Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Бреййй...големи катаклизми станали докато съм спал...сигурно затова се събуждам с адско главоболие... :sad1:

Сега гледай какво следва от тук нататък - старите боклуци, дето на няколко пъти им ядохме големия, почват да ръфат отвсякъде...а най ме е яд Станишев като почне да ги реди като комсомолски секретар - точно той моля ти се....всички от форума, дето са по-малки от 25 години само са ги чели тия работи, ама аз такива като Станишев съм ги срещал с десетки и са ми тотално ясни в кухите си разсъждения...

Аре да правим партия Булфорум и да започнат да се случват нещата. :lol:

С малко помощ ще сме по-добри от висчки останали  :laughing:

Бреййй...големи катаклизми станали докато съм спал...сигурно затова се събуждам с адско главоболие... :sad1:

Сега гледай какво следва от тук нататък - старите боклуци, дето на няколко пъти им ядохме големия, почват да ръфат отвсякъде...а най ме е яд Станишев като почне да ги реди като комсомолски секретар - точно той моля ти се....всички от форума, дето са по-малки от 25 години само са ги чели тия работи, ама аз такива като Станишев съм ги срещал с десетки и са ми тотално ясни в кухите си разсъждения...

Пу,пу,пу, да не дава Господ... 

Абе Господ ни е зае*ал отвсякъде...БСП ще се коалира с ДПС и вероятно Атака и циганите пак ще ги активизират за изборите (турците няма нужда). Абе...който и да излезе и да ти говори патетично, че ще работи само в полза роду, да знаеш, че както винаги пак става дума само за пари, а родата ще е лично неговата до девето коляно...

Абе Господ ни е зае*ал отвсякъде...БСП ще се коалира с ДПС и вероятно Атака и циганите пак ще ги активизират за изборите (турците няма нужда).

БСП и ДПС НИКОГА не са се разделяли. Те са едно цяло завинаги. Една вечна, нерушима дружба! 

БСП и ДПС НИКОГА не са се разделяли. Те са едно цяло завинаги. Една вечна, нерушима дружба! 

Къде пропусна ДСБ с Ив.Костов,а ?

Върнат ли се комунисти и турци на власт, тежко ни и горко... 

Не мога да повярвам, че в тая държава има хора, които не са наясно, че циганина Иван Костов е един от най-големите престъпници в новата ни история... От друга страна път тук пишещите не са хора в държавата де... Компетентен бил...  :Facepalm:

Всъщност да - той и хората му са компетентни в съсипване, крадене, заграбване и разпродаване без пари срещу комисионни.

Мобо бре, стига разпитва за тия пари! Парите ти хранят Евросъюза! Хранят бедните Гърци и т.н.! Не разбра ли, че тая държава плаща повече пари на ЕС, отколкото те ни дават?!?! Какво очакваш да стане? Парите на народа и бизнеса ги изнасят всички ЕРП-та и почти всички банки. Ти къде си държиш парите и къде пазаруваш? МЕТРО, БИЛА, КАРФУР, КАУФЛАНД, ДЖЪМБО, БАУМАКС, БРИКОЛАЖ, ПРАКТИКЕР, ИКЕА.... Всичко това къде праща пари? Местният бизнес се топи и изчезва. Дребният почти нацяло, средният е на път... 

Скачате, че Бойко си отивал - ами добре, хубаво, ама кой ще дойде?!?!? Кой ще дойде по-добър? Или изобщо добър? 

ще си ги питам пък, що да не питам?

местния среден бизнес вече е малък. с тенденция да стане никакъв. от опит го знам. парите са ми в банка с български капитал, харча където намеря за добре.

костов си е крадец. ок. съгласен съм. да го осъдят вече и да се приключва. обаче остава факта че именно в неговите мандати баланса от отрицателен стана положителен и се постигна растеж.

ама вече е некомпетентен и не става. аре да си изберем Кунева, тогава.  Спасителката затваряше всякакви предсъединителни глави при всякакви условия.

....всички от форума, дето са по-малки от 25 години само са ги чели тия работи...

Въх, с една година само, но прескачам трапа! :notify:

Рапторе, с теб сме се карали тука, доста пъти сме били на срещуположни мнения, ама в последно време възгледите ми все повече започнаха да съвпадат с твоите и ако си смениш пола, ща залюба даже. :laughing:

Рапторе, с теб сме се карали тука, доста пъти сме били на срещуположни мнения, ама в последно време възгледите ми все повече започнаха да съвпадат с твоите и ако си смениш пола, ща залюба даже. :laughing:

Този пък. Защо ти е да сменя пола? Той Раптор-а е податлив.

Хаха, не, това беше изцепката на деня. Зарежете ББ и ЦвЦв, Аню ще ни оправи всичките :grin:

Хаха, не, това беше изцепката на деня. Зарежете ББ и ЦвЦв, Аню ще ни оправи всичките :grin:

Не, не. Аз претенции да ставам депутат няма. Ако опре ножа до кокъла - ок, но иначе... Мерси.

Сега се замислих, тия нашите деПУТати няма ли да ги приемат в НАТФИЗ и да се свършва вече тоя театър?! Иди си, дойди си. Има оставка, няма оставка. На си ти куклата, дай си ми парцалките... Бляк вече. Аз като говорех едно време, че АК само ще ги оправи, вие ми викахте, че е геноцид и че съм луда.

Като казах по-горе за ръфането от старите, забравих да спомена и новите - току що по Нова ТВ включват по телефона за някакъв коментар Марешки и оня като почна...аз така и така ще направя, имам вече достатъчно привърженици, ще направя радикални промени...абе пак - пари, пари, пари.....даже и за слава не става дума...лошото е, че пак по същата телевизия в момента и Станишев говори за радикални промени....и явно на всички това ще им е лайтмотива до изборите...

Ами порастваш, осъзнаваш се, влизаш в пътя...  :beerchug

Този пък. Защо ти е да сменя пола? Той Раптор-а е податлив.

:gayviolet:

===========================

Има ли по-нагли копеленца от комунистите?!?!? Станишев го изгасих на втората минута - тоя топ боклук вече не мога да го трая... Трябва да бъде изгонен от страната като Чорни и сие, и без това не е българин, а извърши много по-сериозни престъпления от мафиотите срещу българската нация. Те поне не ни затурчваха. Боклук долен! 

И още нещо - колко къса е паметта на народа! Всеки, помнещ дори малко от управлението на тия боклуци и какво сътвориха, трябва да ги заплюе моментално!

Какво ти малко помнене, че то беше преди по-малко от 4 години. Не мога да разбера с какви очи ще излезеш и ще кажеш "Аз ще оправя нещата", при положение, че преди си имал шанс и нищо не си направил. Не мога да разбера и какви са тия хора дето вярват на подобни изказвания и агитации.

Пък тоя Мaрeшки толкова мазен изглежда, че не мога да го гледам даже, а какво остава да го слушам.

Не знам дали разбирате колко мъдри в действителност са тия слова... 

Така е - те и мечките вече знаят къде е истината....само да не намерят пътя до тебе, че подушат ли далаверата у вас - дупе да ти е яко.  :laughing1:

Сега някой ще ми повярва ли, че тези протести са организирани от комунистите и основно тъпичките им се вързаха... 

Не отричам, че имаше сериозен повод за недоволство, че имаше и хора с наистина сериозен проблем със сметките, което трябваше да се разследва, но като цяло такова преекспониране на подобен проблем ми стои силно съмнително. 

Та честито ви управление на БСП сега. Евала им правя на пичовете - от 20 години разиграват цялата държава и им се получава.

Браво на това момче по БНТ1 !!! Браво! На 31 години толкова добре да говори. Между другото БНТ1 сякаш най-малко дразни днес...

ЕДИТ: ЛЕЛЕЕЕЕ, почна се! Представяте ли си някой да е знаел вчера какво ще направи Бойко. А има такива хора.  :laughing:

Подкрепям за тукашна партия. Аз и дедо ще оправим информационните системи на институциите в една и ще намалим бюрокрацията и размотаването. И ората ще ни обичат.

Ако ме назначите за сисадмин на кабинета - обещавам нищо да не правя и никого с нищо да не занимавам! Е, може да карикатуризирам опозицията :lol:

Имам опит на тази служба!

по бойковската логика: щом толкова ги псувате БСП, значи са свършили все пак нещо правилно.

ще вземете да ме убедите да гласувам за тях :)

Emiliyan Shterev
"В момента ни разиграват поредното театро! Кога успяха 2000 души да се организират и да провеждат протест в подкрепа на Бойко! Всеки е наясно как се организира това...внася се молба и т.н. Излиза ,че про герберското митингче е подало тези неща преди бойко да си подаде оставката! Ако пък няма такава депозирана молба защо тези хора не са обградени от жандармерия като до вчера??? Замислете се!!! БСП заяви, че няма да влиза в сужебно правителтво! Предполагам това ще направят и Ду Пя Се и Костов! Гответе се, бойко ще се завърне на Бял Кон и ще установи диктатура като единствен "спасител"

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...