PiTT BuLL Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 За Много Години Съфорумци , успешно се и леко трезво май се завърнах от бАлканЯ, като гледам улиците на Пловдив май и тук е имало Ирак 2 айде който пил пил , който ял ял , който ........ ......... а за тези който продължават Наздравееее, за тези който ще карат, внимавайте , дебнат на доста места по града човечетата с жилетките, за тези който ще спят Приятни сънища ,за тези който ядат Бон На Пети в крайна сметка пак кафето ме зове ЕДИТ: нека новата година ни донесе много здраве, щастие , повече усмивки и весели моменти на всички нас и ако Караман найстина има ден ден на него всичко х10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 честита нова година Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Честита нова година на всички , да сте живи и здрави , всичко най-хубаво и само приятни моменти през новата 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 За много години,скъпи съфоромци! Нека новата 2008-ма донесе на всички ни много здраве,радост в очите,благодентствие и берекет!(хехе-как го казах само ) Живи и здрави всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Честита да ви е 2008 година и нека ви донесе най-вече здраве и любов, пък другото може да си го купите Шкембе чорба+бира Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 За мноооооо години. хлъц Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Честита нова година от по-лудата ми и по-нежна половинка и от мен. Много обич и пожелания за здраве през новата година! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Мисъл1 - честита Нова Година на всички... дано тази година да сме по-добре от предишната... Мисъл2 - как се случих нощна смяна днес, при положение, че адски ми се спи... гадост... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 За много години, народе Знам, че това не се пожелава на студенти и затворници, от първата категория знам, че има със сигурност, от втората - не знам... Да сте живи и здрави ;] ...Днес погледнах - Андрей Монов. Хъм, фамилията ми е позната, а и не е от най-разпространените. В СУ имах един преподавател по психология - Христо Монов се казва, страхотен човек, широкоскроен, с усет, удоволствие да си общуваш с истински Учител. Освен с политическа психология се занимава и с деца, преживели тежки стресови ситуации. Това знам за него. Е, оказа се, че светът е наистина малък, а Андрей е син на моя преподавател. ... Мда... по новините споменаха, че баща му е психолог... България обявява добре дошли на утрепките от цял свят Чудя се хората тук за туризъм ли идват, или на сафари? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Хората идват тук заради алкохолния, нарко и курво-туризма. А това навън какво е? Пътувах 45-50 минути до работа, като обикновено стигам за около 15. Не си взех и шапка, защото ми се стори, че снегът не е особено силен. Поне имам ръкавици и шал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 За много години, пичове.Верно ли Плд бил без ток? ПП: Няма по-яки жени от габровки, с изключение може би на дряновки Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Навън има 1 педя сняг! Искам да правя ангелчета Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Пловдив има ток. Джауре, какво си се зарибил по тия жени от незнам къде си бе, в твоя град не останаха ли, че ходиш да гониш другите? Не, аз не е редно да говоря така, щото моята е от Кюстендил, пък аз съм от Пловдив... Психозис - какви ангелчета бе, направи си горещ шоколад и кажи една благодарствена молитва, че не си на работа... или си?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Днес е Караманов ден На Караман - Честито! Ако някой от форума ми предложи хубава, спокойна работа в столична библиотека или книжарница, до края на деня ще напусна сегашната си Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 кажи една благодарствена молитва, че не си на работа... или си?... Съм, как да не съм. Само че от вкъщи Цопнал съм се до топлото, нагъвам баклава с кафе и сок от малини и разказвам играта на едно ръководство за работа и поддръжка на мегатонни машини Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Съм, как да не съм. Само че от вкъщи ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА, ПСИХОЗИС! ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА! :ph34r: В офиса е 16 градуса, климатика е на 24, но компресора вън така е замръзнал, че изобщо нищо не се случва вътре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Come on, come on, Do the loco-motion with me You gotta swing your hips now LOCOMOTION never ends!!! сняг, снягггг, сняг! Let`s go! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Хахаха, това Кайли Миног на млади години ли беше? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 За много години, пичове.Верно ли Плд бил без ток? Не целият град е без ток. Само от хотел Родопи(онзи преди митницата) надолу няма ток. Даже май и селата онагоре и те нямат. Но не съм сигурен. Непотвърдена информация Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Мерси на всички, но мисля, че най-старата версия на форума показваше кофти дати при нулиране. сега всичко е наред Иначе не съм спал от 29-ти а има за работа много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Джауре, какво си се зарибил по тия жени от незнам къде си бе, в твоя град не останаха ли, че ходиш да гониш другите? Не, аз не е редно да говоря така, щото моята е от Кюстендил, пък аз съм от Пловдив... Бе има, ама то т'ва жени ли са или вълци миризливи/по Елин Пелин /.Нали знаеш, че либофта не пита Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Точно приключих с един голям "проект" и идва нов, още по-голям - задоволството е пълно More work = more Absolut Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Само внимавай, опасно е: All work and no play, will make you... a manager... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Кой иска да убие EVN е въпроса днеска . Няма ток от седем сутринта до пет . После само на токови удари го кара , сега само съм под напрежение ... мога сам да си захранвам уредите чак . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Пич ти си моя идол. Да нямаш колело с динамо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.