mobo Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 . ако дядоти едно време бе строил цепелини, вместо комунизъма, а после ти беше завещал гаражчето им, и ти можеше да си спретнеш едно таквозинка..... п.п. да не вземеш сега пък ти да ми се обиждаш. едит: ок, извинявам се за неуместната шега. не можех да знам че ще засегна подобна история. по-скоро исках да посоча различните пътища на развитие на двете страни, едната от които има парк с летен плаж в хангар за зимните условия, а другата си я знаем докъде е... @grimjaur, в предишна статия на фишките по темата бяха писали, че е бивш хангар за цепелини, наследство от някой си индустриалец, сега пък пишат че било наследство от съветското присъствие. здраве да е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Това е останало от комунягите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 ако дядоти едно време бе строил цепелини, вместо комунизъма, а после ти беше завещал гаражчето им, и ти можеше да си спретнеш едно таквозинка..... п.п. да не вземеш сега пък ти да ми се обиждаш. @mobo, моля те да не споменаваш дядо ми без да си запознат с родословието ми. Само за сведение да ти кажа, че дядо ми (бащата на баща ми) е бил убит без съд и присъда по най-криминален начин веднага след завземането на властта през '44-та, мисля че се сещаш от кого. По тази причина се е наложило баща ми да започне работа още от детска възраст, защото е трябвало да помага в издържането на семейството - майка си (баба ми) и по-малката си сестра (леля ми). И никога, нито майка ми, нито баща ми не са били членове на нито една партия - те просто са били работари, които са си гледали професионалните задължения и не са се интересували от облаги, които определено биха имали ако бяха членували в партията. И не, не ти се обиждам, но те моля да не хвърляш фишеци, без да имаш никаква информация за хората. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Според мен факта, че седят и обсъждат е достатъчен да ми докаже, че все пак има някакво милеене за тази държава. Аз ако бях на тяхно място даже на никой, никъде и никога не бих споменал от къде съм. Тук си силно прав, но пък на мен ми писна да ми се обяснява колко велико било в Америка (клоаката на света), Канада и т.н. и какви тъпи плужеци сме ние в помийната ни яма... Как един път нещо свясно не се каза! И както споменах, особено вчера, след като всяко уродливо говедо от последните 20 години се изсра по един или друг начин в ефир, малко взе да ми идва в повече. Единственото нещо с което съм съгласен от последните 2-3-6-8 страници от дискусията.. Това е много стар неоспорим факт! На места хората го направиха и затова сега са ни изпреварили вече. Този въпрос и мен ме вълнува Тъп въпрос, Пеше, тъп въпрос. Ако ти сам не си отговориш, то няма какво да се коментира. Пешо теб трябва да те вълнува друго, ето ти цитат: Благодаря на Rumbata за линка. Ааааааа, Любе, значи и ти знаеш за фалшивите дървета. Фишкииииииииииииииииииииии На Пламен ме е страх да му отварям линковете вече с тия фишки. @mobo, моля те да не споменаваш дядо ми без да си запознат с родословието ми. Само за сведение да ти кажа, че дядо ми (бащата на баща ми) е бил убит без съд и присъда по най-криминален начин веднага след завземането на властта през '44-та, мисля че се сещаш от кого. По тази причина се е наложило баща ми да започне работа още от детска възраст, защото е трябвало да помага в издържането на семейството - майка си (баба ми) и по-малката си сестра (леля ми). И никога, нито майка ми, нито баща ми не са били членове на нито една партия - те просто са били работари, които са си гледали професионалните задължения и не са се интересували от облаги, които определено биха имали ако бяха членували в партията. И не, не ти се обиждам, но те моля да не хвърляш фишеци, без да имаш никаква информация за хората. Мобо просто някак си не усеща, че понякога е много по-добре да кажеш на някого глупак или простак, отколкото други разни "дребни" неща... Брех, Пламене, ние със сходна история бре! Моят прадядо обаче се усеща навреме и ясно осъзнава, че викайки го тук в Пловдив да встъпи в длъжността Областен управител, дефакто го викат за куршум. И се спасява от разстрела. Но пък след това два пъти навестява Белене за по 2 години, така на курорт... ЕДИТ: Момчиле, стоя зад всяка своя дума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Уффф...голяма скука в тая тема...Чефо, предлагам ний като по-простички и безпартийни, в това зимно и неприятно време да отидем на някое по-приятно място като закрития целогодишен летен курорт в Германия. Отвън изглежда доста непривлекателен, особено през зимата....ама вътре.... Едвам се навих да ти кажа. Още на първата секунда :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Кога и от къде почва протеста в Пловдив? Сериозно обмислям да ида, да видя и чуя с ушите си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Всеки ден от 17 часа...Иначе подходящо време за теб е в неделя 11:00 часа пред пощата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Хм Пешо,ако няма с какво да се прибереш към София в неделя сигурно ще пътувам,че ще ходим в Ситово. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Принципно с влак пътувам. Но ако отида и протестите се проточат е вероятно да пътувам понеделник. Искам да видя с ушите си, дали наистина шибаните комунисти са се загнездили и са яхнали вълната от недоволство... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 ВНИМАНИЕ, ВНИМАНИЕ: ПОЛУЧИХМЕ ИНФОРМАЦИЯ, ЧЕ ТАЗИ ВЕЧЕР НА ОРЛОВ МОСТ ЩЕ СЕ ПРЕДИЗВИКАТ ГРАЖДАНСКИ РАЗМИРИЦИ С АРМИЯТА. ЦЕЛТА ВЕРОЯТНО Е ДА СЕ ДЕСТАБИЛИЗИРА ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО В БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО ТО НЕ Е ИЗГОДНО ЗА НИТО ЕДНА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ!МОЛБАТА НИ Е ИЛИ ДА НЕ ИЗЛИЗАТЕ, ИЛИ БЪДЕТЕ КРАЙНО ВНИМАТЕЛНИ И НЕ СЕ ВПУСКАЙТЕ В АГРЕСИВНИ ПРОТЕСТИ. ПРОТЕСТИТЕ ТРЯБВА ДА СА МИРНИ И ДА НЕ СЕ НАСАЖДА ИЗЛИШНО НАПРЕЖЕНИЕ. СПОДЕЛЕТЕ ТОЗИ СТАТУС И СЕ ОБАДЕТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛИ, КОИТО ТАЗИ ВЕЧЕР ЩЕ ИЗЛЕЗНАТ НА ПРОТЕСТ .... ЛЕГАЛНИЯТ ПРОТЕСТ Е В НЕДЕЛЯ НА 24.02. 2013 ГОДИНИ - ВСИЧКИ ДРУГИ АГРЕСИВНИ ПРОТЕСТНИ ДЕЙСТВИЯ СА ЦИРК И МАНУПУЛАЦИЯ НА ВЛАСТТА .... От една страна, това звучи като пълна глупост. От друга звучи достатъчно обезпокоително на фона на изкараните работници "да протестират"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Няма как да скрия реланата преценка, която Виден показва, заставам зад думите му! За хората, които ми споделят, че Костов видиш ли бил добър политик....този човек буквално ограби България, продаде индустрията ни...просто няма кво да коментирам. Орешарски бил по-добър...таратанци, всички от тройната коалиця са за публичен разтрел, А Сергей ДМИТРИЕВИЧ Станишев на снимка го плюя!!!....За БСП неискам да чуя ама нищо хубаво не са родили тия...Георги Пирински....роден в NY, учил в незнам си кой си унивеситет...първи работен ден - зам. мин на България... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Кажете ми сега какво ще правим три месеца без Бойко и Цветан? ХАХАХАХАХАХХААХ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Кажете ми сега какво ще правим три месеца без Бойко и Цветан? ХАХАХАХАХАХХААХ Споко! Ще се върнат... Може би без Цвъки, ама Бойко на бял кон с баряк хем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Някой чете ли чужда преса? Спрягат Дянков за служебен премиер... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Нямам за цел да обиждам никого, но и на мен ми писва понякога. Смешно е да ми развявате Конституцията. Покажете първо, че малко от малко сте българи и милеете за тая държава. Защото аман от проспериращи съдници.Видене, никак не е смешно да се "развява" Конституцията. Ако отношението ти към тази Конституция (най-върховния закон от всички закони) е такова, то ти НЕ СИ ГРАЖДАНИН на държавата, за която се тупаш в гърдите, че уж милееш. Ти открито демонстрираш презрението си към най-основния стълб на държавността, драги ми ПАТРИОТЕ. Апропо, да те открехна за нещо изключително важно - работата за СОБСТВЕНОТО си благополучие, независимо от плащането на данъци и каквото и да било там не е милеене за държавата - това е изпълнение на СТАНДАРТНИ задължения. Милеенето за държавата е нещо съвсем друго. Милеенето за държавата например е когато изразяваш непримиримост към и се бориш с всички нарушения и погазвания на законите и държавността. Ето това е един малък пример. Когато публично демонстрираш идеи ТОТАЛНО ПРОТИВОРЕЧАЩИ на Конституцията, ти не само, че не милееш за държавата, ами работиш за нейното РАЗРУШАВАНЕ, драги ми патриоте. Айде стига толкова и от мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 ...Георги Пирински....роден в NY, учил в незнам си кой си унивеситет...първи работен ден - зам. мин. на България... Дай Боже всекиму...и на Чефо най-вече, че той ги обича тия сладки длъжности. Аз друго не мога да разбера...защо се допусна и продължава да се допуска лумпенчетата с качулкките да се размесват с нормално-протестиращите? Хората ги гонят, ония пак се размесват с тях. Като са толкова ербап, що не се отделят и не действат в отделна група? Гледах един такъв изрод, на който само очите му се виждаха и хейтърстваше наред с крясъци, нямащи нищо общо с нормално човешко държане, дори и на човек, който е бесен от нещо - то не бяха псувни, призиви за кръв и какво ли още не...само дето не изтрепа репортера и околните. Гарантирано ако го пребъркат ще намерят и хладни оръжия (поне) в него. Що трябва винаги такива да осират всичко и да опорочават всяка една добра кауза... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Аз друго не мога да разбера...защо се допусна и продължава да се допуска лумпенчетата с качулкките да се размесват с нормално-протестиращите? Хората ги гонят, ония пак се размесват с тях. Като са толкова ербап, що не се отделят и не действат в отделна група?Защото точно такива задачи са им поставили и лумпенчетата ги изпълняват стриктно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Защото точно такива задачи са им поставили и лумпенчетата ги изпълняват стриктно. Кой / Кои ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Егати и якото!!! Искам и аз, мамка му. http://mnogozle.com/video17776_novata-maniq-flyboard.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Ами запитай се, кои имат нужда от размирици. http://www.blitz.bg/news/article/183768 Казано си е ясно - 70 полицаи, 4000 протестиращи. Ред. Гадине, предпочитам кайт сърф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Момчиле, явно нещо не се разбираме с тебе... Никъде по никакъв начин не съм нарушавал Конституцията, затова казах, че е смешно да ми я развяваш насреща и се учудвам защо. Това, което казах е, че не е нито редно, нито правилно да се съди отстрани и ми е омръзнало. Никому не съм забранявал да го прави, но и никога няма да го приема. Специално ти откак се помня само нареждаш, често и присмехулно, а понякога и неинформирано. Това било така, онова така, тоя бил милиционер, оня бил комунист, какви овце сме и глупци (перефразирам) и т.н. А хич не си наясно какво става тук - щото те няма. И не ми казвай, моля те, че четеш вестници и т.н.... Сега и мен милиционер направи. То е така, комшиите са от ГЕРБ и викат, че съм комунист, комунистите викат, че съм едва ли не фашист, булфорумци ми викат гербераст, турците и циганите викат, че съм расист, завистниците викат, че съм мафиот... Свикнал съм, ако трябва и милиционер ще бъда ако ти е удобно. Истина обаче е, че не съм нито едно от тези. В крайна сметка чичо Пламен е прав - явно няма да се разберем, а аз те уважавам много и не искам да се продължава този неприятен разговор. Затова let's agree to disagree и да пием по една бира! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 ...комшиите са от ГЕРБ и викат, че съм комунист, комунистите викат, че съм едва ли не фашист, булфорумци ми викат гербераст, турците и циганите викат, че съм расист, завистниците викат, че съм мафиот В крайна сметка чичо Пламен е прав... Ако още веднъж ми кажеш "чичо", ще ти кажа че си депесар! Аааааа...да викаш на дядо - чичо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Само Дядо Мраз е дядо!!!!!! Ти си чичо!!! Момчил е батко! хахахахахахахахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Видене, слагаш ми думи в устата, които никога не съм изричал, че и дори помислял. Пак да ти повторя, върни се назад и прочети всичко написано отначало. След това приказвай кой кого съди. Аз ти показах ясно и конкретно с цитати, кое като изразена идея е нарушение на Конституцията. Каквато и сума данъци да си платил през живота си, каквото и да си направил, това НЕ ТИ ДАВА ПОВЕЧЕ ПРАВА от мен или някой друг гражданин на България. Толкова по спора! Иначе кой от комшиите какъв е и за какво се бори няма никакво отношение към дискусията. Айде наздраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.