Psihara^^ Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Бързо се трансформирам. От кък съм без брада и шкембе, Пламен ме подминава по центъра... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Ами що не - гледам, че явно има далавера от оставките и следвам примера... Внимавай с хипертонията обаче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Бързо се трансформирам. От кък съм без брада и шкембе, Пламен ме подминава по центъра... Бая ще трябва да си се променил щом те подминавам.... То и коремче и аз имам да ге...ама смятам да го компенсирам с кинти :D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Пламене, аз продължавам да ти дължа една бира Няма ли да сформираме една форОмна среща, че я дължа от 2011-та някъде... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Пламене, аз продължавам да ти дължа една бира Няма ли да сформираме една форОмна среща, че я дължа от 2011-та някъде... с лихвите тая бира отива на каса или кег :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Да заключим всички депутати в парламентарната зала и да пуснем тая кака вътре да ги оправи за 5-10 минути всички. Ама никой не видя страхотната, крехка черна газелка зад Жувотното, кояото за малко да бъде ударена със стол... Не разбрах само кой контролира световната икономика. Кремълското джудже ли? Леле, Момчиле, понякога не знам да се смея ли на подобни изказвания или нещо друго... Викаш мангала Обама и американската сган владеят и дирижират света... Нищо, че са еврейски подлоги... Наско може да не е прав, но това "кремълското джудже" командва лично най-големия капитал в света. В тоз ред на мисли не ви ли показвах скоро кой какво дължи? С едно клипче илюстрирано даже? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Чакай сега, той Пешо не е уточнил размера на таз една бира...Може да е цЕла фабрика... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Подсетихте ме, че дължа на Киро едни бири от не знам кога... Абе верно ли комунистите са приели мандат за начначаване на правителство??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Тц.Върнали са го. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Галче, честити 5. Джозо да се не офлянква, ами да предлага вече. Ами не се офлянквам, хубавите работи стават бавно Джозо, помисли добре! От личен пример знам...ходиш 5 години и после - цял живот женен. Добре, щом казваш, вярвам ти. Жорка, усещаш ли на къде вее вЕтъра? :D Maхай "коча" и взимай комби дизел :D Ами "коча" си е вечно мой! Да го дам на някой за без пари няма да стане. Комбитата не са мойте коли, не ми допадат никак още повече дизел. Искам е такова 2.0Т, бензин, 6 скорости Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 С тоя комби дизел Стефчо мен закача Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Видене, ти новата Октавия видя ли я? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Видене, ти новата Октавия видя ли я? Audi A6 е тва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Страхотия е. Винаги си е била класика. Но аз моята не си я давам още. И след нея скачам на Ауди или Мерцедес, ще видим. Сега чакам коментара на новия закон, да видим ще може ли най-сетне отново всички автомобили да се признават за служебни и да не се занимаваме повече с 1+1 и 6+1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Ами не се офлянквам, хубавите работи стават бавно Добре, щом казваш, вярвам ти. Ами "коча" си е вечно мой! Да го дам на някой за без пари няма да стане. Комбитата не са мойте коли, не ми допадат никак още повече дизел. Искам е такова 2.0Т, бензин, 6 скорости Застани пред огледалото и си удари едно шамарче вместо мен . С тоя комби дизел Стефчо мен закача няма такова нещо....просто такива коли се карат от улегнали хора, не от 18-годишни като мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Нека в Маздичката да ми е гадно и вътре басчето да кара ташаците да ми вибрират, пък за каквито хора иска да бъде тая кола... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Бе, сценика си е арна бричка. Има вместимост и е комфортна. А и никъде не пише, че е за улегнали. Аз да не би да съм улегнал? Ако ще се обиждаме така, ше станем на кълбета Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Бе, сценика си е арна бричка. Има вместимост и е комфортна. А и никъде не пише, че е за улегнали. Аз да не би да съм улегнал? Ако ще се обиждаме така, ше станем на кълбета Улегнал си. И си се овалил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Кога си ме виждал за последно на живо? Сега съм квадратен Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Абе верно ли комунистите са приели мандат за начначаване на правителство??? Ние сме вече СОЦИАЛИСТИ! Мидекс пак се олял... Много дразнещо..канал, анал, анус. Анус, анус. анус...Ама е пообъркал думичките.. Хахах. Blame me! Стига само Мидекс да ви е в устата. И преди ъпдейта и след него аз съм този, който се мъчи да нагласи Bad Word Filter-a, защото 50% от постовете тук са за цензуриране и нямате спирачки. Да не говорим, че моят речник определено не е от най-богатите, защото веднага се започна: "и това може да се пише", "ха, ха и това не е цензурирано"... Но аз ще ви намера цаката Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Ние сме вече СОЦИАЛИСТИ! Вярваш ли си дори като го пишеш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Да, разбира се че си вярвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Освен ако нямаш изключително богат речник или си горд собственик на "Речник на вулгарните думи и изрази в българския език", ще ти е трудно да наложиш цензура... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Аз си знам от преди, че с теб не мога да се меря, а и не искам. Сега отново ме предупредиха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Както неведнъж съм казвал - не съм такъв човек. Простотията си е само от време на време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.