RaptoR Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 http://news.plovdiv24.bg/416523.html Значи съм видял само момичето на земята... Интересното е, че изглеждаше толкова мъничко... А моторът далеч не приличаше на пистова машина... Заприлича ми на по-големите скутери. Симо подаде оставка Крайно време беше! Колкото и да го ненавиждам тоя простак, в момента на мястото му са тотални некадърници... В момента мятат камъни по МС Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Продължават да се случват интересни работки в милата ни държава. Чесно казано не разбирам от политика не ми е това работата , но ми минава през главата че ББ е уЕко стреснат от народното недоволство и евентуалният вариянт той да плати цялата сметка за всички години сдържане на народното недоволство , та мисля си го аз това щото плащат на земеделците от фискалният резерв (който вече е под минимума, а по мои спомени беше към 6.5МЛРД преди ББ и компания) страх ги гони , излязат ли и земеделците ще гори парламентът. Та да се върна към фиск. резерв , къде точно отидоха тия 3млрд ? Сигурни ли сме с какво ББ построи магистралите с които толкова се гордее ? Да не би да сме си ги платили ние барабар с бакшиша ? Та тоя 1млрд за земеделците евентуално щЕл да ни бъде възстановен от ЕС ..... ма тва пак според ББ и компания ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Почивни дни няма ли? За една събота и неделя могат да се изиграят 2-3 сингъл плейър игри без никакви проблеми. Или можеш да ги цъкаш по 1-2 часа на ден в продължение на 1-2 седмици и си готов. Само организация се иска. Рим е тъп. Ами на мен ми допадна Rome. Не съм в истерия, но ми хареса. Събота и Неделя са ми точно 4 часа дълги, през по-голямата част от които спя, та ми е доста трудно да изиграя игрите. Все едно. Намирам някакво време да играя от време на време. Интересно ми беше просто как се намира ТОЛКОВА МНОГО време, колкото други хора. Явно просто ви се играе повече, отколкото на мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 А уе, ами покрай безумните сметки за ток, някой забеляза ли цената на нафтата и безина?А?Мамичката им де*ба.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 А уе, ами покрай безумните сметки за ток, някой забеляза ли цената на нафтата и безина?А?Мамичката им де*ба.... Охо...и питаш. Вчера ги псувах и клех като зареждах...ама така ги псувах, че и дърт циганин каруцар би ми завидял Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Кажете, ако съм изпуснал нещо... Папата забрави... @Васко, сложи си пак кючекчийския аватар, че така много празно ми стои... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Не мога да го намеря. ПС : И аз доста рядко намирам време да изиграя някоя игричка на бокс-а , имам голям недостиг на време напоследък........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 А уе, ами покрай безумните сметки за ток, някой забеляза ли цената на нафтата и безина?А?Мамичката им де*ба.... Миналата година наистина имаше поскъпване на пазарите в Европа. Аз зареждам безмитна нафта и цената ако не се лъжа подмина 2 лева в един момент. В последните месеци обаче навсякъде паднаха цените. Сега е 1.60 лева. В Бг обаче не съм видял да е настъпила някаква промяна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Папата забрави... @Васко, сложи си пак кючекчийския аватар, че така много празно ми стои... Мен па тва за папата ме дразни свирепо. Ебаси новината направиха от това, че някой си казва: Весела Коледа на 45 езика + суахили в диалект. Ай сикТРИ както има един такъв лаф. Голям праз дали ще е Бенедикт 16 или друг дядо на 75+ години Миналата година наистина имаше поскъпване на пазарите в Европа. Аз зареждам безмитна нафта и цената ако не се лъжа подмина 2 лева в един момент. В последните месеци обаче навсякъде паднаха цените. Сега е 1.60 лева. В Бг обаче не съм видял да е настъпила някаква промяна. Настъпи промяна...ама в посока покоряване на Еверест Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Митьо Пищова за папа и кибапчита и фафли за всички вЕрващи ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Митьо Пищова за папа и кибапчита и фафли за всички вЕрващи ........ :lol: :woot Ше ги маже с мед, мляко, вино т'Р'мисУУУ :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Миналата година наистина имаше поскъпване на пазарите в Европа. Аз зареждам безмитна нафта и цената ако не се лъжа подмина 2 лева в един момент. В последните месеци обаче навсякъде паднаха цените. Сега е 1.60 лева. В Бг обаче не съм видял да е настъпила някаква промяна. Настъпи промяна.И то последните 10-15 дни.С 20 стотинки...нагоре..... Бензин в Германия - 1.580 евро - В Бг - 1,35 евро. Нафта в Германия - 1.459 евро - В Бг - 1,37 евро. Живи да ги оплачеш немците.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Митьо Пищова за папа и кибапчита и фафли за всички вЕрващи ........Ман'кенки, жаакузита-маакузита... любовното разпятиеееее Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Хаха, сега видях, че Боко е отсвирил Пицата. Интересно решение. Освен магистралите, единственото друго постижение, с което Боко се хвалеше наляво и надясно през всичките тези години беше т.нар. "финансова стабилност" и дългосрочното понижаване на бюджетния дефицит. Сега, в края на мандата, реши да изхвърли точно главния виновник за това. Интересен неортодоксален подход или просто безумна паника в управлението на държавата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Настъпи промяна.И то последните 10-15 дни.С 20 стотинки...нагоре..... Бензин в Германия - 1.580 евро - В Бг - 1,35 евро. Нафта в Германия - 1.459 евро - В Бг - 1,37 евро. Живи да ги оплачеш немците.... Ако не се бъркам в цената на горивото в Германия се включват и пътният данък или поне някаква част. Хаха, сега видях, че Боко е отсвирил Пицата. Интересно решение. Освен магистралите, единственото друго постижение, с което Боко се хвалеше наляво и надясно през всичките тези години беше т.нар. "финансова стабилност" и дългосрочното понижаване на бюджетния дефицит. Сега, в края на мандата, реши да изхвърли точно главния виновник за това. Интересен неортодоксален подход или просто безумна паника в управлението на държавата. Той до преди няколко месеца не беше много за хвалене с построените магистрали. Като километри беше горе долу на едно ниво със Станишев. Като първокласни и второкласни пътища обаче изоставаше с много. Говоря в пъти. Сега с последните дето точно за поръчка ще са преди изборите ще изпревари с малко предните. Смешно е как цял мандат се върти около тези прочути магистрали. Да кажеш да строят нещо кой знае какво. Няма по - лесна за построяване магистрала от Тракия. Цялата се движи през равнина. Да не говорим обаче за качеството. Още с откриването си голяма част от асфалта беше на вълни. Ще видим това лято как ще е. Целта им явно е само да изкара до изборите. Интересно обаче ако падне правителството, Бойко няма да може да открие нито една завършена магистрала . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Поне завършиха ли "Тракия" или ще я оставят на следващите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Поне завършиха ли "Тракия" или ще я оставят на следващите? Не е. Останаха 20 километра които ще бъдат завършени точно преди изборите. Но не било нарочно. Просто било кофти времето и не можели да работят и така се получил графика. edit: За 4 години успя да построи участъка от Стара Загора до Ямбол. Невиждах успех е това! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Ако не се бъркам в цената на горивото в Германия се включват и пътният данък или поне някаква част. казват му акциз, както и тук. отделно си имат винетки и общински пътни такси. първоначалната идея на тази добавка е била именно такава - като пропорционален пътен данък, т.е. който потребява повече, плаща повече. разликата е че там селскостопанските потребители например имат право да ползват гориво за машините си с намален акциз и без ДДС(не съм убеден за всички провинции на Германия, но в доста страни от Централна Европа е така). тук няма подобни привилегии. ама иначе нащо производство било много енергоемко и неефективно.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Да бе, ама защо сега изведнъж преди изборите се сетиха всички? А? Като хората(или може би тесният ни кръг хора, обявен от Дедо за тъпи и комунисти) знаят отдавна за това... И се е повдигал неведнъж въпроса.... Нямам много против комунистите. Това си е като религията. Виж тъпотията много ме дразни. И да уточня - дразня се не на протестите, а на искането за изгонване на ЕРП-тата. И като спомена - мога ли да попитам всички знаещи една камара работи ама протестиращи ТОЧНО СЕГА с какво им е била пълна устата до момента? Не че нещо ама всякакви подобни неща все преди избори пък се случват... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 казват му акциз, както и тук. отделно си имат винетки и общински пътни такси. първоначалната идея на тази добавка е била именно такава - като пропорционален пътен данък, т.е. който потребява повече, плаща повече. разликата е че там селскостопанските потребители например имат право да ползват гориво за машините си с намален акциз и без ДДС(не съм убеден за всички провинции на Германия, но в доста страни от Централна Европа е така). тук няма подобни привилегии. ама иначе нащо производство било много енергоемко и неефективно.... В Германия няма винетки. Бъркаш се нещо. Имат нещо подобно, но то е за централната част на няколко града. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 В Германия няма винетки. Бъркаш се нещо. Имат нещо подобно, но то е за централната част на няколко града. може. отдавна не съм ходил, но нещо си купувах от бензиностанции при влизането и не беше магистрална такса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Най-краткия начин за съобщаване новината за уволнението на финансовия министър: Дянкoff Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Нямам много против комунистите. Това си е като религията. Виж тъпотията много ме дразни. И да уточня - дразня се не на протестите, а на искането за изгонване на ЕРП-тата. И като спомена - мога ли да попитам всички знаещи една камара работи ама протестиращи ТОЧНО СЕГА с какво им е била пълна устата до момента? Не че нещо ама всякакви подобни неща все преди избори пък се случват... Пусни си ТВ-то най-сетне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Пешо като достигне такова съвършенство с колелото ще го черпя една екскурзия до Уислър. http://www.youtube.com/watch?v=7ZmJtYaUTa0 Едит: Сега прочетох биографията на новия министър на финансите ... :Facepalm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Вчера нали се повдигна въпроса за резерва на страната. Оказа се, че вече няма такъв. По данни на БНБ към 8 февруари фискалният резерв е възлизал на 3 млрд. лв., а в търговските банки има още около 300 млн. лв. Така резервите на страната в момента се състоят само от целевите фондове, които влизат в тях и по регламент не могат да се харчат - Сребърният фонд, с натрупани до момента 2.1 млрд. лв., и фондовете "Радиоактивни отпадъци" и "Козлодуй", в които има 1.3 млрд. лв.Т.е ако не бяха вкарали сребърният фонд и този за козлодуй държата вече щеше да е на нула по отношение на резерва. Интересно от къде са платили парите на земеделците. От нито един от двата фонда нямат право да дърпат пари... Конгетулейшън Буда! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.