Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

а парите ни ги няма.

дори магистралите са неразплатени.

дянков мълчи, а трябва да каже поне за какво са похарчени.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

а парите ни ги няма.

дори магистралите са неразплатени.

дянков мълчи, а трябва да каже поне за какво са похарчени.

Там е пък е толкова трагично, че не е истина. Реално 8-те милиарда с които започнаха мандата си вече ги няма. Никой не знае обаче къде. Уж предишните били виновни. Аз толкова проекти за 8 милиарда не съм видял да има. Това дето уж се води резерв в момента е от пари които никога не са били част от резерва.

И сега какво?

netroot, ти за кого ще гласуваш на следващите избори и защо?

Сега духаме супата в общи линии. Тази седмица се посегна и върху пари които са за пенсии и резерв на НОИ за да се платят на земеделците. Вече сме под минимума.

На следващите избори ще гласувам за тези за които винаги съм гласувал. Не съм от хората които на всеки 4 години чакат новият месия на дойде. Ще гласувам за Костов и ДСБ. От всички в парламента на него симпатизирам. Винаги се е изказвал абсолютно точно и компетентно. Хората покрай него са доста компетентни и начетени. Много хора не го харесват, но всеки сам си решава. Всеки си има глава на раменете и не е проблем от време на време да се използва за мисловна дейност.

edit:

В сегашният си парламент реално съм представен от тези за които съм гласувал. В случаят е ДСБ. Доволен съм от това как ме представляваха като гражданин. Почти винаги са гласували по начин който съвпада и с моето мнение.

От политика не разбирам особено, но когато критикуваш трябва да имаш поне малка идея какво би било по-добро. Та в случая, ако не е Борисов, кой? Някой от старите муцуни? Или може би ще се появи някое ново лице, което ще поведе народа към светло бъдеще?
Та тези които плюете и сега сте доволни, какво очаквате сега?

Рапона подаде оставка!

И ся кво? До изборите - БСП. Ми айде, да сме живи и здрави.

сякаш пък оставката го освобождава от отговорност.

миенето на ръцете почна.

лошото е че е с кръв.

служебното правителство ще е назначено от президента.

Аз чух един господин да казва, че сега на власт ще дойдат тези, които са били втори на изборите. Ако те откажат, ще дойдат трети, които президента ще избере, а ако и те откажат, ще се избере друго правителство или ще се състоят избори.

Сега духаме супата в общи линии. Тази седмица се посегна и върху пари които са за пенсии и резерв на НОИ за да се платят на земеделците. Вече сме под минимума.

На следващите избори ще гласувам за тези за които винаги съм гласувал. Не съм от хората които на всеки 4 години чакат новият месия на дойде. Ще гласувам за Костов и ДСБ. От всички в парламента на него симпатизирам. Винаги се е изказвал абсолютно точно и компетентно. Хората покрай него са доста компетентни и начетени. Много хора не го харесват, но всеки сам си решава. Всеки си има глава на раменете и не е проблем от време на време да се използва за мисловна дейност.

edit:

В сегашният си парламент реално съм представен от тези за които съм гласувал. В случаят е ДСБ. Доволен съм от това как ме представляваха като гражданин. Почти винаги са гласували по начин който съвпада и с моето мнение.

Тоя пък най-много се наяде от всичките. Костов...

edit:

Радвам се, че не каза БСП или ДПС, като между другото БСП са спрягани да вземат властта (24% одобрение от народа), от което ми се изправя косата. На Костов не симпатизирам, никога не съм го харесвал, нито политиката, която водеше.

Ако така продължат нещата, пак ще гласуваме за най-малкото зло.

Ще гласувам за Костов и ДСБ.

Проблемът е, че ДС-арско КГБ-ейската мафия хвърлиха кански усилия и средства за да демонизират Костов и продължават да го правят вече 12 години след като е вън от властта. А при такава масирана атака мат'ряла възприема всичко като чиста монета от един момент нататък. По същия начин в бизнеса се продават масово и абсолютни боклуци, но операцията е с обратен знак. Номерът е, че винаги работи.

От Хари Потър (HP) ми предложиха работа като Senior Linux Sysadmin... Сега съм хвърлен в размисли...

Няма смисъл. Чуждестранните фирми ще се изтеглят от България, защото сега с ново правителство и 1000лв минимална заплата, работната ръка вече няма да е изгодна тук.

сякаш пък точно на ХР им пречи минималната заплата от 1000 лв особено за позициите със Сеньор отпред.

Във време на криза ни трябва Костов. може да е всякакъв, но 1998-99  обърна тренда. факт.

ББ да каже къде са ни парите. И най-вече да разплати поетите ангажименти, а специално на мен за отдавна свършената работа.

Няма смисъл. Чуждестранните фирми ще се изтеглят от България, защото сега с ново правителство и 1000лв минимална заплата, работната ръка вече няма да е изгодна тук.

:Facepalm: Ти набързо спретна Апокалипсиса, а? Боко Тиквата беше единствената свръхестествена сила, която крепеше крехкия баланс в държавата. Сега без него се отварят вратите на ада, почват да падат астероиди, чуждите фирми си заминават и въвеждат закон, който забранява изпълнението, разпространението и слушането на всякаква музика, различна от чалга. :lol:

:Facepalm: Ти набързо спретна Апокалипсиса, а? Боко Тиквата беше единствената свръхестествена сила, която крепеше крехкия баланс в държавата. Сега без него се отварят вратите на ада, почват да падат астероиди, чуждите фирми си заминават и въвеждат закон, който забранява изпълнението, разпространението и слушането на всякаква музика, различна от чалга. :lol:

Почна да ми писва вече от скопеното ти чувство за сарказъм.

Върнат ли се комунисти и турци на власт, тежко ни и горко... 

Не мога да повярвам, че в тая държава има хора, които не са наясно, че циганина Иван Костов е един от най-големите престъпници в новата ни история... От друга страна път тук пишещите не са хора в държавата де... Компетентен бил...  :Facepalm:

Всъщност да - той и хората му са компетентни в съсипване, крадене, заграбване и разпродаване без пари срещу комисионни.

Мобо бре, стига разпитва за тия пари! Парите ти хранят Евросъюза! Хранят бедните Гърци и т.н.! Не разбра ли, че тая държава плаща повече пари на ЕС, отколкото те ни дават?!?! Какво очакваш да стане? Парите на народа и бизнеса ги изнасят всички ЕРП-та и почти всички банки. Ти къде си държиш парите и къде пазаруваш? МЕТРО, БИЛА, КАРФУР, КАУФЛАНД, ДЖЪМБО, БАУМАКС, БРИКОЛАЖ, ПРАКТИКЕР, ИКЕА.... Всичко това къде праща пари? Местният бизнес се топи и изчезва. Дребният почти нацяло, средният е на път... 

Скачате, че Бойко си отивал - ами добре, хубаво, ама кой ще дойде?!?!? Кой ще дойде по-добър? Или изобщо добър? 

Явно пак ще са на избори ГЕРБ, щом Дянков говори за втори мандат. Аз от политика не разбирам, но пак за тях ще гласувам. Ей така. Щото не искам да ни управляват хора, които тихомълком са крадяли от държавата в продължение на повече от 10 години, комунисти и терористи, организирали атентати срещу Българската държава.

Върнат ли се комунисти и турци на власт, тежко ни и горко... 

Не мога да повярвам, че в тая държава има хора, които не са наясно, че циганина Иван Костов е един от най-големите престъпници в новата ни история... От друга страна път тук пишещите не са хора в държавата де... Компетентен бил...  :Facepalm:

Всъщност да - той и хората му са компетентни в съсипване, крадене, заграбване и разпродаване без пари срещу комисионни.

Едно е сигурно - Терминал 2 ще се пръсне по шевовете .....

Едно е сигурно - Терминал 2 ще се пръсне по шевовете .....

Айде стига, всички само говорят за тоя терминал и как ще бягат и т.н.

И като идете на терминала, накъде ще се отправите?

Вие какво си мислите, че ТАМ някъде на ЗАПАД ни чакат с широко отворени обятия и ще ни посрещнат с усмивки?

Айде стига, всички само говорят за тоя терминал и как ще бягат и т.н.

И като идете на терминала, накъде ще се отправите?

Вие какво си мислите, че ТАМ някъде на ЗАПАД ни чакат с широко отворени обятия и ще ни посрещнат с усмивки?

Друго имах предвид,че хора като Godfather,netrootbg и още хиляди знайни и незнайни герой на капиталистическия труд които са принудени немили недраги да се скитат по света  ще се завърнат в родината.

Ами предполагам, че с досегашния си опит и знания няма да остана без работа на запад. Въпроса е, че съм сравнително упорит и ме е страх, че ако емигрирам, средното IQ на България ще спадне с 10 пункта :blush: :lol:

Ами предполагам, че с досегашния си опит и знания няма да остана без работа на запад. Въпроса е, че съм сравнително упорит и ме е страх, че ако емигрирам, средното IQ на България ще спадне с 10 пункта :blush:  :lol:

и ужасно скромен!  :laughing:

Пичове, заебете старите лайна, мислете с кой да ги сменим. Алтернативи има винаги.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...