Grimjaur Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Ти гониш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 От доста време не бях пил кафенце в нас, има няма от миналата година днес май ще си спя на мойто си легло Кееееф такаааа кафе, ФаФли и Сокченце-нце-нце Но ми минава през главата че колкото беше кеф да се излежавам и да не ми пука на тиквата кой ден е и коя дата, сега забелязах че сме сряда , а това значи че не се сяда и трябва да се вършат и неприятните задачки Лек и Смайл ден ту алл Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Днес не е ли четвъртък ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Мързи ме да се обръсна...Ай ше им се не види, нямам задължение за външен вид, ше хода брадат...Удрям го на хипария... От утре... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 В последните 2 дни гледах убийствено тъпи филми, че чак се чудя дали да не пусна една тема STOP: Brain cells die. Филми убиващи мозъчни клетки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Днес не е ли четвъртък ? Вярнооо, май доста на мързел съм го ударил , искало ми се е да е сряда , но за жалост не е ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Дръж се! Дръж се.......! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 къде е kopcheto, защо не е с психозата? защо пише такива странни неща, какво се случва с нея, в опасност ли е ??? правила е ангели... kopche, kopche...кораба-майка те вика! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 къде е kopcheto, защо не е с психозата? защо пише такива странни неща, какво се случва с нея, в опасност ли е ??? правила е ангели...kopche, kopche...кораба-майка те вика! home safe happy а беше work nervous sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 -Where's the girl?-Къде е грила? Ей това е превод на субтитри от филм който гледам.... А немоа се сдържа ROFL..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Писна ми, да ми мърморят, че съм бил миришел на чужди жени...Скапан семеен "уют"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Grimjaur, ще става и по-лошо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Да, за нея! От доста време не съм й крещял, самозабравила се е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 С това изречение много ми заприлича на мен! Но да знаеш - не сме прави! Всеки има право да ревнува. Винаги когато крещя на моята приятелка след това се чувствам кофти, но тъпата ми гордост не ми позволява да и се обадя и да й се извиня! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Нямам нищо против нормалната ревност.Но това вече на нищо не прилича. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 В Пловдив отвориха книжарница на БАН happy happy happy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 баахти все още не мога да достигна до решени како искам да завърша и почвам да се побърквам Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 В Пловдив отвориха книжарница на БАН happy happy happy Къде? Тази година с нетърпение очаквам да се случат следните неща(живот и здраве): новите епизоди на Prison Break, Новия сезон на LOST, Новия албум на Metallica, Muse и Gabana. И вече се надявам да: се дипломирам, да започна някаква по-сериозна работа и да си купя един Синтезатор, който съм си заплюл от 1 месец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Да ви еба майките, да ви еба майките.../по Хиподил/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Надявам се не е отправено към някой от форума..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Надявам се не е отправено към някой от форума..? Не бе, ако беше, щях да си кажа Просто ме изнервят глупави хора, с глупави проблеми...Вече се замислям да премина на Cold Breath - Мамка ви на всички!....Само 5 мин. още.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Минава ми през главата като чета постове на mobo в други топици, че войната на английски е "to go to war" или пък "to wage war", не върви с "on", ама не исках да акам офтопик в другите теми и затова тука Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Ще умра от кракобол Много много ама много искам да е вече 8-ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Излезе сплитът Бранникь vs. Кондьо и Маалата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 А аз си вярвах... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.