Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Не виждам как ще я докарате до тая цена ама щом казваш... Вземия за тия пари, ще я продадеш двойно. Няма нужда да я караш. 

Тва е цената. Допълнително е докарването от там, но то не е много. Още 1000 паунда. Страх ме е да я взема, чесно казано.

Плюс данък от 300 + лв :)

И веселата част с разхода на тази бензинка :) Но пък ще е забавно да се кара :))

Но този чукнат капак може да излезе доста скъпо да се оправи като хората, трудно се наглася да не изглежда крив и много често решението е нов капак ако държиш да не се виждат разликите.

Нямаше ли някакво ново ограничение за регистрацията на коли с десен волан, че и направо забрана? Или се бъркам нещо

Разхода е по-малък от този на сегашната кола на баща ми, която е на 30 години.

А ремонта ще се направи. Все пак това е един капак. Да не говорим, че в UK цените на частите са още по-ниски.

И не. Няма ограничение или забрана. Регистрират се без проблем.

вуксе, заеби я тая кола, ориентирай се към Корвет или Хамър! :thumbs-up:

100% бих си купил някоя от тия коли....

Тя и тая има pussy magnet, можеш да си сигурен.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Каско няма нужда да й правиш, тя нали е ударена вече... :P...а ако гражданската ти е проблем...това не разбирам защо изобщо мислиш за такава кола...малко като диамантените часовници на Стефчо се получава работата...

Може и от платина да са. Бях да питам за смяна на циркoния в обеците ми с диаманти....груба грешка, щях да получа инфаркт :(. А така да ми тичат дрънкулки майна :D

Слага се се тънък огледален сребърен слой на задната част на циркония(в кошничката) и почва да блещука като диамант, даже на UV светлина...Ма щом си пас...Па и по принцип вече една такава операция струва колкото чифт евтинджоси от цирконий...

Ха, а знаеш ли как гледат жените, като кажеш: "Бе вчера топихме половин кило платина".  :laughing:

Posted Today, 11:31

Такава, бяла:

http://www.autotrade...193rq?logcode=p

за 14 000 лв. Бахти, как ме вкараха в размисъл ся тия хора..
Днес трябва да я купя ако ще я взимам....
С десен волан.

Успех.
Извънгаранционен ремонт турбо - монстър киллллл.
Извънгаранционен ремонт на автомат - май прешъс!
Извънгаранционна смяна на интеркулер - оу йе!
Проблем с електрониката на запалването/чистачките/прозорците/заключването - айлячец.
СмЕна на рейка ориджинал - давам за справка за е39 (2 поколения назад 5та серия) 900+лв кеш само частта.

Помисли си. Няма лошо ама ако имаш само 14 хилки за кола ...
да си мазно ухилен в чупена 5ца която да не можеш да оправиш - безценно.

Една кола не е само бензина, гумите и застраховката. А, да вметна , че ако е със 17/18 цола ... 300лв парчето поне си помисли.

100% бих си купил някоя от тия коли....
Тя и тая има pussy magnet, можеш да си сигурен.

За т'ва отношение към притежанието на някои неща ка'т ме питат каква кола карам, казвам черна ... по точно... стара, по-точно грозна.

Мир на праха му.

Но за съжаление кончината напоследък на доста известни и обичани от поколения българи е симптоматична. Няма вече такива хора, така обичани, така раздавали се за другите като братя.

@host: Много интересно форматиране си направил на по-горния пост. :D
Мен за друго ме беше страх. Иначе е нормално да не си дам последните пари за кола, която съм нямал намерение да купувам. Аз ходя по чалги, но чак толкова деградирал селянин не съм. Няма и да стана.
Както и да е. Не я взех.

На ви още една чалгия. Да ви върви с битовия алкохолизъм в 5:30 след обяд.

http://www.youtube.com/watch?v=l2l8vhF0bUs

Хех... Аню пак е демонстрирал странните си способности да усуква реалността... full-of-crap.gif

Умира Тодор Колев, появява се някой нов Азис......

Да ти продължа изречението: ....който започва да плюе по хора като Теди Москов, че никой не го познавал, а него го знаели всички...

Да ти продължа изречението: ....който започва да плюе по хора като Теди Москов, че никой не го познавал, а него го знаели всички...

Реално погледнато са прави, какво се е чуло за Теди Москов през последните 15-20 години? Говоря за широкия ефир. Телевизия, реалити формати и т.н. Хората нямаше да знаят и Тодор Колев кой е, ако не бяха филмите, които въртят по телевизията. Сигурен съм, че много от 94-96 набор не знаят кой е.

Наско, думите на cheese добиват все повече сила... Умира Тодор Колев, появява се някой нов Азис. Класика...

Не е един. Няколко са. Ужасни педерасти. Един педераст успял да се продаде като педераст и сега педерастите се пръкват един след друг, че чак имената не можеш да им запомниш, като песните.

Божичко, кой го е казал това?

Реално погледнато са прави, какво се е чуло за Теди Москов през последните 15-20 години? Говоря за широкия ефир. Телевизия, реалити формати и т.н. Хората нямаше да знаят и Тодор Колев кой е, ако не бяха филмите, които въртят по телевизията.

Амиии, хората, за които културния живот се изчерпва с механата и салфетките едва ли ще знаят кой е...

Реално погледнато са прави, ...

"Реално погледнато" е тъжно - защо аз да го знам, а другите не? А това, че през всичките тия години Азис ми е бил натрапван отвсякъде, с какво всичкото това "знаене" го издига повече в очите ми? Или Софи Маринова? Или...да продължавам ли?

"Реално погледнато" е тъжно - защо аз да го знам, а другите не? А това, че през всичките тия години Азис ми е бил натрапван отвсякъде, с какво всичкото това "знаене" го издига повече в очите ми? Или Софи Маринова? Или...да продължавам ли?

Ами точно това е. В случая се говори за популярност, а не за принос или творчество. В днешно време много хора са известни само защото са известни.

В днешно време много хора са известни само защото са известни.

Ето това е тъжното и в случая са виновни журналистите, че изобщо им обръщат внимание. 

Не ги приемай толкова негативно нещата. Има и млади хора, които знаят кой е Теди Москов, и не само него. Разбира се, той никога няма да стане популярен като Азис. Преди векове културата/образованието са били достъпни само за определени хора, май натам се връщаме... :)

Не ги приемай толкова негативно нещата. Има и млади хора, които знаят кой е Теди Москов, и не само него. ...

Сигурно може да ми ги изброиш поименно... ;)

Жалко, но той беше много зле и по-скоро се отърва човека...

==================

Коста, кви ги приказваш не ми е ясно. По твоята логика никаква кола да не се купува, че може да се счупи. Глупости на копчета. За 9 и повече години ползване на ЧИСТО НОВА кола нямам нищо по-съществено от ремонта на турбината за няма и 500 лева. Ангел може още на 5-тата година да я смени тая кола ако иска. Ако спре да купува дрешки и кремове за по 700-800 лева, примерно.

====================

Теди Москов е гений - затова никой тъпак не го разбира. Затова УЛИЦАТА спря. На тъпак му дай турски/американски/венецуелски сериал да гледа...

Сигурно може да ми ги изброиш поименно... ;)

Ееее, ти си влязъл в някаква фаза на отричане. :) Дори и на пръстите на едната ръка да се броят, пак има смисъл.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...