Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Събота е 12.15 , трезвен съм .... падат астероиди ... навярно иде краят на света   :thumbsdown:

ПС : Има ли някъв нормален скин на форумЪ щото тоя ме притеснява , много еуропейски ми идва  :grin:

Пробвай Delicate Blue 3.4.2

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Абе снощи бях в Даяната сигурно за първи път от лятото и до 12:30 нито един човек не пропуши в заведението. Всички си излизаха отвън. Културна работа. Ако и обслужващият персонал не беше изграден от борсуци, всичко щеше да е перфе.

Даяната е едно от най-противните и гнусни заведения в китното ни градче.

Персонала е съставен от малоумници , цените не отговарят  нито на хигиената нито на бързината на обслужване нито на вкусовите качества на ястията , абе с две думи дано да ги затворят завинаги. 

В Пловдив няма хубава и спретната кръчмичка , всичките се стопанисват от селски бекове които си мислят че могат да продават възможно най-евтините продукти на пазара на възможно най-скъпа цена , повечето не са и чували за нормална вентилация и след дву-часов престой вътре миришеш на манджа все 1 си бил в кухнята , обслужването като цяло не е на ниво и е главно от провинциални студентки които говорят мйеко и няма елементарни познания как да си извадят бакшиш. Готвачите няма да ги коментирам , предполагам повечето са с едва завършен 8ми клас в ТОХ-а...... 

Гадчето днес прави 1 година...Вече започва веселото.  :Drool:

Честито, Танасе... То веселото е започнало още преди малко по-малко от две години, ама ти още не си го стоплил явно :grin:

П.п. И... когато става въпрос за толкова готино дупе, определението - Абее... става... Е меко казано, неуместно :beer:

Дедо, още ли мислиш, че майсторите взимат много. Ела да помогнеш при махането на едно табло на една Е класа, че цялата е в антифриз.

Отивам за бирчок и продължаваме да чоплим :)

Дедо, още ли мислиш, че майсторите взимат много. Ела да помогнеш при махането на едно табло на една Е класа, че цялата е в антифриз.

Аматьори! Да ви пратя един познат, сваля ги за секунди........ с кирка и ритници :grin:

Минава ми през главата, че се постопли и рацерите излезнаха. Цял ден ми се режат някви пешлемета по Найчо Цанов..Ще почна да ги обстрелвам след малко.... :censored2:

jozo, on 17 Feb 2013 - 15:04, said:

Минава ми през главата, че се постопли и рацерите излезнаха. Цял ден ми се режат някви пешлемета по Найчо Цанов..Ще почна да ги обстрелвам след малко.... :censored2:

Не забравяй и другото хубаво нещо на стоплянето на времето. Жените излизат навън по организъм ;).

За строително-ремонтни работи ти говорех, момко. Не за автомонтьори. 

Не забравяй и другото хубаво нещо на стоплянето на времето. Жените излизат навън по организъм ;).

Сега събираме 2+2 - т.е. пишлемета дето са се засилили хубаво щото са рацери и някоя кака с по-дълъг крак и по-къса поличка и почват да стават мелетата ...

На кръстовището на Гробищата одеве имаше катастрофа със скутер. 4-5 патрулки, пагон и чудо. Скутерът каран от дете. Детето лежеше на асфалта, линейката тъкмо пристигаше. От това, което успях да видя, това дете, май момиченце, почти на 100% нямаше 16... Кой чукут купува на детето си мотор, койт го оставя да го кара, като още колело не може да кара??? 

На кръстовището на Гробищата одеве имаше катастрофа със скутер. 4-5 патрулки, пагон и чудо. Скутерът каран от дете. Детето лежеше на асфалта, линейката тъкмо пристигаше. От това, което успях да видя, това дете, май момиченце, почти на 100% нямаше 16... Кой чукут купува на детето си мотор, койт го оставя да го кара, като още колело не може да кара??? 

Е, то не е ясно дали раненото (дано да е само ранено) дете е било виновно. Тук за съжаление си е чисто самоубийство да се движиш на нещо на две колела.

Без значение в този случай кой е виновен, макар че най-вероятно е детето, няма по-голям чукундур от този, който излага детето си на такава опасност. Дали то ще е виновно или колата - няма значение. 

Аматьори! Да ви пратя един познат, сваля ги за секунди........ с кирка и ритници :grin:

да, да...само дето се оказа, че цялата предница от вътрешната страна трябва да падне. Или поне това показват на два клипа в нета. Радиаторчето се вижда, таблото го няма...но и вадене няма.

За строително-ремонтни работи ти говорех, момко. Не за автомонтьори. 

Сега събираме 2+2 - т.е. пишлемета дето са се засилили хубаво щото са рацери и някоя кака с по-дълъг крак и по-къса поличка и почват да стават мелетата ...

Нищо....и тая не е лесна.

Без значение в този случай кой е виновен, макар че най-вероятно е детето, няма по-голям чукундур от този, който излага детето си на такава опасност. Дали то ще е виновно или колата - няма значение. 

Да, безотговорно е да си тикаш детето зорлем в потенциални опасности. Мисълта ми беше, че движението в Пловдив не е устроено удобно за двуколесно придвижващи се хора. По едно време си бях взела колело с идеята да го ползвам интензивно из града (хем спортуваш, хем си вършиш и нещо друго) и като си представих откъде трябва да минавам, просто се отказах.

Да, безотговорно е да си тикаш детето зорлем в потенциални опасности. Мисълта ми беше, че движението в Пловдив не е устроено удобно за двуколесно придвижващи се хора. По едно време си бях взела колело с идеята да го ползвам интензивно из града (хем спортуваш, хем си вършиш и нещо друго) и като си представих откъде трябва да минавам, просто се отказах.

дано да не го полазваш...като видя колоездач на пътя и тръпки ме побиват от яд..не стига, че половината платно заемат ами не го знам пиян ли е, какъв е.

дано да не го полазваш...като видя колоездач на пътя и тръпки ме побиват от яд..не стига, че половината платно заемат ами не го знам пиян ли е, какъв е.

Не го ползвам по обективни причини. Откраднаха го. :) Понеже не разбирам от велосипеди, приятел ми го беше избрал едно време, си мисля, че явно го е избрал добре, щом им се е сторило достатъчно хубаво като за крадене. :)

а най-добре да се организира кортеж и отцепване на всички булеварди, по които може да ви хрумне да шофирате. и да ви се подари поне по един БТР, за да ви е по-удобно и сигурно.

почнали са с боя по демонстранти. а за този в софия няма много новини. браво цецо, добро затъмнение.

Не го ползвам по обективни причини. Откраднаха го. :) Понеже не разбирам от велосипеди, приятел ми го беше избрал едно време, си мисля, че явно го е избрал добре, щом им се е сторило достатъчно хубаво като за крадене. :)

Не ми трябва грам да разбирам от колелa, за да грабна първото и да го карам на пътя(тука имам предвид на хАсфалт, а не по гори и кърища) :D. Имаме едно купувано по времето когато парите още бяха с хиляди(с 15 скорости Шимано май бяха). Още се движи, а като бях малък и аз го карах, че и го мъчих да го кантаря(не се получи де) :D :D. Съседа със същото купувано от същия магазин и естествено по същото време се метна в пеещите фонтани освен кривите капли, друго нищо му нямаше и все още му няма :D :D. Ама той се метна на една 954-ка 1000 кубикова и заряза колелетата :D

Наистина трябва да говориш за доста древни времена, щом се е метнал във фонтаните. :grin: Това си е заслужавало да се види! А моето колело го откраднаха не на улицата, а от вкъщи. Бях го оставила близо до входната врата (отвътре, разбира се), та затова си помислих, че някой го е видял през стъклото на вратата, преценил е, че го иска, отключил е вратата и си го е взел. Слава богу без други липси и поражения.

Наистина трябва да говориш за доста древни времена, щом се е метнал във фонтаните. :grin: Това си е заслужавало да се види! А моето колело го откраднаха не на улицата, а от вкъщи. Бях го оставила близо до входната врата (отвътре, разбира се), та затова си помислих, че някой го е видял през стъклото на вратата, преценил е, че го иска, отключил е вратата и си го е взел. Слава богу без други липси и поражения.

Ама той го направи по желание. Просто реши, че е станал достатъчно добър каскадьор - засили се и хоп :). На косъм се размина от едни кранове и тръби. Наистина минаха бая години от тогава.

В Пловдив няма хубава и спретната кръчмичка 

Напоследък само в "Далия"-та се отбивам в Кичука, "Трасата" и Соло Куи (Solo Qui) или там както му беше времето. Навсякъде е леш иначе.

Идваш от Руски, на Централна завиваш на дясно и цепиш само напредЕ. След бензиностанцията ШЕЛ (която е след новата сграда на зъботехническия) имаш вече качване към Пещерско, качване към Смирненски или ако продължиш само напред към Коматево или Кючюка(с ляв завой).

а най-добре да се организира кортеж и отцепване на всички булеварди, по които може да ви хрумне да шофирате. и да ви се подари поне по един БТР, за да ви е по-удобно и сигурно.

почнали са с боя по демонстранти. а за този в софия няма много новини. браво цецо, добро затъмнение.

Дори повече от добре , днешните събития бяха може би началото на "пробуждането" на българският народ , демек дойде моментът в който ножа опря до кокала и доста хора бяха поставени пред изборът дали да ядът или да се върнат към средновековието - без ел.мрежа , но естествено както всичко друго в тая държава и медиите не работят както си му е редът. Неслучайно вече сме на едно от последните места по свобода на медийното слово...... единствено Сашо Диков отразяваше събитията на живо , всички други медийни подлоги просто пуснаха 10 минутен репортаж с кадри от тук и там..... жалка работа

Хосте Далия-та е добра , обядвам там чат пат но по скоро не бих го избрал за "ядене и пиене" както си му е редът. 

Определено. А ние вероятно сме се засичали на обяд, просто от офиса ходим всеки ден към 13:00 натам. Аз лично точно защото персонала е възпитан и рядко има греди в кухнята я предпочитам. Но за коч-запой не е :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...