Midex Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 К'ъв дядо е Ники бе, той момченце още...ти - "дядо"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Добре, след като си врътнахте по една виртуална тъпанарка взаимно, някой ще каже ли, що никой не ще да пием заедно? Не ми е лошо пиянството... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Винаги си добре дошъл. Момчил да му мисли как ще дойде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Егати обувките... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Аз най-нагло да се самоизтъкна с мислите ми от настоящата политическа сцена. Първа, втора част. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Егати обувките... Тия грозни шипове са модерни сега. Ужасни и много скъпи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Намирам подобни, но не и същата. Търсенето продължава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Винаги съм се чудил защо севернокорейците ми изглеждат толкова еднакви, а то к'во било - имало си списък с разрешените прически в страната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Аз най-нагло да се самоизтъкна с мислите ми от настоящата политическа сцена. Първа, втора част. Браво! Получили са се много добри! Доста хапливи карикатури Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Тва не е реално просто..За на Мидекс поста става въпрос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Намирам подобни, но не и същата. Търсенето продължава. Ама ти си много лош. Показваш разни сладки работи, намираш разни други интересни работи дето сме ги видели, после ние ти се молим тука както сополиви циганета да ни донесеш и ти все ни забравяш. Не е честно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Виденеееееее! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Гении, просто гении! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Цитат от автобиографията на Азис: Ти знаеш ли какво е това да се чисти сперма от мустаци? А? Нищо не се чисти по-трудно от прясна сперма от мустак! Не дай си Боже, пък да е засъхнала… Добре, че мустакът е бял, та се слива някак си… Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=5K91u66jD1c http://www.youtube.com/watch?v=c9XeVogVBXYМного яко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=5K91u66jD1c Много яко... Няма ка да е Ванеса Мей и да не е хипер яко Дори бих и позволил да се омъжи за мен.... толкос ме кефи това девойче Ред. Пфу, де#ба, Ангеле, вкара ми я в главата и тая вечер пак ще цивилизовам комшиите http://www.youtube.com/watch?v=-eCvTx5nDDA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 http://soundcloud.com/koyunbaba/holst-mars-the-bringer-of-war-koyunbaba-remix Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Абе ви си са правете на маскари колкот си щете, аз ще подпивам Виден и ще ви се присмивам през това време Ти земи се стегни и ела утре вечер с нЕкво Мерло да заформиме софра! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Ти земи се стегни и ела утре вечер с нЕкво Мерло да заформиме софра! Гръм да ви тресне! И мезето да ви свърши! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Ти земи се стегни и ела утре вечер с нЕкво Мерло да заформиме софра!Мерлото отече, байно. И в склада няма и старшинката не дава, пък и от съюза внос нЕмало.... Ся съм натиснал едно каберненце, пак от същата изба. Пък за утре.... Ще видим, щот имам нещо за вършене, а не знам до кога. П.п. Ама щот ма кефиш, щи звънна Ред. Гръм да ви тресне! И мезето да ви свърши!Стига кле кат дърта циганка пък ти, ве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Наско, ела бе! Софрата е голяма. Тъкмо старият матрак е в гостната стая - ще ви тургна с Галицин двамката! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Наско, ела бе! Софрата е голяма. Тъкмо старият матрак е в гостната стая - ще ви тургна с Галицин двамката! Тъкмо да потвърдят дали това което пише Азис е истина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Те нямат мустаци за съжаление.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.