RaptoR Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Ама си чел, нали! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Фак бе! Аз ще маам свинско в було със староселско домашно мерло. Вие там си се празнете по косматите мутри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Ето ви и още един цитат от Василка: Знаеш ли какво установих вчера? Няма нищо по-хубаво от големия кор. То те уплътнява. Щото малкият е като ситен бод. Хем да не стига, хем даболи. Все едно те ръчкат с тъп нож. (От големия боли) само в началото. После е като пълнена коледна пуйка. Ето ти математическа формула. Голямото е по-голямо от малкото… Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Наско, ела бе! Софрата е голяма. Тъкмо старият матрак е в гостната стая - ще ви тургна с Галицин двамката! Ти земи ти са пази, щот Насю е грозен дори и на тъмно и в гръб (не се сърди Наско, ама просто не си мой тип и между нас няма да се получи), та да не погна теб. Щот, нали... на другия ден да не расправяш, че ти вече приятели нямаш Фак бе! Аз ще маам свинско в було със староселско домашно мерло. Вие там си се празнете по косматите мутри. Ша си мааш вожата, ша си мааш П.п. Ми..., Аньо... на теб щи ходи едно нежно мустаче... Мое са пробваш, та после да разправяш хуу ли е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 И вожа ша маам, щот имам да нараня и теб, и Виден, и сите манафи там. И сирьенье мое да ви настържем, да ви връви с винОто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 И вожа ша маам, щот имам да нараня и теб, и Виден, и сите манафи там. И сирьенье мое да ви настържем, да ви връви с винОто. Сополива да я ядеш тая вожа, ем поръсена със стъргания ти пармезан Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 П.п. Ми..., Аньо... на теб щи ходи едно нежно мустаче... Мое са пробваш, та после да разправяш хуу ли е Мне. Не мисля. Не ми отива на стила. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 И вмирисана на стар цръвул. А на Аню верно ше му оди мустак. И без тва залита злобно по чалгиите, остава да се превърне в Митко Калайджиев 2.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Ааааа моля, моля, без да обиждате Митковците.....Калайджиев...мангала му с мангал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 ей супер яко е времето тука в Родопите Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Хм,добре,че ме подсетихте за Ванеса Мей.... Така открих още един талант-Lindsey Stirling Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Измислих нещо уникално , перфектна комбинация между дебилизъм/тролизъм и реалност ........ ще ви го представя след седмица Треперете в очакване Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Галин нежни с меки до смърт да го мъчат.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Пичове, малко взимате да се осирате. Ако искате да си говорите нежности - бихте могли да използвате личната си кореспонденция... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Хм,добре,че ме подсетихте за Ванеса Мей.... Така открих още един талант-Lindsey Stirling Това има ли го някъде, но без жуженето, бръмченето и стърженето, които само серат върху цигулката? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Ми ако не щем? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Пичове, малко взимате да се осирате. Ако искате да си говорите нежности - бихте могли да използвате личната си кореспонденция... Не става Пощата прегрява и блокира от толкос нежност Пробвахме вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Между другото рапорта за по предишното мнение на Атанас е даден от мен. Ако някой се интересува. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 НЕма лабаво при братята финландци. +18 моля. http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1366596203 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Според мен - никой. Ей ся ще си направя секуро по тоя повод. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 След днешното ми посещение в ДЖЪМБО съм напълно готов за шейка! ЕДИТ: Галине, Пришълец да те полази, Наско, и тебе те обичам Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Ало протестиращите? Нещо спряхте да обсъждате темата даже. По-добре ли заживяхте сега та ви мина желанието? Евала на БСП, много са добри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Не злобей, дедо, да не те пратим утре да оглавиш протеста...ама аз подозирам за какво ще протестираш ти - за по-меки столове... ...между другото като каза БСП...Станишев беше обещал безплатен Интернет, ама на него хич не му вярвам - ако ти обещаеш по един лаптоп или компютър по избор за всеки, одма гласувам за тебе, пък Интернета ще си го плащам сам, той Гаров не иска много... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Не злобей, дедо, да не те пратим утре да оглавиш протеста...ама аз подозирам за какво ще протестираш ти - за по-меки столове... ...между другото като каза БСП...Станишев беше обещал безплатен Интернет, ама на него хич не му вярвам - ако ти обещаеш по един лаптоп или компютър по избор за всеки, одма гласувам за тебе, пък Интернета ще си го плащам сам, той Гаров не иска много... Ами че колко му е да обещая нещо. То обещаването не е същото като правенето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Абе обещавай бе, никой не те кара после да изпълняваш - ний сме свикнали да вярваме на обещания, особено на нови хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.