Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

значи все пак почваме да стигаме до някакво споразумение, че има нещо гнило в основата.

Има много гнило навсякъде. Където и да разръчкаш се натъкваш на гнило. И в основата и навсякъде. И не само там ами по всякакви институции. Затова и отношението ни към тях е такова.

никъде не съм казал че "ние" или "аз" съм обучил медицинско лице. говорех за разходите само. моята теза е че най-големите разходи по издръжката на университет със съответната апратура и преподаватели са поети от държавата. индивидуалните текущи разходи и лишения за достигането на някакво ниво не съм ги отчитал.  не са много по-различно от това на друг добър в специалист в друга област с ОКС "доктор", с каквато е между другото и ББ :D

Тук рязко не си прав. Докторантура по Педагогика се взима далеч по-лесно от специализация за неврохирург. Любима ми е Педагогиката, защото сестра ми завърши 2 магистратури ей тъй между другото, сега завърши и за човешки ресурси, защото в работата ѝ го изискваха това. 

Абе всички са лайна и маскари, вее... И ние барабар с тях. Точка по въпроса!

Казах!

:bowdown:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Не е фотошоп.

Ангеле, не че нещо ама понита в жилетки. Ти момиченце на 12 години ли си (или нейния дядо), че това те е заинтригувало?

Ангеле, не че нещо ама понита в жилетки. Ти момиченце на 12 години ли си (или нейния дядо), че това те е заинтригувало?

Ти май не разбираш.. Това са понита и са им навлечени жилетки! И целят да се рекламира Шотландия. Айде ся кажи ми, че не е гениално?

Или теб те кефи да се рекламира локумена вафла с голи хора в легло?

Нема по-убаво от на баба лютеницата!!

И както казваше Гудо - никой не мое да ме върне на село. Щот селото си е в мен.

Нема по-убаво от на баба лютеницата!!

И както казваше Гудо - никой не мое да ме върне на село. Щот селото си е в мен.

Много ясно!!!  :beerchug

Тва по повод горния чифт тлъсти цици :D :D

Стефчо, тия цици не са пластамаса, батьовата (да се надяваме). А ако случайно са - ебати изработката!  :laughing:

Стефчо, тия цици не са пластамаса, батьовата (да се надяваме). А ако случайно са - ебати изработката!  :laughing:

Видене, не са пластмасови. Странно ако не си я познал. Ето и още няколко пъти на същата мома:

katy-perry-wildammo-F5-1.jpg

katy-perry-wildammo-27.jpg

katy-perry-wildammo-21.jpg

Заподзрях че е тя, ама досега никога не съм виждал какви цици клати! Прекрасна работа, чудесно нещо!

Ти най - важното си пропуснал:

http://www.youtube.com/watch?v=TPd_U1inFOs

Стефче, ти кога се ожени, батьовата? Че те е страх и да изневеряваш!  :laughing1:  :laughing1:  :laughing1:

=====================

Ванка, вече съм фен не само на песничките  :evil

Ей тва е яка цица! Нека се повтори снимката!  :laughing1:  :devil

Според мен циците на Katy Perry (да не говорим пък за сексапила) не го вдигат изобщо пред тези на Hayley Atwell, ама това си е моето лично мнение. :)

Според мен циците на Katy Perry (да не говорим пък за сексапила) не го вдигат изобщо пред тези на Hayley Atwell, ама това си е моето лично мнение. :)

Аз не виждам атачнатия матрял. А иначе Пери мой да дой ми истиска мандалата :D..вместо лимонЯ

Ти май не разбираш.. Това са понита и са им навлечени жилетки! И целят да се рекламира Шотландия. Айде ся кажи ми, че не е гениално?

Или теб те кефи да се рекламира локумена вафла с голи хора в легло?

Не бях разбрал че е такава реклама. И все пак - тия за да тръгнат да обличат понита се чудя колко уиски са изльокали за да им дойде тази безумна идея :lol: иначе е много детско като цяло.

Аз не виждам атачнатия матрял.

Нещо май при теб трябва да е проблема. Аз пробвах от различни машини и различни браузъри и нямам никакви проблеми да виждам атачнатите снимки, обаче вече спирам с пробите, че ми се събра погледа от пищни цици. :online2long: :laughing1:

2 месеца и успешно нареден пъзел :) Щастливи Галя и Жоро :)

5859482O.jpg

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...