Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Светла му памет.

Никога няма да забравя какви ексцесии съм правил, когато нашите са се опитвали да ме накарат да си легна преди Сънчо.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Светла му памет.

Никога няма да забравя какви ексцесии съм правил, когато нашите са се опитвали да ме накарат да си легна преди Сънчо.

Никога не са ме карали да си лягам преди Сънчо. Нито дори и малко след него. Около 10 - да, но нямам спомени около 8 да съм правил друго освен да гледам Сънчо и после да бръмча още час-два по стаите... предполагам това обяснява донякъде и настоящия ми режим :)

Никога не са ме карали да си лягам преди Сънчо. Нито дори и малко след него. Около 10 - да, но нямам спомени около 8 да съм правил друго освен да гледам Сънчо и после да бръмча още час-два по стаите... предполагам това обяснява донякъде и настоящия ми режим :)

Поради простата причина, че когато си бил младеж все още телевизията не е била изобретена.

ihNaRy6RsxJvz.gif

Да заключим всички депутати в парламентарната зала и да пуснем тая кака вътре да ги оправи за 5-10 минути всички.

И да ги ебе, нали...

dem-0006.jpg

След вчерашен разговор с една дружка от Москва, тя остана крайно учудена, че у нас има простести. Каза, че у тях медиите нищо не били показали. На което аз и отвърнах, че ако след 1917г Русия е била износител на революция, то в новото хилядолетие такива са бившите и сателити. Мацката падна от смях. За съжаление е вярно. Държат ги в яко информационно затъмнение. Което не им пречи пак да контролират световната икономика...

Което не им пречи пак да контролират световната икономика...

Не разбрах само кой контролира световната икономика. Кремълското джудже ли? :lol: :laughing1:

Интересно, как кремълското джудже успя да остави Европа без газ....

И пак казвам - не съм русофил. Просто имам широк кръгозор.

http://robstvo.hit.bg/0006.htm

А сигурно ще ви мързи да го четете.

Тъй като Аню съм го блокирал и не знам какво е написал, ще кажа, че пак е изтърсил тъпотия.

Тъй като Аню съм го блокирал и не знам какво е написал, ще кажа, че пак е изтърсил тъпотия.

Браво! Големец!

За широкия кръгозор, изтъкнати умения в ясновидството, мъжката постъпка и мачовското като цяло поведение, получаваш цяла ливада с цветя!

ocean-flowers.jpg

П.П. Дори да си ме игнорирал, пак можеш да цъкнеш бутончето и да видиш какво съм написал, но тогава пък няма да има как да се изтъкнеш, че си ме блокирал, та... няма win-win тука.

Естествено, че само аз знам докъде ми се простира кръгозора. За останалите е просто фукане ;)

Ред: аааааааааааахахахахахах! авто-цензура! Останалите = "аналите"... бахахахах

Ами, Поздравления. И за годишнината и за опита за видео.

Цветовете в началото е ясно, че слепец ги е избирал, но снимките са си ок.

Имам и друг опит, но е в лицензиран сайт и не мога да го кача :( Ако искаш виж го тук (или се опитай да го видиш) :)

Аз цялата работа я направих през Google и регистрацията ми там. Не знам дали ще стане ако се логнеш ти с твоята.

Не, но за сметка на това ти трябва да имаш линк за споделяне, който да прави клипа публичен, за да се вижда и от хора без регистрация.

Тц, иска да премина на premuim level, за да мога да споделям :( Това е целият проблем. Пък сега нямам излишни пари за подобно нещо...

Аааа, еми няма как да стане значи. То и да имаш излишни пари, за едно видео и едното споделяне не мисля, че си заслужава.
А и има елементарни програми като Windows Movie Maker, които могат да ти свършат работа за слайд с картинки и музика.

Така и направих. С WMM е правен вторият клип. Но не е достатъчно як, както първия (в този сайт). Късно се усетих. Нищо, бях руса, простено ми е :) Не ме съдете строго.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...