усещаш ли на къде вее вЕтъра? :D :D :D

Maхай "коча" и взимай комби дизел :D :D

Ами "коча" си е вечно мой! Да го дам на някой за без пари няма да стане.

Комбитата не са мойте коли, не ми допадат никак още повече дизел. Искам е такова 2.0Т, бензин, 6 скорости :grin:

renault-scenic-2-07.jpg

Страхотия е. Винаги си е била класика. Но аз моята не си я давам още. И след нея скачам на Ауди или Мерцедес, ще видим. Сега чакам коментара на новия закон, да видим ще може ли най-сетне отново всички автомобили да се признават за служебни и да не се занимаваме повече с 1+1 и 6+1.

Ами не се офлянквам, хубавите работи стават бавно :)

Добре, щом казваш, вярвам ти.

Ами "коча" си е вечно мой! Да го дам на някой за без пари няма да стане.

Комбитата не са мойте коли, не ми допадат никак още повече дизел. Искам е такова 2.0Т, бензин, 6 скорости :grin:

Застани пред огледалото и си удари едно шамарче вместо мен :D.

С тоя комби дизел Стефчо мен закача  :laughing:

няма такова нещо....просто такива коли се карат от улегнали хора, не от 18-годишни като мен :D

Бе, сценика си е арна бричка. Има вместимост и е комфортна. А и никъде не пише, че е за улегнали. Аз да не би да съм улегнал? Ако ще се обиждаме така, ше станем на кълбета  :laughing:

Бе, сценика си е арна бричка. Има вместимост и е комфортна. А и никъде не пише, че е за улегнали. Аз да не би да съм улегнал? Ако ще се обиждаме така, ше станем на кълбета  :laughing:

Улегнал си. И си се овалил :)

Абе верно ли комунистите са приели мандат за начначаване на правителство???  :Facepalm:

Ние сме вече СОЦИАЛИСТИ!

Мидекс пак се олял... :laughing: Много дразнещо..канал, анал, анус. Анус, анус. анус...Ама е пообъркал думичките.. :lol: Хахах.

Blame me! Стига само Мидекс да ви е в устата. И преди ъпдейта и след него аз съм този, който се мъчи да нагласи Bad Word Filter-a, защото 50% от постовете тук са за цензуриране и нямате спирачки. Да не говорим, че моят речник определено не е от най-богатите, защото веднага се започна: "и това може да се пише", "ха, ха и това не е цензурирано"... Но аз ще ви намера цаката :P

Освен ако нямаш изключително богат речник или си горд собственик на "Речник на вулгарните думи и изрази в българския език", ще ти е трудно да наложиш цензура...

Както неведнъж съм казвал - не съм такъв човек. Простотията си е само от време на време.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...