w00x Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Не виждам как ще я докарате до тая цена ама щом казваш... Вземия за тия пари, ще я продадеш двойно. Няма нужда да я караш. Тва е цената. Допълнително е докарването от там, но то не е много. Още 1000 паунда. Страх ме е да я взема, чесно казано. Плюс данък от 300 + лв И веселата част с разхода на тази бензинка Но пък ще е забавно да се кара Но този чукнат капак може да излезе доста скъпо да се оправи като хората, трудно се наглася да не изглежда крив и много често решението е нов капак ако държиш да не се виждат разликите. Нямаше ли някакво ново ограничение за регистрацията на коли с десен волан, че и направо забрана? Или се бъркам нещо Разхода е по-малък от този на сегашната кола на баща ми, която е на 30 години. А ремонта ще се направи. Все пак това е един капак. Да не говорим, че в UK цените на частите са още по-ниски. И не. Няма ограничение или забрана. Регистрират се без проблем. вуксе, заеби я тая кола, ориентирай се към Корвет или Хамър! 100% бих си купил някоя от тия коли.... Тя и тая има pussy magnet, можеш да си сигурен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Каско няма нужда да й правиш, тя нали е ударена вече... ...а ако гражданската ти е проблем...това не разбирам защо изобщо мислиш за такава кола...малко като диамантените часовници на Стефчо се получава работата... Може и от платина да са. Бях да питам за смяна на циркoния в обеците ми с диаманти....груба грешка, щях да получа инфаркт . А така да ми тичат дрънкулки майна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Пич, казах ти - направи им едно сребърно огледало на тия обеци,бе деба... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Не знам кво е тва...ама ше мина пас щом има сребро Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Слага се се тънък огледален сребърен слой на задната част на циркония(в кошничката) и почва да блещука като диамант, даже на UV светлина...Ма щом си пас...Па и по принцип вече една такава операция струва колкото чифт евтинджоси от цирконий... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Моите камъни са циркониеви . Дружко си е да знаеш, че са диамантени обаче...пилето расте с още 5 санта :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Ха, а знаеш ли как гледат жените, като кажеш: "Бе вчера топихме половин кило платина". Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 От доста време нищо не съм слагал, та да не се затъжите.Ето ви малко от чалгаджийската ми музика... http://www.youtube.com/watch?v=HxXsXG2TpVM Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Posted Today, 11:31 Такава, бяла:http://www.autotrade...193rq?logcode=pза 14 000 лв. Бахти, как ме вкараха в размисъл ся тия хора..Днес трябва да я купя ако ще я взимам....С десен волан. Успех. Извънгаранционен ремонт турбо - монстър киллллл. Извънгаранционен ремонт на автомат - май прешъс! Извънгаранционна смяна на интеркулер - оу йе! Проблем с електрониката на запалването/чистачките/прозорците/заключването - айлячец. СмЕна на рейка ориджинал - давам за справка за е39 (2 поколения назад 5та серия) 900+лв кеш само частта. Помисли си. Няма лошо ама ако имаш само 14 хилки за кола ... да си мазно ухилен в чупена 5ца която да не можеш да оправиш - безценно. Една кола не е само бензина, гумите и застраховката. А, да вметна , че ако е със 17/18 цола ... 300лв парчето поне си помисли. __________________________100% бих си купил някоя от тия коли....Тя и тая има pussy magnet, можеш да си сигурен. За т'ва отношение към притежанието на някои неща ка'т ме питат каква кола карам, казвам черна ... по точно... стара, по-точно грозна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Почина Тодор Колев. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Мир на праха му. Но за съжаление кончината напоследък на доста известни и обичани от поколения българи е симптоматична. Няма вече такива хора, така обичани, така раздавали се за другите като братя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 @host: Много интересно форматиране си направил на по-горния пост. Мен за друго ме беше страх. Иначе е нормално да не си дам последните пари за кола, която съм нямал намерение да купувам. Аз ходя по чалги, но чак толкова деградирал селянин не съм. Няма и да стана.Както и да е. Не я взех.На ви още една чалгия. Да ви върви с битовия алкохолизъм в 5:30 след обяд.http://www.youtube.com/watch?v=l2l8vhF0bUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Хех... Аню пак е демонстрирал странните си способности да усуква реалността... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Наско, думите на cheese добиват все повече сила... Умира Тодор Колев, появява се някой нов Азис. Класика... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 И аз това си помислих, Пешо, като прочетох тъжната вест... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Умира Тодор Колев, появява се някой нов Азис...... Да ти продължа изречението: ....който започва да плюе по хора като Теди Москов, че никой не го познавал, а него го знаели всички... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Да ти продължа изречението: ....който започва да плюе по хора като Теди Москов, че никой не го познавал, а него го знаели всички... Реално погледнато са прави, какво се е чуло за Теди Москов през последните 15-20 години? Говоря за широкия ефир. Телевизия, реалити формати и т.н. Хората нямаше да знаят и Тодор Колев кой е, ако не бяха филмите, които въртят по телевизията. Сигурен съм, че много от 94-96 набор не знаят кой е. Наско, думите на cheese добиват все повече сила... Умира Тодор Колев, появява се някой нов Азис. Класика... Не е един. Няколко са. Ужасни педерасти. Един педераст успял да се продаде като педераст и сега педерастите се пръкват един след друг, че чак имената не можеш да им запомниш, като песните. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Да ти продължа изречението: ....който започва да плюе по хора като Теди Москов, че никой не го познавал, а него го знаели всички... Божичко, кой го е казал това? Реално погледнато са прави, какво се е чуло за Теди Москов през последните 15-20 години? Говоря за широкия ефир. Телевизия, реалити формати и т.н. Хората нямаше да знаят и Тодор Колев кой е, ако не бяха филмите, които въртят по телевизията. Амиии, хората, за които културния живот се изчерпва с механата и салфетките едва ли ще знаят кой е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Реално погледнато са прави, ... "Реално погледнато" е тъжно - защо аз да го знам, а другите не? А това, че през всичките тия години Азис ми е бил натрапван отвсякъде, с какво всичкото това "знаене" го издига повече в очите ми? Или Софи Маринова? Или...да продължавам ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 "Реално погледнато" е тъжно - защо аз да го знам, а другите не? А това, че през всичките тия години Азис ми е бил натрапван отвсякъде, с какво всичкото това "знаене" го издига повече в очите ми? Или Софи Маринова? Или...да продължавам ли? Ами точно това е. В случая се говори за популярност, а не за принос или творчество. В днешно време много хора са известни само защото са известни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 В днешно време много хора са известни само защото са известни. Ето това е тъжното и в случая са виновни журналистите, че изобщо им обръщат внимание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 "Реално погледнато" е тъжно - защо аз да го знам, а другите не? А това, че през всичките тия години Азис ми е бил натрапван отвсякъде, с какво всичкото това "знаене" го издига повече в очите ми? Или Софи Маринова? Или...да продължавам ли? Не ги приемай толкова негативно нещата. Има и млади хора, които знаят кой е Теди Москов, и не само него. Разбира се, той никога няма да стане популярен като Азис. Преди векове културата/образованието са били достъпни само за определени хора, май натам се връщаме... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Не ги приемай толкова негативно нещата. Има и млади хора, които знаят кой е Теди Москов, и не само него. ... Сигурно може да ми ги изброиш поименно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Жалко, но той беше много зле и по-скоро се отърва човека... ================== Коста, кви ги приказваш не ми е ясно. По твоята логика никаква кола да не се купува, че може да се счупи. Глупости на копчета. За 9 и повече години ползване на ЧИСТО НОВА кола нямам нищо по-съществено от ремонта на турбината за няма и 500 лева. Ангел може още на 5-тата година да я смени тая кола ако иска. Ако спре да купува дрешки и кремове за по 700-800 лева, примерно. ==================== Теди Москов е гений - затова никой тъпак не го разбира. Затова УЛИЦАТА спря. На тъпак му дай турски/американски/венецуелски сериал да гледа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Сигурно може да ми ги изброиш поименно... Ееее, ти си влязъл в някаква фаза на отричане. Дори и на пръстите на едната ръка да се броят, пак има смисъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.