Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Просто ми трябват отпадъци от обработката, за следното нещо:

Благодаря на всички които искат да помогнат и допринесат за обучението на децата.

Подкрепям Hof и също мисля че конкурса не трябва да се приема основно като парична благотворителност, а като събитие което ще даде две прекрасни неща- дай боже хубави български ножове, и като следствие- ако е рекъл господ- менгемета на децата :) .

Дали ще се съберат 5 , 50, 500 или 5000 лв, повярвайте ми, за мен не е от значение. Важен е единствено жеста който всички Вие правите.

На съфорумниците, които до момента искаха да помогнат със средства и материали ще отговоря в най-скоро време, когато имам готовност. Предстои ми да открия банкова сметка на чисто, и която ще си е на школата от тук насетне.

Като стана въпрос за материали- Благодаря на Роко и Калин, но положението в момента е такова, че децата нямат още нужните умения за "хубав" и скъп материал. Дай боже след време си запазвам правото да измоля когато надобреят.

В момента имаме недостиг на материал за дърворезбата. Моите изрезки отдавна свършиха и искам няколко пъти от един приятел дърводелец, който и тази сутрин ми даде една чанта човека.

Моля ако някой иска да помогне за материал, и има излишен орех, круша, ябълка, всякакво плодно дърво, то ще му бъдем благодарни ако ни го донесе при удобен случай. Ако е разбичен на малки летвички от порядъка на 7-10 Х 30-50мм то това също много ще ни улесни.
Тук не говорим за хубав и качествен шарен и плътен материал , а за изрезки , клон или друго -това което иначе е за печката.
Ако има такъв, нека не го праща по еконт или друга куриерска фирма, а когато има възможност, да го донесе да речем минавайки през Сопот. Недостига не е спешен, а хроничен.
Такова дарение по принцип винаги ще е добре дошло, не само сега

Човекът, отправил молбата е Евгени Димов - > http://www.topbg.dimovengraving.com/

Всичко е с благотворителна цел.

Просто ми трябват отпадъци от обработката, за следното нещо:

Всичко е с благотворителна цел.

Ми така кажи - ще дойдеш на село, тикво, па ще ти дам колкото щеш - не е като да нямам. Ябълка, праскова, череша, орех - клони на корем - гният и ги горя.

Нека се постопли и ще ми гостувате семейно. Тепърва още имам да коля ореха. МатРЯл много. Огромни клни съм рязал и седят на речния бряг. Ако се разходим пък по Марица да видиш какво довлича, камион ще ти трябва. Но лятото - сега е студено да газим до островите. 

Ако събаряш ореха, мое да пробвам да ти издействам един приклад  :lol:

Не - не мога - спомен е от баба ми. Но режа клони стабилно, че ми прави сянка на мимозата и райграса. Как да е - има бая отрязани клони с дебелина на ръката ти. Имам и от овошките много мат'рял. 

Мхм...Бе да ти кажа - колкото по-скоро, толкова по-добре. :D

Абе ти знаеш ли КОЛКО дръжки на ножове и пистолетни чирени са това бе?!

Знам - не знам - има към 10-на метра клонак с дебелина около 10 см 

Като си готов - казваш и ви водя - хем ще пием сливова, хем ще жулим пастърми и сланина, хем децата ще играят, хем жените ще се запознаят, хем и работа ще свършим! 

Не. Просто не си падам по жени, които не се обиждат като им заявят, че тяхното предназначение е да си отварят краката.

Не знам дали думата "предназначение" е по-обидна в случая или останалото.

Ти от името на всички ли говориш?

Много интересни хора сте вие. Къде я видяхте тая завист?

Тука въпроса е на колко се оценяваш и до къде си готов да стигнеш. Аз просто не съм готов да стигна толкова ниско, че да се мятам на всяка, която ме погледне, по простата причина, че тези, които ме заговарят за мен са непривлекателни, пък вие си ги взимате за невести.

ти па от името на кого говориш? намерил се значи не на улицата, докът обикаля по чалгии да бръмчи смастии, па да ме учи кой бил на ниско ниво или бил грозен. ай почакай 10тина години да видим кат си все още сингъл и все още бездетен на кво ли ниво ще държиш и къде ли си си го намерил.

как пък можа донстефчо, с когото всъщност аз си говорех, да схване майтапа и да не сее обиди, па ти не? и съм вуйчо и съм по-възрастен от него, значи от собствен опит моа си говоря и и да отнасям съжденията и към останалите вуйчовци с все вуйните им. ти като не си, що си мислиш че разбираш каквото и да е от вуйството?!

и да, нощите ги ползвам по предназначение. а сега се върни пак на тва изречение и си припомни кво е страдателен залог и си помисли кой бива ползван по предназначение. и да, нямам проблем да общувам директно с жени, за нас възрастните не е срамно.

Абе аз все си мисля, че няма нищо лошо в секса. И не разбирам що сюрбилюк пипъл се опитват да го изкарат нещо низко, долно и едва ли не - щом го практикувате - значи единия употребил другия...

Винаги съм казвал, че е%ането е като срането - елементарна физиологична нужда с максимално удовлетвроение (в сравнение с останалите). В тоя ред на мисли има един интересен лаф - развъртете си кутрето в ухото - кутрето или ухото се кефи повече?

И другото и най-важно нещо. Жена да ти се разсърди, че си е%ал друга жена е същото като тоалетната ти чиния да ти се обиди, че сядал на друга такава да свършиш същото нещо.  

ти па от името на кого говориш? намерил се значи не на улицата, докът обикаля по чалгии да бръмчи смастии, па да ме учи кой бил на ниско ниво или бил грозен. ай почакай 10тина години да видим кат си все още сингъл и все още бездетен на кво ли ниво ще държиш и къде ли си си го намерил.

От свое име говоря. Затова използвам първо лице, ед. ч.

И си мери приказките ако обичаш. Не говориш с жена си.

Винаги съм казвал, че е%ането е като срането - елементарна физиологична нужда с максимално удовлетвроение (в сравнение с останалите). В тоя ред на мисли има един интересен лаф - развъртете си кутрето в ухото - кутрето или ухото се кефи повече?

И другото и най-важно нещо. Жена да ти се разсърди, че си е%ал друга жена е същото като тоалетната ти чиния да ти се обиди, че сядал на друга такава да свършиш същото нещо.  

ами ако жената има в ръката си тиган... :D :D.

В тоя ред на мисли има един интересен лаф - развъртете си кутрето в ухото - кутрето или ухото се кефи повече?  

Абе да ти кажа и кутрето не се оплаква :lol:

И веднага се сетих за мазен мангал с "хигиенен" нокът.... :smile1:

Аню пак ли се пъне да се прави на еманципиран? 

Абе да ти кажа и кутрето не се оплаква :lol:

Ето - ЕТО! - Ето къде е проблема!!! 

Не, Наско, току що еманципацията му го настигна. 

От свое име говоря. Затова използвам първо лице, ед. ч.

И си мери приказките ако обичаш. Не говориш с жена си.

прав си. с нея, както и с други умни хора мога се разбера.

за приказките - моите са премерени точно. твоите не бяха.

п.п. и все пак ми е любопитно, кво ли па толкова може да се случи, ако не обичам?!

Виждам, че любовта е навсякъде вкл. нашия форум. Ама щом се харесвате - пък вземете се. 

Ние пък с моята жена така се надумкахме и понеже тя вино не пие се наложи аз да довърша цялата бутилка и сега ми е едно приятно топличко така изотвътре.... мляс, хлъц.  :wir

(трябва ни емотикона на някой разтапящ/разплуващ се от кеф)

прав си. с нея, както и с други умни хора мога се разбера.

за приказките - моите са премерени точно. твоите не бяха.

п.п. и все пак ми е любопитно, кво ли па толкова може да се случи, ако не обичам?!

Най-мноУ да изшиеш нещо в дивия...

Ние пък с моята жена така се надумкахме и понеже тя вино не пие се наложи аз да довърша цялата бутилка и сега ми е едно приятно топличко така изотвътре.... мляс, хлъц. 

Свинщино, свинщино, ти си в моя сън...

Ние пък с моята жена така се надумкахме и понеже тя вино не пие се наложи аз да довърша цялата бутилка и сега ми е едно приятно топличко така изотвътре.... мляс, хлъц.  :wir

Ох и ние така. С тази разлика, че вчера ни подариха една камара бутилчици с различни френски вина и днес тествахме ли тествахме. До едно време претенциозно казвах "Това е по-хубаво от онова." Но истината е, че след третото човек губи реална представа. То е като да си избираш парфюм. Помирисваш няколко и после всичко ти се струва едно и също.

Не точно. Парфюмите спирам да ги усещам, докато виното се усеща... като лимонада :) Аз що избягвам да пия вино - не мога да му хвана мярката. А след 3тата бутилка връщам рестото.. ако се сещате какво имам предвид :)

Свинщино, свинщино, ти си в моя сън...

Ъ? Що?

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...