Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Минава ми през главата, че няма да е зле да направим една специална добавка към кода на форума, която ще поставя автоматично по един голям фейспалм след всяко мнение на вокса. :lol:

Минава ми през главата, че няма да е зле да направим една специална добавка към кода на форума, която ще поставя автоматично по един голям фейспалм след всяко мнение на вокса. :lol:

Свободата не позволява да дискриминираме дори и чалгари с подобни действия :)

Колко мило, но не е нужно чак такова внимание да ми обръщате. Иначе оценявам предложението и съм сигурен, че е изцяло в мой интерес - наистина!

Колко мило, но не е нужно чак такова внимание да ми обръщате. Иначе оценявам предложението и съм сигурен, че е изцяло в мой интерес - наистина!

Един вид, сутрин ставаш, росата бляска и някой от Булфорум те пляска завчаска..... Това ли те тревожи?

Хваля се? Ти кой форум четеш? И правиш ли разлика между основни термини за видове комуникация?

--------------------------------------------------

Отивам в 9. И в 12:30 отивам да се друсам под звуците на Джена. Или да се оглеждам под звуците на хитовете от Катра ФМ и латино ритми. Зависи от заведението.

И тая вечер даже не чух Джена и изобщо не знам как ще заспивам...

Аз от Четвъртъка съм се почнал. Четвъртък до 6 сутринта, после Петъка беше ад на работа. После Петък и Събота са ясни, но Неделята Джена нямаше как да я пропусна.

Тая Джена ще ми вземе здравето. Днес вземам - давам.

Джена беше в INFI днеска!!!!!11!!!!11!!! Даже успях и да си направя размазана снимка с нея!!11!!!11!!

Супер яка жена! Много сексапилна.

На 10-ти е в Планета и ще си викна професионален фотограф да ме снима, че да не е размазана!!111!!1!!1!!!!1one!!1one!!!1one!!!!!!eleven!!111!!!!!1

И за тия дето си мислят, че по чалгите пускат кючеци/гюбеци/нам си кво, ей тва пускат по чалгите:

Не, ти въобще не се хвалиш...

ша ти е трудно това.

ние дъртитв вуйчовци, вуйните ги водим по сладкарници или на ристоранти, или на кино, или на разходки.

а нощите ги ползваме по предназначение, т.е. да си ги е*ем, вместо да се кълчотим в шумни и одимени помещения, докато се самонавиваме и чакаме алкохола да подейства, че да ни паднат задръжките и критериите, за да можем да "прогледнем" и да видим некоя достойна.

Видене, те пък герберастите, дето щяха да гонят ЕРП-тата и монополистите, много добре си свършиха работата, нали? Абе, курчовци, що не излезете на протеста?

:lol: :laughing1: 

cbig_2002602.jpg

Не, ти въобще не се хвалиш...

Аз в два от цитатите виждам да споменавам и други заведения, а в останалите споменавам една изпълнителка>

И на теб верно ти се губи разликата между няколко основни термина, като "хвалене", "споменаване" и "споделяне".

И между другото, от няколко дни не си споменавал приятелката си тотално извън контекста. Да не сте се разделили???!! :( :( :(

ша ти е трудно това.

ние дъртитв вуйчовци, вуйните ги водим по сладкарници или на ристоранти, или на кино, или на разходки.

а нощите ги ползваме по предназначение, т.е. да си ги е*ем, вместо да се кълчотим в шумни и одимени помещения, докато се самонавиваме и чакаме алкохола да подейства, че да ни паднат задръжките и критериите, за да можем да "прогледнем" и да видим некоя достойна.

:bowdown:

Джена.................

......Джена...........

...........Джена......

...Джена..............

...........Джена......

Току що направих едно търсене по таг, автор и период от време. Изкара ми, че има едиколкоси резултата, но самите резултати за по-удобно реши да не ми ги покаже...

Ама иначе си упорит де - бая зор ще да е било да му ги издириш всичките Джени ръчно. :laughing1:

ша ти е трудно това.

тва на запис да го видя - не моЖ го повярвам :D Всъщност това кой къде ходи е все едно да кажем 1 кг картофи колко литра керосин са...и те така. Аз като гледам какви снимки на мадами пускате...бЕгам на далече. И друго ми се щеше да кажа ама нЕкой ще се засегнe :D :D

тва на запис да го видя - не моЖ го повярвам :D Всъщност това кой къде ходи е все едно да кажем 1 кг картофи колко литра керосин са...и те така. Аз като гледам какви снимки на мадами пускате...бЕгам на далече. И друго ми се щеше да кажа ама нЕкой ще се засегнe :D :D

Аз затва си и мълча. Че всички са много докачливи, но като плюят по другите, винаги е на шега.

ша ти е трудно това.

:bowdown:

Абе, кланящите се. Вие споделяли ли сте на сегашни и бивши приятелки/партньорки, че предназначението им е да ги е*ете след среща?
Ако не сте - днес е денят.

Аз в два от цитатите виждам да споменавам и други заведения, а в останалите споменавам една изпълнителка>

И на теб верно ти се губи разликата между няколко основни термина, като "хвалене", "споменаване" и "споделяне".

И между другото, от няколко дни не си споменавал приятелката си тотално извън контекста. Да не сте се разделили???!! :( :( :(

Това е може би най-епичният, мега, гига, ултра фейл в този Форум за 10 години... 

На едно място тъпо, бесмислено оправдание, изсмукано от дебрите на буквалистиката от съответния специалист (или за 9123412 път - ето кво става, когато НЕ трябва да се обаждаш) и безумно некадърен опит за захапка, която съдейки по това какъв смях предизвика у мен си предствям Пешо как е реагирал! Трагедия! 

До това води чалгата - без значение на скоростта - сигурно изглупяване... 

Това е може би най-епичният, мега, гига, ултра фейл в този Форум за 10 години... 

На едно място тъпо, бесмислено оправдание, изсмукано от дебрите на буквалистиката от съответния специалист (или за 9123412 път - ето кво става, когато НЕ трябва да се обаждаш) и безумно некадърен опит за захапка, която съдейки по това какъв смях предизвика у мен си предствям Пешо как е реагирал! Трагедия! 

До това води чалгата - без значение на скоростта - сигурно изглупяване...

Стига тъпотии ако обичаш. То пък твоето край няма.

Следва "Сблъсъка на титаните" - Дядо и Ангел с еднакъв брой постове. Кой ще излезе победител? Stay tuned.

Е ти верно ли ги следиш бре!  :laughing:

Стига тъпотии ако обичаш. То пък твоето край няма.

Няма проблеми - това обаче едва ли ще промени фактите....

Няма проблеми - това обаче едва ли ще промени фактите....

Фактите... Кои факти? Аз и преди не съм се правел на крайно наранен душевно като чуя чалга. Нищо не се е променило, че да ме обявяваш за затъпял. И преди съм влизал в такива заведения. Просто по едно време чалгата беше станала безкрайно просташка. Сега под влиянието на Американската ПОП музиката, Сръбската и Гръцката поп музика се промениха, та от там и нашата "чалга" прихвана.

А и излизам по-често от преди.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...