Grimjaur Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Шибани, гадни, мръсни турци!!!Какво си мисли, че съм длъжен да знам скапания му анадолско-варварски език ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Шибани, гадни, мръсни турци!!!Какво си мисли, че съм длъжен да знам скапания му анадолско-варварски език ли? да бе си бил някъде където в България не можеш да се оправиш ако не знаеш да говориш на &!@(!(@*^$!(^@^!@(#% ЕДИТ: с теб съм Наско Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Да го духа, все още официалният език е български.А нека шибаните предатели, топкосмукачи, гъзолизци, дупедавци и незамислящи се свине да продължават да пеят хвалебствия на Доган, че пазел етническия мир...Шибаняци...Да научи български! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Наско виждам че си вече на ръба момче - успокой се. Знаеш че в ССО не са ни учили така Явно като се върна трябва да дойдеш на следващото събиране... Минава ми през главата, че българинът е опасна работа - тук абонатите на find-bg си гледат все още филми онлайн - ХОП Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Явно като се върна трябва да дойдеш на следващото събиране... Без крак, без ръка - идвам, бал съм го...Само да не съм в Сф, че ще си отхапя топките и ще си направя гаргара с тях... Редакция:Тия що се бавят с качването на Бранникь vs. Кондьо и Маалата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Вънка не е за мъже ! Отварям аз прозореца на банята и ужасТ крака ми замръзна за пода Вън е ба*ти романтиката сега да си на хижа , в балкана , на топло и с много вино и ядене EDIT: малеее сняг ли падна , висулка ли падна , ледени блокчета ли паднаха незнам ама как издрънча нечии тераса , добре че падат само от 5-я етаж та да не се разтърсва земята . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Само -15 е.Няма какво да се плашим След малко отивам да се сгрявам с греяна ракия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 След малко отивам да се сгрявам с греяна ракия. Аз вече го правя само че с домашно червено винце.В комбинация с малко мръвка и подходящи мезенца,влиза иделано. НАздраве на всички!ХУбава и по-топла петъчна вечер ви пожелавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 99 red balloons go fly!!! Дубрютру, хора, пътища и крокодили. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Добро да е колега по чашка , оръжие, мезе, жени и т.н. Нека кафе се лееее, и сокааа теечееее, студ сковал е земятаа идва края на света, но ние сме на топло , тук във Форумааа Today's Top 10 Posters№1 Grimjaur /5180/ 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Добре де, стига сте ми го натяквали!Комуникативен човек съм Пък и при мен малко се застъпват дните и нощите, така че не е много верен тоя брояч Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Къде?КЪдето се намира и БАН, Филип Македонски №29Днес оставих там 20 левчета и съм си харесал книжки за още толкова биолог да се наричам, първа радост е за мене Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 топло ми е на душата ляляляля и ми се спииииииии ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Какъв олигофрен трябва да си, че да тръгнеш без водач в това време през планина като Пирин... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 От двайсет минути насам имам празник Мерси боку :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 От двайсет минути насам имам празник Имен ден? Ако е така - честито , да си жива , здрава и да не можеш да се отървеш от хубави моменти ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Честито, копче. Държа да се отбележи в протокола, че това е първият ми пост за деня, а брояча показва,че вече съм натрупал 9. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 От двайсет минути насам имам празник Мерси боку :smile: Je te souhaite une tres belle journee ma cherie *kiss* Много от всичко Копче Най-много от (пст,утре е твой ред с пожеланието ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Kopche само здраве , много щастие и огромен късмет Наско така си е , не е верен и при мен Редовните , кафе,сок и сладки , лек и усмихнат ден на всички , надявам се и вашия ден да е започнал като моя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Броячът е 24 часов. Показва постовете за последните 24 часа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Честит имен на копче и на психара да имате здравето на скалите и да сте упорити като магаре и ще преуспеете във всичко . Ходи ми се пак на чужда сватба вчера в най-големия студ си прекарах перфектно много вино се изля сигурно заради студа .Сега се сещам , че съм в сесия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 ЧИД на копче! Здрава и щастлива! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Честит имен на копче и на психара да имате здравето на скалите и да сте упорити като магаре и ще преуспеете във всичко . Ходи ми се пак на чужда сватба вчера в най-големия студ си прекарах перфектно много вино се изля сигурно заради студа .Сега се сещам , че съм в сесия Психара не е ли утре? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Утре е, да. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 В Пещера ром улови кръста във въздуха и избяга с него 06 януари 2008 | 13:54 | Фокус Пещера. Ром хвана кръста в Пещера и избяга в ромския квартал, предаде репортер на радио "Фокус" - Пазарджик. На събитието по хвърлянето на кръста на Богоявление присъстваха около 150 - 200 души. Смелчаците, които искаха да се включат в борбата за кръста, не успяха да го направят, тъй като пещерски ром улови православния кръст във въздуха преди да падне във водата и след това избяга към ромския квартал, като отнесе кръста със себе си. Тримата свещеници заявиха, че този човек не е християнин и с постъпката си погазва християнските традиции. Муахахахах! Да дойде Гай Ричи и да направи едно "ГЕПИ" по българския начин пещерски ром... пещерска гроздова... веднъж персил, винаги персил... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.