RaptoR Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 EXCESSIVE USE OF COSMETICS BY MEN IS GAY! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 EXCESSIVE USE OF COSMETICS BY MEN IS GAY! Тва можеш да си го повтаряш следващия път докато даваш предложения на хората да ползват дневен и нощен крем за лице. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Понеже навремето съм учил немски, а заговорихте за гейове, имах една конфузна случка през 90-те, когато току що си бях прекарал "суперяк" нет, с който "теглех" с цели 3.6 килобайта в секунда. Тогава и знанията ми по английски бяха на доста базово равнище и чатейки в един английски форум, в тема подобна на настоящата в която пишем в момента, се обръщам към дискутиращата групичка там с думите "Hi, gays!.....", напълно убеден, че казвам "Здравейте, момчета". Най-интересното, че никой не ми се обиди и веднага разбраха за сгрешената буква и откъде идва цялата работа...само тактично ми напомниха с коя буква се пише думата "момчета"....ама за мен си беше голям конфуз де...сигурно и заради това реших да понауча малко повече английския. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Един приятел живял в Лондон преди 20 години разправяше че gay било съвсем нормална дума и се употребявало в смисъл на "весел" (he's a gay boy - той е весело/жизнерадостно момче) - това преди да почнат да наричат хомосексуалистите така защото е "политически коректно". Та по онова време може още да не е звучало обидно Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Ама че то и сега означава същото. Gay times, примерно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Гледам тази обява, и си мисля, ако пича успее да го продаде тоя боклук за тия пари - ше му стисна ръката! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Е, че за колко да го продава това колело? Те в МЕТРО са повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Това вярно е куц модел. А с тия снимки и не може да се види за кво иде реч..Хах, записах се да уча руски(не, че не го владея писмено и говоримо), заради сертификат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Добре си направил, не се пляскай! Сертификатите са полезно нещо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Реално погледнато, имам сертификат, но важи само у нас и в РФ. Сега ще се постарая за международен...Абе, ще си имам още една хартишка за стената Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Тва само за лицето ли важи? Щото аз и гъза си мия със сапун... Ми, те гъзовете и без сапуня си мязат на стафиди... Така че, не no problemo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Гледате ли БНТ1?!?! Гледате ли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Видене, ако още един път рекламираш телевизия, ще те репортна. Приеми, че много от нас отдавна не гледат телевизия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 А трябва! Исландия отново чупи гипса - 100% енергийна независимост с излишък. И САМО от геотермални станции. Обмислят сега да продават ток на Англия. Браво на тия хора! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 А трябва! Исландия отново чупи гипса - 100% енергийна независимост с излишък. И САМО от геотермални станции. Обмислят сега да продават ток на Англия. Браво на тия хора!Никой друг обаче няма тяхната геотермална енергия . Не че няма и други технологии, но не са по същият начин както са при тях. И има начин с малко инвестиция от всяко домакинство. Друга тема е как хората нямат пари за храна какво остава да мислят за такава инвестиция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 А трябва! Исландия отново чупи гипса - 100% енергийна независимост с излишък. И САМО от геотермални станции. Обмислят сега да продават ток на Англия. Браво на тия хора! А случайно да си чувал, че наричат страната ощи и Страната на гейзерите (Аньо не говоря за теб в момента!)? Та браво за кое? Имаш крава, пиеш мляко, нямаш крава... смучеш нечия чурка за да не ти го набият отзад при доставките на енергоносители Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Едит: Докато си писах репликата към Танас, още постове се натрупали, баси. Та, от доста време дотолкова съм редуцирал гледането на ТВ до спорадични погледи на Discovery и NG програмите, че направо се нареждам до не-гледащите. Що се отнася до телевизионни новини, считам тези на БНТ1 за най-заслужаващи внимание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 А случайно да си чувал, че наричат страната ощи и Страната на гейзерите (Аньо не говоря за теб в момента!)? Та браво за кое? Имаш крава, пиеш мляко, нямаш крава... смучеш нечия чурка за да не ти го набият отзад при доставките на енергоносители Нямаш крава, пиеш ДЖАКО(Даниелс) Ядрена енергия...КАЗАХ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 А случайно да си чувал, че наричат страната ощи и Страната на гейзерите (Аньо не говоря за теб в момента!)? Та браво за кое? Имаш крава, пиеш мляко, нямаш крава... смучеш нечия чурка за да не ти го набият отзад при доставките на енергоносители Галицин, ти сам си ми казвал от каква разлика в температурата на водата какво излиза. Аз много добре знам, че нямаме техните ресурси, но никой не стимулира развитието в тая насока - знаем защо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Между другото, открих чудесна кубинска кръчма(по дух) само на 5 минути от вкъщи.С жената се договорихме да заделяме на месец по 100лв за глезене в нея. Огромен минус обаче е, че нямат чешка бира! http://www.bar-revolucion.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Нямаш крава, пиеш ДЖАКО(Даниелс) Ядрена енергия...КАЗАХ. Белгия е така - с две ядрени централи. Захранва се цялата страна, като има голям излишък, с който се осветяват всички магистрали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Галицин, ти сам си ми казвал от каква разлика в температурата на водата какво излиза. Аз много добре знам, че нямаме техните ресурси, но никой не стимулира развитието в тая насока - знаем защо. О! И пак - О! Напротив, пич... Имаме си една много спретната разпоредба със сила на закон Точно 98 страници в които подробно се описва кое - как и по какъв начин държавата ще те стимулира. С изключение на едно-две откровени малоумия, всичкото друго е цветя и рози и един вид от всеки един мераклия за подобни начинания се очаква само да рече - Ай, юруш на бананите... По времето когато бях в тези неща обаче, ако не беше под шапката на Дикме или Данчето Соколова, стимулацията която получаваше масовият мераклия беше чисто анална.... Нищо, де... Въпреки всичкото анално гъделичкане, за бъдните поколения ще останат няколко локални, микро централи за добив на геотермална енергия. Лошото е само, че това парче от баницата беше запазено за човек от когото би излязал прекрасен сценичен двойник на Тодор Колев, но не и да се занимава на едро с подобна дейност... Та, така и си мухляса тва парче, де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Аре уе, не-чалга слушателите. Никой ли няма да ходи на това: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Аре уе, не-чалга слушателите. Никой ли няма да ходи на това:Явно си се заблудил, че света се върти само около чалгата и транса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Пф, Аню е заблуден по принцип. Още не му е пораснал достатъчно задника, че и света да се върти около него, ама той си вярва Ред. И нека за момент забравим делничните глупости. Почина създателят на "Лека нощ, деца!". Лека нощ, татко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.