Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

А ти що четеш к'во пишат във фейса...те хората на митинга си го казаха и на няколко хиляди нормално протестиращи се падаха стотина-двеста от ония с качулките и маските, които скандираха "Смърт на МВР" и основно им занимание беше да замерват с камъни и бутилки полицията + пътьом да обръщат контейнерите за боклук и да чупят по някоя витрина. Така че тия 2,3 или 5 % от всичките даже не мога да ги нарека и хейтъри, понеже използваха най-вече "намалението" - на хаоса от протеста и прикритието в основната маса хора, като просто продължиха да си правят същото, което са правили примерно след някой мач на ЦСКА и Левски - голяма част от хората наистина отиват да гледат мач, а малка група след това осира пейзажа.

Тази вечер видях толкова лумпени в центъра на събития, които не само не разбират, но и НЕ МОГАТ да разберат, че се отвратих. И всички чукундрели тях снимаха. Като отражение и есенция на протеста. Босфор ТВ начело... Тях дори факта, че тези, които минават отзад  редовно ги псуват, не им пречи....

...Тях дори факта, че тези, които минават отзад редовно ги псуват, не им пречи....

Аааа, да...относно Босфора забравих - не знам дали случи оня пияния, дето се натискаше да говори по микрофона, ама точно когато 2-3-ма от лумпенчетата викаха "Смърт на МВР" и забелязаха, че на микрофона седи логото на БТВ, смениха временно лозунга на "Смърт на БТВ" и най-интересното е, че нито репортера, нито водещите от студиото изобщо обърнаха внимание на този факт...всъщност грешно употребих думата "интересно", защото си беше напълно очаквано. ;)

Ако така продължат нещата, пак ще гласуваме за най-малкото зло.

Т.е. нещо подобно на наказател вод. Пропагандата доста активно действа. Опитват се да убедят хората, че няма алтернативи освен Буда и БСП. 

Проблемът е, че ДС-арско КГБ-ейската мафия хвърлиха кански усилия и средства за да демонизират Костов и продължават да го правят вече 12 години след като е вън от властта. А при такава масирана атака мат'ряла възприема всичко като чиста монета от един момент нататък. По същия начин в бизнеса се продават масово и абсолютни боклуци, но операцията е с обратен знак. Номерът е, че винаги работи.

Така като гледам май само аз, ти и mobo сме на едно мнение. Хората искат управлението да се извършва от телевизора. Да бъдат управлявани от хора без елементарни понятия от икономика и подобни. Колкото по - простаци толкова по - добре. През това време се опитват да убедят как сме най - великите в света а това което е държавата в момента не е заради тях ами заради някои други хора. Като попиташ хората с какво се гордеят 99% процента ще ти отговорят със славно минало. И то такова от поне преди 100+ години. Никой не гледа мизерията и напред. Народ със славно минало и никакво(може и мизерно да се нарече) бъдеще. Щом има хора които избраха и продължават да гласуват за Рапона, няма смисъл да изброявам повече.

Видене продължаваш да потвърждаваш мнението ми, че си отявлен гербераст! 

Вие какво си мислите, че ТАМ някъде на ЗАПАД ни чакат с широко отворени обятия и ще ни посрещнат с усмивки?

Ами мен точно така ме посрещнаха. Първият път даже бяха наели кола с шофьор да ме чака на летището. От там един месец в хотел на който нощувките започваха от 120 евро. След няколко месеца вече си бях на постоянна позиция. Пак изпратиха кола да ме посрещне от летището. Настаниха ме в хотел докато си намеря квартира и т.н. И така вече повече от 7 години. 

Добре де, хайде кажете смислена алтернатива на БСП, които да имат шанс да направят мнозинство в парламента освен ГЕРБ?

Защото ако не видя друга, този път ще гласувам за ББ само за да не вземат БСП властта

Защо трябва да гласуваш с мнозинството? Всеки един глас е от значение. Дай да не гласуваме за някой само защото нямал да има мнозинство. Точно това се опитват да втълпят на хората, че има само два лагера в парламента - Буда и Станишев. Само дето Станишев се справяше с икономиката в пъти по - добре от Рапона.

Иване, колебаех се, но сега виждам, че със сигурност дайвингът ти е силата, стой далеч от полИтиката!

Или както на Момчил предложих - елате тук да си говорим.

По мои прости сметки, официално публикувани в ТърговскиОТ регистър, аз плащам около 50-60К данъци на тъз държава годишно. Вие двамата, общо взето, колко точно плащате? Че не съм нещо наясно...

Един вид много си ви обичам, ама да ми зимате хиляди евра/долари на месец и нищо от тях да не давате тук, но да ми ставате политически стожери по нета - НАМ ТУДА НЕ НАДО! Да сте живи и здрави, ползвайте си ползите, където сте ги набарали (Ванка), и не ни се натрисайте като стожери.  Ако искате да сте такива, декларирате си ЛЕГАЛНО доходите тук , в майка България и плащате БЪЛГАРСКИ данъци. АКо може теглите и БЪЛГАРСКИ ТЕГОБИ и чак тогава ни давате наклон! ОК?!

Иване, колебаех се, но сега виждам, че със сигурност дайвингът ти е силата, стой далеч от полИтиката!

Или както на Момчил предложих - елате тук да си говорим.

По мои прости сметки, официално публикувани в ТърговскиОТ регистър, аз плащам около 50-60К данъци на тъз държава годишно. Вие двамата, общо взето, колко точно плащате? Че не съм нещо наясно...

0 поради простата причина, че никой от двамата не си получава дохода от български работодател. На годино обаче под един или друг начин вкарвам повече пари в държавата отколкото ти плащаш данъци. Не разбрах обаче какво общо има това с темата? Точно защото не разбирам в детайли от политика не се занимавам с това. За тази цел си има хора които избирам да ме представляват в парламента. Съответно мое задължение е да ги подкрепя с гласа си най - малкото. И не ми хрумва на всеки няколко години да ги сменям с поредната телевизионна звезда.

Само дето Станишев се справяше с икономиката в пъти по - добре от Рапона.

Далеч съм от мисълта, че екипът на Бойко се е справял прекрасно с въртенето на икономиката, но това за Станишев наистина ли го мислиш? :huh:

Покажи ми, че вкарваш около 60000 лева данъци годишно и ще ти мия плавниците всяко лято. От теб само искам миди, бирата си я купувам сам. 

От теб само искам миди, бирата си я купувам сам.

Ти още малко ще поискаш и роб да ти стане - той да ти вади миди, а ти да се препичаш на шезлонга и да го насочваш къде са тия с перлите... :laughing:

Не бе, щото данъци плаща, милият... Да ги докара до моите, пИЧели :)

За Момчил пък да не говоря - той ОЩЕ по-голем. :)

Ама е пич - игре си голфа, кара си ските и не идва да си прави зъбите тук... Засега :)

Далеч съм от мисълта, че екипът на Бойко се е справял прекрасно с въртенето на икономиката, но това за Станишев наистина ли го мислиш? :huh:

Ако не го мислех, нямаше да го напиша. Икономическият екип при предното правителство беше много по - добър от този на сегашното. Пламен Орешарски е в пъти по - добър финансист от Дянков.

Покажи ми, че вкарваш около 60000 лева данъци годишно и ще ти мия плавниците всяко лято. От теб само искам миди, бирата си я купувам сам.

Как да ти ги покажа точно. С разпечатка на банковата сметка и детайлно описание къде колко пари отиват? Ти направили си труда да прочетеш какво написах. Вкарвам в икономиката, не като данъци. И мога да ти кажа, че са много по ценни защото са приходи от извън страната. Знам къде точно отиват и на колко човека дават хляб.

Пламен Орешарски е в пъти по - добър финансист от Дянков.

Възможно е...ама тука не си говорим дали мерцедесът е по-хубав от БМВ-то - дай ми пример какво направиха те за мандата си в икономическата област и колко от фондовете усвоиха, че явно нещо ми се губят някои работи...

Един вид много си ви обичам, ама да ми зимате хиляди евра/долари на месец и нищо от тях да не давате тук, но да ми ставате политически стожери по нета - НАМ ТУДА НЕ НАДО! Да сте живи и здрави, ползвайте си ползите, където сте ги набарали (Ванка), и не ни се натрисайте като стожери.  Ако искате да сте такива, декларирате си ЛЕГАЛНО доходите тук , в майка България и плащате БЪЛГАРСКИ данъци. АКо може теглите и БЪЛГАРСКИ ТЕГОБИ и чак тогава ни давате наклон! ОК?!

Виденье, дарагой, усети ли се хакъв хипер-мега фейспалм сътвори или ще се върнеш да си го прочетеш отново? :laughing1:

618x346.jpg

Ако не го мислех, нямаше да го напиша. Икономическият екип при предното правителство беше много по - добър от този на сегашното. Пламен Орешарски е в пъти по - добър финансист от Дянков.

Как да ти ги покажа точно. С разпечатка на банковата сметка и детайлно описание къде колко пари отиват? Ти направили си труда да прочетеш какво написах. Вкарвам в икономиката, не като данъци. И мога да ти кажа, че са много по ценни защото са приходи от извън страната. Знам къде точно отиват и на колко човека дават хляб.

ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЛЕЛЕ колко точно си в грешка!!! 

Ще ми ги покажеш като му дойде времето. 

Баси, нерде Момчил, който поне е на п8ка си лелина и Иван, ей тук у лево, са с еднакви съждения :)

А бре пичове, таман се събрахме четирима и то все от екипа, що не вземем да ударим един белот, вместо да се разправяме за глупости? Че и пияни не сме даже (особено аз :lol: ), за да го отдам на това... :drunk:

Таварищ Виден явно не е запознат с Конституцията на Република България и се налага да му я припомня. Видене, препиши този член от Конституцията 120 пъти и го научи наизуст. Удебелил съм там най-важното, специално за твоя случай. :lol:

Чл. 6.
(1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права.

(2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения
на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност,
пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично
и обществено положение или имуществено състояние
.

Виденье, дарагой, усети ли се хакъв хипер-мега фейспалм сътвори или ще се върнеш да си го прочетеш отново? :laughing1:

Аз преди да пиша нещо, сигурно го обмислям, най-малкото хипотетично. Къде сбърках лафа, Момчиле? Я ми кажи!

Дотук всички мои прогнози се сбъдват - ти можеш да провериш най-добре - и разбира се, да кажеш какво ще да се случи в Елинденя

Уважавам те страшно много, но нямаш право да се обаждаш тука, ти си вече нечий друг слуга, даже си попил от неговата отрова и ще му слугуваш вечно. И ще му плащаш около 50% вечно. Няма лошо, уредил си се, щастлив си, отсвирил си курвата България. Но ние не сме така. Някои от нас служиха, служат и до днес, за да я има. Някои плащат, плащат и до днес, всъщност довчера, докато не им писна да плащат на чужди. Сега платени лумпени ще опорочат и това, но тия хора пак ще плащат... Аз лично, с роднини по-богати от теб, с разходките им с яхти, с почивките им, с децата, учещи в Йейл, Харвард и т.н. МОГА да кажа - ИЛИ ЕЛАТЕ ТУК ИЛИ МЛЪКНЕТЕ!!! Защото като заминахте нищо не решихте за хората ТУК. Радвам се, че сте се спасили, но НЯМАТЕ ПРАВО да плюете по нас. ЕЛАТЕ СИ ОПРАВЕТЕ ЗЪБКИТЕ и прочее за без пари...

А сега ако обичате, след като днес платих  по фактура 5675.97 лева на Ей Фу Йен и около 3000 данъци, моля позволете ми да пия една кайсиева ракия, БЪЛГАРСКА кайсиева ракия.

И не ми се правете на спасители и обичащи Майката, защото ...

Аз преди да пиша нещо, сигурно го обмислям, най-малкото хипотетично. Къде сбърках лафа, Момчиле? Я ми кажи!

Дотук всички мои пергнози се сбъдват - ти можеш да провериш най-добре - и разбира се, да кажеш какво ще да се случи в Елинденя

Уважавам те страшно много, но нямаш право да се обаждаш тука, ти си вече нечий друг слуга, даже си попил от неговата отрова и ще му слугуваш вечно. И ще му плащаш около 50% вечно. Няма лошо, уредил си се, щастлив си, отсвирил си курвата България. Но ние не сме така. Някои от нас служиха, служат и до днес, за да я има. Някои плащат, плащат и до днес, всъщност довчера, докато не им писна да плащат на чужди. Сега платени лумпени ще опорочат и това, но тия хора пак ще плащат... Аз лично, с роднини по-богати от теб, с разходките им с яхти, с почивките им, с децата, учещи в Йейл, Харвард и т.н. МОГА да кажа - ИЛИ ЕЛАТЕ ТУК ИЛИ МЛЪКНЕТЕ!!! Защото като заминахте нищи не решихте за хората ТУК. Радвам се, че сте се спасили, но НЯМАТЕ ПРАВО да плюете по нас. ЕЛАТЕ СИ ОПРАВЕТЕ ЗЪБКИТЕ и прочее за без пари...

А сега ако обичате, след като днес платих  по фактура 5675.97 лева на Ей Фу Йен и около 3000 данъци, моля позволете ми да пия една кайсиева ракия, БЪЛГАРСКА кайсиева ракия.

И не ми се правете на спасители и обичащи Майката, защото ...

И пак нищо не каза и не разбрах какво общо има с темата която обсъждаме? Иначе с кажи речи нищо от цитираното не мога да се съглася. В доста голяма заблуда си.

Това от учителя Буда ли го научи? Когато няма какво да кажем по темата дай да отклоним в друга посока и вместа да отговорим да започнем да нападаме опонента.

моля позволете ми да пия една кайсиева ракия, БЪЛГАРСКА кайсиева ракия.

Ясно, прекалил си с кайсиевата тази вечер. Утре като се събудиш и не те тресе махмурлука, може и да схванеш какви глупости си ръсил. :lol:

Не, ТИ , мили мой, си в заблуда, щом мислиш, че Костов Мангала не е национален предател. 

Но е логично - малък си, пардон, млад си, та не си видял и са ти казали...

А аз имах нещастието да съм там, да виждам всеки ден, да чувам, да откарам и една вечеря в Олимп, със Шкумбата, унижаващ се сам за цената на вечерята...

Наясно ли си със сделките, които се направиха на същата маса? И кой е сервитьора днес? Той ли ти е стожер? А Циганина? Красивата му жена? И тяхната фондация?

ЕДИТ: ТУй е разбира се към ИВАН, Щото гледам Момчил няма срам

Ясно, прекалил си с кайсиевата тази вечер. Утре като се събудиш и не те тресе махмурлука, може и да схванеш какви глупости си ръсил. :lol:

Аз такива глупости изръсих, че ти изкривих деветката.. Знам, че си промит, знам че нищо съществено няма да кажеш - много просто - НЯМА ТЕ. 

Понеже имам разходка до София сутринта, ще ви напусна засега, заблудени чеда на "прехода". Кой избегал, кой се уредил - да сте ни живи и здрави, но НИКОГА не ни съдете. Това право сте го изгубили отдавна. Лека нощ. 

ама народът отдавна го е казал, че една лъжичка катран е*ава мамата на цяла каца мед...

Всъщност лафа е - ако смесиш 49 кила мед и едно кило лайна получаваш 50 кила лайна :)

Дедо, аз за разлика от тебе имам домашно възпитание и не употребявам мръсни и миришещи думи като "лайна"......въх, изпуснах се...ама пък ти я каза 2 пъти. :lol:

Кой избегал, кой се уредил - да сте ни живи и здрави, но НИКОГА не ни съдете. Това право сте го изгубили отдавна. Лека нощ.

Видене, толкова си засмукал кайсиева, че даже не можеш да четеш и собствените си писаници. Върни се и прочети назад всичко отново, белким този път забележиш, че единствения, който се опитва да съди си ти. При това погазвайки такива фундаментални закони като Конституцията. Айде лека и надявам се утре да ти светне. :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...