Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Чефо земи си една 318 и си готов :D

ако много ме мразиш - може да ми подариш една такава. А лични пари да изкарам за такъв гроб...трябва да съм пиян, напушен и надрусан :D

Обещавам! Следващият път задължително! 

========================

Относно другото - то е ясно - Кой е$ал, е$ал - в случая Галицин...  :laughing:

Чшш, оу! emoticon-0121-aplaus.gifemoticon-0118-bat.gif

Аз пък съм отвратен от това, което гледам в момента по телевизията - Станишев говори как щял да намали цените на комуналните услуги и как светлото бъдеще ще ни го сервира на тепсия...то бива демагогия, ама неговото мина всички граници. th_smiley_emoticons_klokotzen-1.gif

Едит: И като изпечен комунист, на финала дори успя да изработи Росен Петров, за да може да си каже предизборната платформа - махане на монополите, привличане на инвестиции и всичко останало, което не направиха, а имаха възможност докато бяха на власт толкова време.

Накрая пак ще го отнесат обикновените хора...както винаги... :ninja:

Ми нали те направиха всичко. Сега ако не успеят да излъжат хората да гласуват за тях та кога?

Ето един виц по случая

Протестираща получава полицейска палка в гърба и пада на земята. Минаващият наблизо Сергей Станишев й помага да стане.

- Много ви благодаря, задължена съм ви - казва жената

- Може да ми се реванширате, като гласувате за БСП - съветва я Станишев.

- Е, все пак ме удариха по гърба, не по главата.

Не, Видене. Бързата процедура е за 3-4 дни. Пълната е за около седмица и половина. Виж за кво иде реч.

http://www.i-school.dimovengraving.com/2012/10/blog-post.html

Годината беше на Афлек определено. Като една жар-птица се възроди.

Аз повече се радвам за третия оскар на Даниел Дел Луис, евала.

Мда - повервАх й на тая, шъ знайш. Това са фалшиви истории.

Кое са фалшиви истории? Тя да не е само тая с името лепнато на снимката отгоре?

Тая снимка не е нейна според мен. Погледни системата ключове и контакти вляво. Барабар с телефона. Това не е българско. А и не прилича на нея в лицето. Иначе си личи, че е тотална брантия тая - разгледах другите снимки. 

За всеобщо щастие или нещастие реших да не се самоубивам. Отлагам го, докато не стана премиер.

Разглеждайки по-старите теми, попаднах на причината Б.Б. да подаде оставка :grin:

Разглеждайки по-старите теми, попаднах на причината Б.Б. да подаде оставка :grin:

Ванчо е готиничък и бих гласувал за него. Верно, че не разбира от Ф1 и не му тича брадата така както на мен :D :D. Но пък нали аз ще съм му министър на спорта :D :D :D

Видене, ми Евгени е признат майстор( и навън). Пък ако ходиш, закарай му тоя дървен материал. :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...