Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Добре де, хайде кажете смислена алтернатива на БСП, които да имат шанс да направят мнозинство в парламента освен ГЕРБ?

Защото ако не видя друга, този път ще гласувам за ББ само за да не вземат БСП властта

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ами няма да сме аз и ти там като граждани, ами ще го направим типичо по български и някои по-граждани ще влзеат уж да контролират, пък ще вземят да делят.

Ако ме назначите за сисадмин на кабинета - обещавам нищо да не правя и никого с нищо да не занимавам! Е, може да карикатуризирам опозицията :lol:

Имам опит на тази служба!

Ако обещаеш, че и заплата няма да искаш при това положение - назначен си!

аз ще съм ви вътрешната опозиция и ОТК. а ако се объркате да ме допуснете до HR... един пример:

гледам го антареса си клати краката неправилно с недостатъчна амплитуда, а и не си спазва обещанието да не ни занимава с нищо, настоявайки, че извършва тежък физически труд за тази цел, допълнително утежнен от цикличното преместване на персоналния си инструмент за флуидна дефекация от левия крачол в десния, както и обратно.

във връзка с гореизложеното предлагам този служител да не се назнача на тази длъжност поради недостатъчна компетентност за длъжността, а за неправилното изпълнение да му се наложи административна санкция от 3 заплати, а именно 3 Х 0 = 00,00 лв.

в статията има базови неточности още в самото начало. нормата за отклоненията на стандартното напрежение по БДС е -5% до +10%. От там следва че ако към точката на измерване се подава напрежение извън тази норма, то значи ми се доставя нестандартен продукт, какъвто  клиентът не е заявявал и не би трябвало да се задължава да плаща. толкова е просто. в Европа електромерите са следящи. Нашите също, но нямаме достъп до тези записи, защото можем да оспорим качеството на услугата, а ако се документира ниско качество в множество случаи/абонатни точки лиценза на оператора ще зависи само от настроението на ББ и дали е намерил подходящ заместник от "наши хора".

пропуска се и момента с измервателната единица: КиловатЧАС, а не само киловат. Щото примерно още от аналоговата ера електромерите с цел максимална точност се синхронизират по време с честотата на подаваното захранване. А ако махнем некой от входните филтри или просто некой кондензатор даде фира, тва ще отвори вратата за нахлуването на разни хармоници с 2на или 4но по-висока честота, Или пък просто подаваме напрежение с неидеално синусоидален закон на изменението по време? Ами часовника ще се пробва за няколко такта да се синхронизира по тях и няккак си между другото ще отчете 3 минути за няма и секунда, примерно. Но няма страшно преди отчитането ще пратим един запис на точното време директно в паметта на всички часовници от даден клъстер и всичко ще е наред, нищо че регистрите за отчитаната енергия са само растящи и не могат да се намалят заедно с корекцията на напредналото време. Същия електромер ще работи идеално ако се постави на стенд му се подава еталонно захранване с еталонен товар.

Както казах и преди не споменават какъв клас на точност е приет за "нормален" на електромерите. колко е нормално да грешат? 1%. 5% или 10%? а защо все нагоре?

и тва още преди да я дочета......

А впрочем хватката с бъзикането на честотата си я правят най-редовно педалите. Факт!

Т.е. контролните органи (метеорологията) всичко което правят е да подават еталонен товар и еталонно захранване?

Именно, Ники!

(facepalm) мхм, далият фира кондензатор ще заработи на стенда ... а одържавяването на ерп-тата ще реши техническите проблеми с електромерите, отклоненията и т.н...Въобще докато всичко беше държавно се спазваше точно БДС ... :))

А представи си, че се случи един токов удар и ти стопи домашната техника :)

Радвам се, че си слушал в часовете по ел техника, ама wtf ?

Не четеш.

Рапона подаде оставка!

Крайно путкинска и тарикатско-селска постъпка, граничеща с държавна измяна!

Въх, с една година само, но прескачам трапа! :notify:

Рапторе, с теб сме се карали тука, доста пъти сме били на срещуположни мнения, ама в последно време възгледите ми все повече започнаха да съвпадат с твоите и ако си смениш пола, ща залюба даже. :laughing:

За кво ти е да си сменя пола кат си има цици, ве emoticon-0181-fubar.gif

Нема такива тъпаци като нас... 20 и кусур години си избирахме Станишев, Костов, царчето, и други хрантутници, дадохме им власт да правят каквото си поискат, сега, когато е герб на власт, протестираме срещу всичко и всички и бойко им е лично виновен на всички. Еб*ти тъпото стадо, дето сме. Имали големи сметки за ток. Ми ще имате, като си ги избрахме нещастниците, дето сега лаят, че идвала промяна и не знам какво си. Просто ми се драйфа от всички тях..

А, да. Така е. Цитирам Мухльобойко  -"Щях да вдигна МРЗ и пенсиите с 50%, ама трябваше да подам оставка". Освен хрантутници, добавихме и циркаджия-полиционер. И все още има хора, дето му вярват.

:wtf:    :grin:

А, да. ...Освен хрантутници, добавихме и циркаджия-полиционер. .

И тук е момента да направим социологическото проучване на Булфорум - "Ако изборите бяха сега - за кого бихте гласували?"

Гледам си аз в момента протеста в София и веднага в мен изниква един въпрос - защо аджеба по времето на избори, референдуми и всякакви други голямогрупови щуротии продажбата на алкохол е забранена, а сега от сумати дни вървят протести и се знае, че ще продължават да вървят, а на кадрите виждам сумати народ с бутилки в ръце и определено не са с коктейл Молотов, защото отпиват с кеф от тях, а на някои, на които репортерите им задават случайни въпроси, ако им се даде дрегер, абсолютно съм сигурен, че ще покаже поне 1-2 или повече промила - и това е още в 8 и половина вечерта. Защо се допуска да се олекотяват и опорочават протестите с допускането на такива хора в тях, а също и от забрадените лумпени, които даже и не им дреме за какво се протестира, а по-важното е да има какво да се троши и да си вдигнат малко адреналина в сблъсък с полицаите. Кой нормален човек би скандирал лозунг "Смърт на МВР!" освен един лумпен...ама народът отдавна го е казал, че една лъжичка катран е*ава мамата на цяла каца мед...

Цял ден нищите политика....аз ше зема да кажа, че таблото на Е класата - падна(сега разбирам защо искаха 200 лв за труд). То не е кабеляк, то не са тръбички...мога с пирон да издълбая по ламарината един член и следващия собствник няма да разбере :D. Може ли майна вътре да няма нищо...все едно от завода излиза и всичко това за едно радиаторче на парното

И тук е момента да направим социологическото проучване на Булфорум - "Ако изборите бяха сега - за кого бихте гласували?"

Отново за никой. 10 години вече не съм си хабял гласа за тая шайка кучета, няма и сега да го направя.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...