Psihara^^ Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Не е така, Стефчо. Зависи по какво ще си даскал. И да, има си хора, които им е мерак. Не си я мисли така тая работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Явно има и луди като мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Не е така, Стефчо. Зависи по какво ще си даскал. И да, има си хора, които им е мерак. Не си я мисли така тая работа... По приложна сексология в 12-ти клас...ама всичките да са на по 18 години :D...и още по-важното - да са жени Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Днес осъзнах в каква заблуда съм бил относно бръсненето. Наскоро случайно започвах да се усещам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 По приложна сексология в 12-ти клас...ама всичките да са на по 18 години :D...и още по-важното - да са жени Нали знаеш, че ще трябва да преподаваш на всичките? Независимо дали са 40кг или 90? Днес осъзнах в каква заблуда съм бил относно бръсненето. Наскоро случайно започвах да се усещам. Каква е заблудата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Да не си открил машинка някаква? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Каква е заблудата?Всъщност тя историята е дълга. По принцип преди години когато започнах да се бръсна на мода бяха Mach3. Използвах ги заедно с пяна няколко години. След това се появи Fusion. Също го ползвах няколко години. Винаги обаче ме е дразнело как изкарват няколко бръснения и започват да дерат. Може и причината да е, че не се бръсна редовно а изчаквам малко да порасне брадата. В един момент ми писна да давам луди пари за ножчета и видях на промоция Mach2 - 10 броя за 5-6$. От тогава се бръсна само с тях. Вярно по 1 път може да се обръснеш, но на цената на 1 ножче взимам 10. От години обаче гледам и бръсначи. Винаги са ме радвали. Имам колега който е използвал и ми разправяше как няма второ толкова добро бръснене колкото с бръснач. Наскоро видях в един сайт доста изгодна самобръсначка с сменяеми бръснарски ножчета. Реших да пробвам как ще е. С много приятен дизайн, изцяло от метал. Най - ми хареса колко място има под ножчето за отрязаните косъмчета. Няма повече проблем с задръстването. Още с първото ползване останах изумен. Доста по - гладко се обръснах отколкото с каквото и да е преди това. Трябва да добавя и че от няколко месеца започнах да използвам крем с четка вместо гел или пяна. Снощи имах свободно време и реших да прочета повече по въпроса. Не е за разправяне какви кремове и сапуни за бръснене има на пазара. Не те заливат обаче постоянно с реклама отвсякъде. Да добавим и че са произведени от натурални продукти. Геловете и пяните ги пълнят с какви ли не химикали. Поръчах си качествен крем и прилична четка. По - важното е, че потърсих и информация как правилно се използват. Преди малко следвах инструкциите и не е истина каква пяна успях да сътворя с наличните ми четка и крем. Наистина се получава много приятен и мек слой. Ето и няколко клипчета с инструкции кое как се прави: Как се приготвя пяна от крем: http://www.youtube.com/watch?v=0uSUF3RXvek Как се приготвя пяна от сапун: http://www.youtube.com/watch?v=kVaScfYHd0U Ето и цялото видео. Интересно е как за третият път "изстисква" пяна от четката. http://www.youtube.com/watch?v=rUgDE7_2otg Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 800 лв ток на съседите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 @netroot, от къде и какви ножчета си взимаш? Щото имам такава самобръсначка и уж Жилет ножчета взимам - две-три бръснения и трябва да сменям... Иначе напоследък ползвам електрическа бръсначка Филипс. Но съм със смесени чувства... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Ще сменяте на 2-3 бръснения. Като ми се смеехте, че трябва да е затоплено лицето преди бръснене..Аз по 5 месеца карам с 1 ножче. Gillete Fusion Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 По въпроса за ножчетата - колкото и странно да звучи, но ножче Жилет купено в Германия ме изкара повече от комплект ножчета Жилет купени тук. А аз също като netrootbg, я оставях по дълга и след 3-4 бръснения поваха д ами дерат и жулят. И понеже ми писна, минах на подрязване с електрическа машинка. Имам съседка, която редовно пътува до Германия и тъста ми все си поръчва от нея ножчета за неговия Жилет. Тукашните са някви ментаци от по-некачествен материал. Ангеле, аз винаги се бръсна след баня - т.е кожата ми винаги е била загрята. Не помагаше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 @netroot, от къде и какви ножчета си взимаш? Щото имам такава самобръсначка и уж Жилет ножчета взимам - две-три бръснения и трябва да сменям... Иначе напоследък ползвам електрическа бръсначка Филипс. Но съм със смесени чувства...Вече 4 пъти карам с това с което дойде. Някакво китайско е. В коментарите пише, че са боклук а то вече 4 бръснения идеално се справя. Взех си Wilkinson Sword, но не съм ги пробвал все още. Пробвай да направиш пяна като от видеото . Добре е обаче да накиснеш четката за минута в топла вода. Ще сменяте на 2-3 бръснения. Като ми се смеехте, че трябва да е затоплено лицето преди бръснене.. Аз по 5 месеца карам с 1 ножче. Gillete Fusion Че кой се бръсне на студено лице? Аз ако не мога след душ то обилно за повече от минута овлажнявам лицето с доста топла вода. Все ме карат по - малко. Какво ли не съм пробвал. По въпроса за ножчетата - колкото и странно да звучи, но ножче Жилет купено в Германия ме изкара повече от комплект ножчета Жилет купени тук. А аз също като netrootbg, я оставях по дълга и след 3-4 бръснения поваха д ами дерат и жулят. И понеже ми писна, минах на подрязване с електрическа машинка. Имам съседка, която редовно пътува до Германия и тъста ми все си поръчва от нея ножчета за неговия Жилет. Тукашните са някви ментаци от по-некачествен материал. Ангеле, аз винаги се бръсна след баня - т.е кожата ми винаги е била загрята. Не помагаше. Аз ползвам такива от щатите които са. Мога да ти донеса да пробваш как са. Иначе в последно време все повече и повече се убеждавам да стоя далече от продуктите на Жилет. А е странно понеже точно те въвеждат употребата на бръснарските ножчета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Аз имам такава като от клипчето,но някъде съм я затрил,а иначе си купих една Philips за сухо бръснене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Предполагам това, колко те кара ножчето зависи и от брадата. Рядката ми козина е сравнително мека и може би това хаби повече ножчетата, щото фюжъни, ексели, мексели рядко бръснат хубаво повече от 4-5 бръснения. Никога не се бръсна по-често от веднъж седмично и това може също да оказва влияние. Електрическата самобръсначка е доста добра, но не трябва да пускам космалака да расте, а да тръгна да се бръсна на два-три дена... да бе да... П.П. Ако и други като мен бъркат тримата братя Армстронг - ето как да ги различим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Как ги правите тия хави. Баща ми през ден се бръсне от не знам колко години. Със Жилет е естествено - Mach 3 и кара поне месец и от горе дори. Аз карам по 3, 4 месеца, но се лющя 2 пъти в седмица...а по някога и по-малко Естествено и аз съм на Mach 3, че с Фюжъна ми е много неудобно да правя катанеца :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Ти нали беше спрял да се заключваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Сменям стайлинга чат-пат. Ся пробвам "Лазар Ангелов стайл" :D. Ама скоро ще ми писне на пилето :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Че кой се бръсне на студено лице? Аз ако не мога след душ то обилно за повече от минута овлажнявам лицето с доста топла вода. Бръснат се, бръснат се. Отявлените мъже във форума. Extra Machos. Като казвах, че трябва да е затоплено лицето ме изкараха обратен за пореден път, кремове, работи се изредиха пак. Накрая излезнах виновен, че не се бръсна на някой поток единствено с по-тънка клонка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Хм...аз пък си мислех, че истинските мъже(като мен) си скубят космите с пинсетка... Пък се оказва, че сме се бръснели...Ще си легна по-малко тъп тая вечер, научих нещо ново... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Атанасе, аз мислех, че с чук и длето се бръснеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Вече 4 пъти карам с това с което дойде. Някакво китайско е. В коментарите пише, че са боклук а то вече 4 бръснения идеално се справя. Взех си Wilkinson Sword, но не съм ги пробвал все още. Пробвай да направиш пяна като от видеото . Добре е обаче да накиснеш четката за минута в топла вода. .......които са. Мога да ти донеса да пробваш как са. Иначе в последно време все повече и повече се убеждавам да стоя далече от продуктите на Жилет. А е странно понеже точно те въвеждат употребата на бръснарските ножчета. ще дойдеш в правата вяра, особено с второто. аз от 12 години ги бойкотирам особено в продуктите за бръснен. Не че Уилкинсон не се задръстват, но поне малко държат на качеството на стоманата и не се изтъпяват от поглеждане. за единично ножче - BIC-четата с едно ножче и никви ленти с алое вера, вършат чудна работа. неслучайно ги предпочитат хората дет са с прически "Слави". Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 ще дойдеш в правата вяра, особено с второто. аз от 12 години ги бойкотирам особено в продуктите за бръснен. Не че Уилкинсон не се задръстват, но поне малко държат на качеството на стоманата и не се изтъпяват от поглеждане. за единично ножче - BIC-четата с едно ножче и никви ленти с алое вера, вършат чудна работа. неслучайно ги предпочитат хората дет са с прически "Слави". Аз говоря, че си взех такива ножчета: Имаше и на Жилет, но ги пропуснах. Преди години реших да пробвам BIC с едно ножче. Мноого доволен останах. Ако ще е от този тип най - добре са техните. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Не, те са за къртене на сирене от пилето, както му вика Чефо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Всъщност тя историята е дълга. По принцип преди години когато започнах да се бръсна на мода бяха Mach3. Използвах ги заедно с пяна няколко години. След това се появи Fusion. Също го ползвах няколко години. Винаги обаче ме е дразнело как изкарват няколко бръснения и започват да дерат. Може и причината да е, че не се бръсна редовно а изчаквам малко да порасне брадата. В един момент ми писна да давам луди пари за ножчета и видях на промоция Mach2 - 10 броя за 5-6$. От тогава се бръсна само с тях. Вярно по 1 път може да се обръснеш, но на цената на 1 ножче взимам 10. От години обаче гледам и бръсначи. Винаги са ме радвали. Имам колега който е използвал и ми разправяше как няма второ толкова добро бръснене колкото с бръснач. Наскоро видях в един сайт доста изгодна самобръсначка с сменяеми бръснарски ножчета. Реших да пробвам как ще е. С много приятен дизайн, изцяло от метал. Най - ми хареса колко място има под ножчето за отрязаните косъмчета. Няма повече проблем с задръстването. Още с първото ползване останах изумен. Доста по - гладко се обръснах отколкото с каквото и да е преди това. Трябва да добавя и че от няколко месеца започнах да използвам крем с четка вместо гел или пяна. Снощи имах свободно време и реших да прочета повече по въпроса. Не е за разправяне какви кремове и сапуни за бръснене има на пазара. Не те заливат обаче постоянно с реклама отвсякъде. Да добавим и че са произведени от натурални продукти. Геловете и пяните ги пълнят с какви ли не химикали. Поръчах си качествен крем и прилична четка. По - важното е, че потърсих и информация как правилно се използват. Преди малко следвах инструкциите и не е истина каква пяна успях да сътворя с наличните ми четка и крем. Наистина се получава много приятен и мек слой. Ето и няколко клипчета с инструкции кое как се прави: Как се приготвя пяна от крем: http://www.youtube.com/watch?v=0uSUF3RXvek Как се приготвя пяна от сапун: http://www.youtube.com/watch?v=kVaScfYHd0U Ето и цялото видео. Интересно е как за третият път "изстисква" пяна от четката. http://www.youtube.com/watch?v=rUgDE7_2otg Ъъъ... Не, че нещо... Ама ако беше ходил в казармата щеше да ги знаеш тези хитринки още от детство, де са вика... П.п. Пореден плюс за казармата (от моето време) Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Ъъъ... Не, че нещо... Ама ако беше ходил в казармата щеше да ги знаеш тези хитринки още от детство, де са вика... П.п. Пореден плюс за казармата (от моето време) Значи е трябвало всичко да ходят в казармата за да станат "мъжове". Мерси съм. Нали вече доста години работя с тях. Има и качествени хора, но не е истина какви има сред тях. На високи постове също. А какви истории са ми разправяли. Като да попиваш водата от плац по време на порой за да не си намокри обувките генерала. Или да разпънеш лодки в най - голямото слънце и да симулираш как гребеш понеже идвал потоп... С часове мога да разказвам. С няколко часа четене и гледане на клипове се научава това прословуто бръснене. Останалите 12-15-20-24 месеца не виждам с какво ще се запълнят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.