Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Естествено, че само аз знам докъде ми се простира кръгозора. За останалите е просто фукане ;)

Ред: аааааааааааахахахахахах! авто-цензура! Останалите = "аналите"... бахахахах

Мидекс пак се олял... :laughing: Много дразнещо..канал, анал, анус. Анус, анус. анус...Ама е пообъркал думичките.. :lol: Хахах.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

И пак казвам - не съм русофил. Просто имам широк кръгозор.

Ти не си Русофил? Човеко, по-голям русофил от теб не съм срещал. Ти не просто ги харесваш, ти ги боготвориш руснаците. Не се заяждам, просто отбелязвам очевидните факти.

Ти не си Русофил? Човеко, по-голям русофил от теб не съм срещал. Ти не просто ги харесваш, ти ги боготвориш руснаците. Не се заяждам, просто отбелязвам очевидните факти.

Мхм. Това имах предвид и аз.

На стената си във Фейсбук Нидал Алгафари е коментирал находчиво здравословното състояние на Бойко Борисов:

„Г-н Борисов, много съжалявам, че не сте в добро здравословно състояние. Най-искрено Ви желая скорошно оздравяване! Може би ще Ви успокои факта, че почти 90% от нашите родители са с високо кръвно и периодично получават хипертонична криза. Така, че не сте сам в нещастието. Разбираме Ви!

Също може би ще Ви успокои факта, че когато един обикновен човек в България получи хипертонична криза той трябва:

1. да отиде до своето ДЖ.П.; (Дали знаете какво е дж.п.?)

2. да почака там около час-два, защото има други 10-тина човека преди него;

3. да си вземе направление за кардиолог. Тука обаче зависи кое число на месеца е. Принципно Ви съветвам да се постараеете да получавате хипертонична криза в началото намесеца защото тогава шансът да получите направление е по-голям. Ако получите хипертонична криза в края на месеца направление обикновено няма.

4. Сега е време с това направление да си запишете час за преглед. Отивате при най-близкия кардиолог и опаааа… изненада. Първият възможен час е за след около 40-45 дни. Тук е хубаво да Ви обърна внимание на това, че направлението, което хипотетично сте взели преди малко важи 1 месец. т.е. след 40-45 дни, за когато имате час за преглед, няма да имате направление.

И всичко това е валидно само при условие, че в града, в който живеете има болница. Ако няма, за да отидете при своето дж.п., когато имате хипиертонична криза, трябва да пътувате до най-близкия съседен град, в който има болница. Ами ако няма кой да Ви закара с автомобил?

После след като имате поставена диагноза процедурата с дж.п.-то се повтаря всеки месец , за да си заверите рецептурната книжка. Ноо, за това ще Ви разкажа друг път.

Знам, знам, че за всичко това са виновни Станишев и Доган и затова не Ви упреквам. Желая Ви бързо възстановяване.”

Хъм. А ако почна да обяснявам колко мразя японската анимация, ще ме изкарате японофоб? Някак си или аз имам сбъркано мислене, или вие ме познавате прекалено малко... Да не говорим, пък че най-много от всичко обичам чешката бира. Да ви имам логиката. О, забравих - мразя руската класическа литература.

На стената си във Фейсбук Нидал Алгафари е коментирал находчиво здравословното състояние на Бойко Борисов:

Всъщност това е оригиналния пост. Просто някой наглец най-безцеремонно го е изкопирал...

Абе забавно, ама като цитираш нечие 'нещо' е хубаво да пишеш и откъде си го взел, щото е същото като да тафиш карикатура на Пешо и да се правиш някъде на оригинален...ама Нидал нали постоянно е ни дал, ни взел, та....

Мидекс нещо се е разберасеркнал гледам. Ще следва Бойко и ще подава оставка? :blowup:

Галче, честити 5. Джозо да се не офлянква, ами да предлага вече. :)

И не на последно - гримьоре, КУОТНАЛ съм ти поста на вукса, за да видиш какво ти е писал, защото той изригва от време на време с нещо оригинално и точно на това му писание се посмях. :laughing:

Браво! Големец!

За широкия кръгозор, изтъкнати умения в ясновидството, мъжката постъпка и мачовското като цяло поведение, получаваш цяла ливада с цветя!

ocean-flowers.jpg

П.П. Дори да си ме игнорирал, пак можеш да цъкнеш бутончето и да видиш какво съм написал, но тогава пък няма да има как да се изтъкнеш, че си ме блокирал, та... няма win-win тука.

Мидекс нещо се е разберасеркнал гледам. Ще следва Бойко и ще подава оставка? :blowup:

Галче, честити 5. Джозо да се не офлянква, ами да предлага вече. :)

Ами що не - гледам, че явно има далавера от оставките и следвам примера...

Джозо, помисли добре! От личен пример знам...ходиш 5 години и после - цял живот женен. :D

Сотбисе, нямаше нужда. Ако исках да се затормозявам на Аню с глупостите, щях да ги прочета. Ненапразно ми е в игнора.

"ЗА СЕЛЯНИТЕ"

Всякаа вечер преди новините по телевизията гледам рубриката "малък коментар" - дечица отговарят на въпрос. Тези наши внучета ме интересуват силно - на тях оставяме света. Този път въпросът е: "Какво е селянин?"
Момиченце: Ами те са направили нещо лошо, селяните.
Момченце: Те са, които отиват в затвора.
Те са глупави, мръсни - продължиха дечицата, докато накрая едно завърши така: Те не ядат нищо, защото нямат пари.
Жена ми ме поглежда, тя отлично знае как чувам всичко това. Аз пък поглеждам към масата.
Хляб. Сирене. Яйца. Суджук. В салатата домати, краставици, зеле, моркови, лук. Мисля си откъде иде всичко това.
Опитвам се да не се гневя. Отвявам се в далечни спомени (стар мой трик) - виждам диканята, с която вършеехме житото на хармана при дядо ми. Чувам: "Жетва е сега, пейте робини." С цяло гърло крещя на кобилата да държи браздата, защото ралото подскача. Тринайсетгодишен съм, царевичните листа са като мечове, че и назъбени по края - режат лицето ми и потта силно люти.
Порасъл съм под една картина у дома, наречена "Градушка". Черно небе, селянин с червен пояс разкъсва бялата си риза - моли се на Бога да пощади хляба за челядта. Край тази картина баща ми обичаше да рецитира "Градушка" на Яворов.
Виждам лелки, стринки, каки - наведени над ръкойките, снопите или изправени със стомната в ръце. Кърмещи като във великото платно "На нивата". Нагиздени и хубави, та хубави на фона на ябълките - като в картините на Майстора.
Тук се пие глътка ракия. Сещам се и тя откъде иде. И се питам откъде дойдоха отговорите на децата, които до едно обясняваха, че селянинът е нещо отвратително. Ами от родителите им - откъде другаде? Родителите български, от които нито един не е роден в наследствения си средновековен замък. Родители, които с необяснима злоба секат собствените си корени. Всъщност на паразита за какво му е корен?
Ни новините ме интересуват сега, ни дори спортните. Просто зяпам как гори камината и размишлявам. Те и дървата идат от селяните, които ги секат, режат, цепят, товарят и разтоварват, докато ни ги докарат у дома.
И тръгна ято въпроси - от мен към мен - като например защо Толстой си я караше в Ясна поляна, а не в Москва и Париж.
Защо Уилям Фокнър гледа в ранчото си толкова крави, след като беше носител на Нобелова награда и вече имаше пари за три живота?
Защо англичаните напират напоследък у дома - да си купуват къщи по селцата?
Не знам. Предавам се. Малко кафенце за ободряване. И то не расте по тротоара. Една цигара. Сега пък тютюнът. Низите, бабичките, момите - пак наведени над каменистата почва под южното балканско слънце. Бедността, пендарките, носиите и песните - все по наследството от вековете.
Така съм задрямал. И в полусън се поклоних дълбоко на ръцете, от които идва всичко на масата.
/ автор : Дончо Цончев

Аз карам комби дизел. Проблем?

А това ще ми е новото комби дизел надявам се:

Та, проблем?

Да...не си чичко :D :D. 2 врати, от 2 до 4 места са достатъчни :D

edit: А както Кларксън казва: "дизела е горивото на дявола" :D

Сотбисе, нямаше нужда. Ако исках да се затормозявам на Аню с глупостите, щях да ги прочета. Ненапразно ми е в игнора.

Егати, да не получаваш ерекция като го споменаваш това, че от одеве не си спрял?

То аз ако добавях в игнора всеки, който не ми е интересен, щях да си пиша с 2-ма човека, но тва моето любопитство..

Смисъл, имам достатъчно воля просто като видя аватара на някой, да прескоча мнението ако не ме интересува. Верно, подвеждам се първия път след като някой си смени аватара, но на втория път вече съм изградил нов рефлекс. Не ми е нужно да се  обременявам с излишни действия като цъкане на разни бутони за игнор, последвани от непрестанно изтъкване/споменаване на извършеното от мен действие - въпросният игнор. It's not cool.

Чичко е я...последно като го видях беше пуснал коремче и брадичка. :laughing1:

То и коремче и аз имам да ге...ама смятам да го компенсирам с кинти :D :D. Брадичката обаче в момента е шедьовър. Няма да слагам снимка, че да не се влюбвате :D :D :D :D hahahaah

Чичко е я...последно като го видях беше пуснал коремче и брадичка. :laughing1:

В Събота беше гладко обръснат и без корем, та или много бързо се трансформира, или отдавна не си го виждал.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...