Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Моля ви бе хора, разяснете ми какво толкова му се кефите на тоя Харлем Шейк? От няколко дни гледам, кокоря се и недоумявам...

А иначе от протестите понякога има полза - не че ще махнат монополите и ще либерализират пазара, но поне на ония горе им става ясно, че на хората вече започва да им писва и не е много ясно докога още ще търпят...

Да търпят кое? Ако не са те каква ще е алтернативата? И защо се протестира EVN, ЧЕЗ - вън? Защо не се протестира за либерализирането на пазара и за вкарването на повече оператори, така че хората да имат възможност за избор - както при мобилните оператори и интернета.

Колкото повече чета за тези протести толкова повече се дразня че всички се връзват на глупостите на комунистите. 

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Моля ви бе хора, разяснете ми какво толкова му се кефите на тоя Харлем Шейк? От няколко дни гледам, кокоря се и недоумявам...

Същността ти се губи. Не на трака се кефят хората, а ей на такива неща.

http://www.youtube.com/watch?v=cd8Fmh7nIrQ

Да търпят кое? Ако не са те каква ще е алтернативата? И защо се протестира EVN, ЧЕЗ - вън?

Имах предвид протестите изобщо като такива...дори не визирах конкретно тия за тока, щото като само си седиш и мълчиш е още по-зле.

Ми квото ги кефеше примерно и Гангнам стайл.

Ми квото ги кефеше примерно и Гангнам стайл.

То и той беше олигофренски и недоумявах що му се кефят, но някой каза че било пародия, после пък един познат разбиращ корейски ми разказа за какво става дума в песента и горе-долу схванах - въпреки че подскача олигофренски ако е пародия някак бива, ама това горното стоя и тъпея като го гледам... одъртявам явно

Дедо - и това е алтернатива. И де видя комуняги, като протестите са тотално спонтанни? Не искаш - не ходиш. "Всичките са маскари", познато ли ти е? Просто маскарите трябва пак да бъдат замеряни с камъни, че да се усетят.

Същността ти се губи. Не на трака се кефят хората, а ей на такива неща.

ПЪЛНА ТЪПАНАРЩИНА. Тая олигофрения идва от Америка, предполагам. Конкурират се по дебилизъм с азиатските голупости...

Трета икона на горния ред. От падащото меню избираш Media.
Преди седмица го обяснявах на Midex. Не следиш уроците, няма да завършиш лесно тоя срок..

Абе ма'а му да .... :hump: ...тия по новинарските емисии по всички канали, един от друг ли си преписват новините? Оставам с впечатление, че всеки ден има по 3 важни и 5 неважни неща станали нейде по света и това задължително трябва да се извърти по всеки един канал. Добре, за важните разбирам, ама за останалите просто не е възможно да превключа на Нова ТВ, след това на БТВ, ТВ7 и т.н.... и навсякъде да ме информират как няк'ъв си бухал в Щатите бил оцелял след сблъсък с кола. Това ли е единственото интересно нещо, дето днес е станало в целия свят?? Баси....сега специално ще изчакам новините по БНТ 1, за да видя и те ли ще ми кажат за бухала...

Тва още от обяд го споделих У фесОТ.

Ако ме видиш така да третирам което и да е Ферари - ела и ме заплюй. Ако ме видиш така да правя с "Енцо" - значи си видял всичко на тоя свят. Тва е невъзможно да се случи в моите ръце, но пък щУ прекъсвачи ще му лепна...и все в тунели ще са :D

edit: Харесвам им политиката за продажбата на супер колите си, но със закон трябва да бъде забранена продажбата на тия шедьоври на диви селски брусТове. :@ :@ :@

edit 2: Това за мен НЕ са коли, това е БОЖЕСТВО :D :D

Баси....сега специално ще изчакам новините по БНТ 1, за да видя и те ли ще ми кажат за бухала...

Това е може би единствената телевизия с нормални новини. Колкото и да ги плюят те и Хоризонт са единствените на които може да се има най - много доверие. За съжаление нямат достатъчно аудитория. Малко и са изостанали в някои отношения, но имат прогрес в последните години.

edit:

Ако може тези съфорумци които се занимават с уеб дизайн да погледнат в темата за нестандартните въпроси. Мерси.

Аз не виждам нищо нередно в тия клипове, особено пък в последния. Освен че не са нито случайни, нито спонтанни, в тях няма нищо фрапиращо. Колите се движиха по пътища, много по-добри от българските. На магистрала Тракия има по-лоши отсечки от тази, по кято мина Ферарито. Да не говоря из градовете. Енцото не мина през нито една дупка. Също и Ролса, който освен че глайдва елегантно по мека тревичка (която съсипа), нищо съществено не свърши. Да не говоря каква поддържана ливада бе това - никакъв шанс за дупка или камък. Както казах - организирана работа. Бугатито си караше кротко по пътя - не разбирам защо са го сложили до другите клипове...  

Как една кратка година може да промени приоритетите на човек..

Не мога да повярвам.

Абсолютно възможно е! Ето например един начинаещ диджей изведнъж стана чалгар! 

Aко може тези съфорумци които се занимават с уеб дизайн да погледнат в темата за нестандартните въпроси. Мерси.

Я да си покажат верно рогцата дизайнерите, че и аз имам сайт за оправяне. Ама сериозни хора с опит, не аматьори. 

Баща ли ще ставаш?

Не. Не говоря за себе си.

Абсолютно възможно е! Ето например един начинаещ диджей изведнъж стана чалгар

Глупости говориш. Чалгар съм станал бил.. Тва, че влизам в чалга заведение не ме прави чалгар.

Глупости говориш. Чалгар съм станал бил.. Тва, че влизам в чалга заведение не ме прави чалгар.

Мен ме притеснява не че си влезнал, а че не излизаш оттам. 

===================================

http://www.youtube.com/watch?v=R5mMRiiCwak

avery_wolf.gif

Ей така се прави! Не мангалски шейк!

Брат ми каза, че това се върти често по радио станциите в
Чикаго. Уникален е моментът, когато момчето изскача, с палтото от кофата за
боклук, бодито, с калпака и розовия костюм не отстъпват… Мисля, обаче, че ако
направят един клип в МОЛ-а, как се бутат да си купят сандвичи, че ще разбият всички
класации!

Въобще всички сме се разболели от една обща болест да се купуват глупости, с повод и без повод!:)

Това, че редовно и доброволно влизаш в чалга заведенията и дори се хвалиш постоянно с това те прави чалгар ;) 

Ъъъъ вижте ся, рибарите ходят там, 'дето има риба..И аз да съм, за целта на задачата, и аз ще ида.Въпроса е обаче в крайните резултати..Щото ако нЕма такива, можем да си хвърляме въдиците и в други, по-празни гьолове....

Това, че редовно и доброволно влизаш в чалга заведенията и дори се хвалиш постоянно с това те прави чалгар ;)

Хваля се? Ти кой форум четеш? И правиш ли разлика между основни термини за видове комуникация?

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...