Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Ванчо е готиничък и бих гласувал за него. Верно, че не разбира от Ф1

Уж само ти разбираш Ф1, а вече безброй години не можеш да познаеш кой ще е шампион.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Уж само ти разбираш Ф1, а вече безброй години не можеш да познаеш кой ще е шампион.

Баченка, аз ако мога да познавам бъдещето...ох, котьоо не си виждал такова харчене на пари :D :D :D. Първото нещо ще са диамантени зъби :D

Сега няма познаване - който го наредят той е. Тва вече стана ясно и на алтернативните форми на живот ;). Ако искаш доказателства - гледай казуса по ДД и по ОД и как шитбула искат пак да обдухват с наглото обяснение....ми то само за 2012 важало...педалски келеши :D

edit: Жокер за ДД и ОД? :blush:

edit2: Да ти покажа ли прогноза за шампионска титла в началото на 2012(моя имам предвид)?

То и аз не мога да позная, ама пак няма да са Ферари :))

Чефо твоята прогноза винаги е че ферари ще са шампиони и в повечето случаи не са :D

Фетел ми беше прогнозата. Има го черно на бяло написано ;)

То това е ясно.

Ясно ти е викаш. Добре, че си преглътнах бирчока, че не ми се мре от задавяне :rofl:

Видене, ми Евгени е признат майстор( и навън). Пък ако ходиш, закарай му тоя дървен материал. :)

Аз ще ида направо с пушката, но не е там работата. Работата е да не каже "приготви ся тука 1000 лева"... :laughing:

Аз ще ида направо с пушката, но не е там работата. Работата е да не каже "приготви ся тука 1000 лева"... :laughing:

Ти накрая ще искаш да ти плати за това, че ти е оправил пушката.

Оставих си брадичка за гратисен период от един ден. Ако през този ден не пищя от ужас при всяко огледало - може да остана така...

Тия от Чистота пак са взели да отчитат дейност. Наслагали от новите казани за разделно събиране до старите. Да, ама мангала гений, сложил 3-те нови така, че да запушат 60% от входа на паркинга. Имам някакво вътрешно обеждение, че тия казани няма да изкарат до края на седмицата тук. Най-малкото на мен ми се върти идеята да ги наредим един върху друг.

Уф, Видене, остаряяш ма. Имах предвид да му закараш ореховите и прочие обрезки, за които говорихме. Той е майстора, който обучава децата. А ако искаш, направо ще го питам колко взема. Макар, че както подозирам, ще отговори, че зависи с какви материали ще работи. Ма  илядо лева не вярвам да вземе. 

И този приклад не показва майсторството му. Ето това го показва - един от ножовете-победители в конкурса "Нож за любимата".

025059645.jpg?r=0

KnifeGuinevere.gif

Нали знаеш, че сапуна ти изсушава кожата на лицето и след около 10 години ще приличаш на стафида?

Защо просто не използваш препарат за почистване на лице вместо сапун?

Напълно съм наясно с този ефект, но също така и кожата на лицето ми сравнително бързо се омазнява, така че това не е проблем. Отделно, не си сапунисвам муцуната по-често от веднъж на две седмици. Виж, като бях събрал двумесечен мухъл на лицето през ден я сапунисвах.

Напълно съм наясно с този ефект, но също така и кожата на лицето ми сравнително бързо се омазнява, така че това не е проблем. Отделно, не си сапунисвам муцуната по-често от веднъж на две седмици. Виж, като бях събрал двумесечен мухъл на лицето през ден я сапунисвах.

Омазняването също не е хубаво, защото се запушват порите. По-добре си купи някакъв препарат, който намалява образуването на себум. Така лицето ти освен чисто, няма да е и толкова мазно. Ако идеш в някоя аптека - ще ти препоръчат продукт за измиване, овлажняване и подхранване на кожата, който да ти върши работа.

Уф, Видене, остаряяш ма. Имах предвид да му закараш ореховите и прочие обрезки, за които говорихме. Той е майстора, който обучава децата. А ако искаш, направо ще го питам колко взема. Макар, че както подозирам, ще отговори, че зависи с какви материали ще работи. Ма  илядо лева не вярвам да вземе. 

И този приклад не показва майсторството му. Ето това го показва - един от ножовете-победители в конкурса "Нож за любимата".

Ножът Гуиневиър и на мен много ми хареса. А за материала - като дойдеш на гости ще подберем. Аз няма да разнасям чалии наляво надясно без да има смисъл от тях.

Нали знаеш, че сапуна ти изсушава кожата на лицето и след около 10 години ще приличаш на стафида?

Защо просто не използваш препарат за почистване на лице вместо сапун?

Аз вече 20 години го правя и не съм заприличал на стафида... Много странно!

Предлагам Пешо да почне да ползва дневен и нощем крем за лице!   :effemine3:

Тва само за лицето ли важи?

Щото аз и гъза си мия със сапун...

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

Аз вече 20 години го правя и не съм заприличал на стафида... Много странно!

Предлагам Пешо да почне да ползва дневен и нощем крем за лице!   :effemine3:

Нищо странно няма. Той и лудия не знае, че е луд.

Не случайно не си си сменял профилната снимка от 10 години...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...