Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Веднъж бях стигнал до 3 ч 20 мин, но ми се наложи да изляза. После не намерих сили да продължа :)

Аз съм го оставял цял следобед докато работя из къщи

Видене, не знам за теб, ама на мен тая песен вече ми се е загнездила в "плейъра" и се опитвам насилствено да я изкарам от там с Dimmu Borgir...

Полката или коня? :bgrin:

Beyonce преди употреба на наркотици:

Beyonce след употреба на наркотици:

Не знам за наркотици, ама как се бори Джей Зи с тия балдъри не знам... Тая ако те стисне с бедрата и ще те изцеди праз устата и задника.... :laughing:

===========================

Наско бре, че той си ми е чичо Пламен на мене - както и да го гледаме. Питай го кой набор е ... :bgrin:

Полката или коня? :bgrin:

Полката. За коня си знам да не го пускам въобще...

Наско бре, че той си ми е чичо Пламен на мене - както и да го гледаме. Питай го кой набор е ... :bgrin:

Недей, че форОма не поддържа толкова стари дати и ше вземе да гръмне базата...

Недей, че форОма не поддържа толкова стари дати и ше вземе да гръмне базата...

Майтапа настрана, ама наистина не ми излиза годината на раждане...има само чертички в настройките (мога да го докажа със скрийншот), а когато ми дойде рождения ден ме изписва на сто и някакви си години...което малко ме ласкае, предвид това, че ми смъква няколкостотин години. :laughing1:

@Видене, на ушенце ли искаш да ти пея и разрешаваш ли 4-те гласа да ги изкарам едновременно наживо? Аааа ма ха - снощи цяла нощ съм бачкал, а тоя през това време искал да му пея и то - без пари! :woot

@Видене, на ушенце ли искаш да ти пея и разрешаваш ли 4-те гласа да ги изкарам едновременно наживо? Аааа ма ха - снощи цяла нощ съм бачкал, а тоя през това време искал да му пея и то - без пари! :woot

Ако искаш и ще те кичим с банкноти, няма грижи! :laughing1:

Само не разбирам с какво АЗ съм виновен, след като майтапа започна след като ТИ се изхвърли, че ще я опаткаш за един час тая песен... :bgrin:

Като съм казал мога да я опаткам с 1 час, да не съм казал, че ще я опаткам в следващия 1 час?? (хммм...чак сега всъщност се замислям, дали думата "опаткам" има някаква връзка с патка... :P )

А иначе потвърждавам - около час ще ми е напълно достатъчен, защото в рамките на 1 час съм свършвал и по-сложни задачи, а тази песен ми е напълно позната, лесна е като мелодика, лесна е като гласове, елементарна е за записване....а "думичките" обикновено не са ми проблем да ги произнеса, стига да ги имам написани на лист (вече ми се е случвало с няколко езика, от които не разбирам нищо), а ако все пак на някое място произнасянето на думичките ме затрудни, понеже темпото е бързичко, не ми е проблем да запиша този участък по-бавно и после да го синхронизирам с оригиналното темпо. :music

Като съм казал мога да я опаткам с 1 час, да не съм казал, че ще я опаткам в следващия 1 час?? (хммм...чак сега всъщност се замислям, дали думата "опаткам" има някаква връзка с патка... :P )

А иначе потвърждавам - около час ще ми е напълно достатъчен, защото в рамките на 1 час съм свършвал и по-сложни задачи, а тази песен ми е напълно позната, лесна е като мелодика, лесна е като гласове, елементарна е за записване....а "думичките" обикновено не са ми проблем да ги произнеса, стига да ги имам написани на лист (вече ми се е случвало с няколко езика, от които не разбирам нищо), а ако все пак на някое място произнасянето на думичките ме затрудни, понеже темпото е бързичко, не ми е проблем да запиша този участък по-бавно и после да го синхронизирам с оригиналното темпо. :music

и като не ти е проблем, защо още не си публикувал аудиофайла, дето ще да е следващ хит?!

@Психо, защо изтри онова с чийтването....знаех си, че ще го кажеш....ама това ми вдига акциите в студиото, като тия дето идват, знаят че мога да правя всякакви магии с цел перфектен продукт на изхода...пък макар и доста фалшиво напудрен - абе...фотошоп в звуков вариант, ама хората са доволни, особено като го "фотошопираш" професионално и с мярка. ;)

@Мобо, отдавна не работя със собствена продукция, а с чужда...знам, че го каза на майтап, ама да се изясня все пак...

На един клиент 2 часа му чистих вируса от компютъра и като го изчистих, ония каза, че щял да си вземе парите за програмата, щото не го била изчистила автоматично, а трябвало аз да чистя на ръка! И тва при положение, че за ръчния труд не съм му искал пари, а е включен в цената!
.....
.....
.....
В тоя момент съжалих, че не мога да върна инфекцията.

В тоя момент съжалих, че не мога да върна инфекцията.

Хаха бавно и славно гледам се доближавате до моето мнение за потребителите и отношението към тях ;)

Пореден пример защо Мондео е единственият Форд, който заслужава истинско уважение! Легло тек и половина 200х120, заедно с подматрачна рамка, матрак, две нощни шкафчета, 12 водни туби, кофа, щайга, кутия от компютър, две нощни лампи и чанта с инструменти. Имаше място за още доста багаж! И разбира се - отпред удобно се возят двама души. Няма по-добро комби за товарене! Уникално магаре!

20130207161033.jpg

винаги съм се чудил ЗАЩО пък да трябва да е най-високо платена именно "услугата" по здравеопазването?! 

добре, докторите си късат дупетата от учене и се лишават от доста неща докато стигнат до ниво да практикуват и да трупат пачки, ама не ми харесва техния начин на пресмятане.

моя е по-лесен: университетите са на държавна издръжка и обикновено добрите доктори също са получили образованието си безплатно, т.е. пак на държавна издръжка. значи ние обикновените потребители на услугата им, вече веднъж сме платили чрез данъците си за съществуването на такива специалисти. отделно ни дерат с осигуровки за самата текуща дейност на въпросните специалисти, пък най-нахалните искат и "доплащания". що не върнат всички пари платени за специализацията им?!

после пускат машината на мърчандайзинга (или както там се нарича "науката", дето обяснява на всеки, че е по-удобно някой друг да мисли вместо него, щото всъщност е малко тъпичък и не може сам) и почват да ни убеждават как това е толкова специално, че няма как да не е скъпо.  ебаси, има реклами за лекарства!!! а ако едно лекарство лекува дали наистина би имало нужда от реклама?!

и накрая бягат от отговорност. избора бил на пациента. доброволен. някои неща не зависели от решенията на докторите. случвали се грешки в рамките на нормалното. медицината не била точна наука (щом не е точна дали е наука?!)

а имам приятели доктор(к)и. и те не могат да обяснят защо да ТРЯБВА да е скъпо. вероятно защото е по-удобно някой друг да мисли вместо тях и да им дава готови решения. здравето е скъпо и тва е. не го мислете.

едит: някой междувременно забърса дискусията и поста ми виси в нищото. току виж се сетил да махне и моя.

винаги съм се чудил ЗАЩО пък да трябва да е най-високо платена именно "услугата" по здравеопазването?! 

В тоя ред на мисли винаги съм се чудил защо краставиците и доматите изобщо трябва да ги плащаме. Че те сами си растат в земята. Пък пазара е на общинска земя - да го направят без наем и да раздават безплатно плодовете. Айде по 5лв за един багажник ще им даваме че да си покрият бензина. Тъй де - нито са учили за това нито полагат някакви усилия - че те сами си растат ебах ги и зеленчуците ебах ги и плодовете. 

Сещаш ли се колко глупаво ти беше изказването относно докторите след като прочете моята глупост за плодовете и зеленчуците?

Мобо, успя ли да се усетиш каква изключително голяма глупост изръси? Каква връзка има изобщо това кой е платил обучението на докторите? Цената на услугата би трябвало да е правопропорционална на трудността, с която се придобива квалификацията и опита плюс обема от необходимите за това знания и умения на практикуващия. Надявам се не считаш, че истински доктор се става с полагането на Хипократовата клетва. Пак ще го повторя защото предишните постове изчезнаха заради смяната на базата с конвертираната нова, но НЕ Е НОРМАЛНО докторите да получават по-малки или дори съизмерими доходи с тези на автомонтьорите (моите уважение, нищо лично към тази професия). А споменатите в изчезналите постове цени показваха точно този печален факт.

Иначе държавата (т.е. всички като мобо) са платили обучението на докторите, защото в противен случай с този "пазар" и цени на здравните услуги едва ли щеше да има дори един заблуден мераклия да иска да става доктор, ако трябваше да плаща 100% обучението си. Сега схващаш ли абсурдността на цялата ситуация?

Как ни отнесе конвертирането не е истина...

едит: някой междувременно забърса дискусията и поста ми виси в нищото. току виж се сетил да махне и моя.

Не някой - технически проблем е. И между другото верно голЕма глупост изръси

НЕ Е НОРМАЛНО докторите да получават по-малки или дори съизмерими доходи с тези на автомонтьорите (моите уважение, нищо лично към тази професия). А споменатите в изчезналите постове цени показваха точно този печален факт.

Отново подчертавам, че такова нещо няма. Някои докторски заплати вече стигат до 10000 евра (не броим какво се краде). Дори ти сънуваш подобно месечно възнаграждение, нали? 

Отново подчертавам, че такова нещо няма. Някои докторски заплати вече стигат до 10000 евра (не броим какво се краде). Дори ти сънуваш подобно месечно възнаграждение, нали? 

Някои обаче... това далече не са всички и в една част от държавните болници и спешната помощ положението е меко казано смехотворно, а като сложим и дежурствата които полагат аз направо се чудя тези хора как се навиват да работят там. Заплати под 2500лв според мен НЕ ТРЯБВА да има. От друга страна трябва много да се затегне контрола над това какви хора работят като лекари защото некадърност, корупция и кражби точно там са повече от недопустими. 

А дали една докторска заплата е съизмерима с една такава на автомонтьор - мисля, че леко се обърка. Искаш ли да проверим колко взима едно средностатистическо българско GP в околните на Пловдив села - човек който познава и се грижи за над 2000 човека и не може да си вдигне главата от работа? А това са мнозинството от лекарите у нас.

Същото е и със зъболекарите: има ортодонти има и хирурзи, а има и нормални зъболекари. Първите спокойно могат да си докарат до 10,000 евра на месец, а последните преко сили да изкарат до 2000 (говоря без номера и не визирам единичните скъпарски лъскави кабинети а тези в държавните поликлиники и по селата). Защото здравната каса плаща една част от парите, другата трябва пациента да плати.. айде пробвай се ти да кажеш на една баба на село че за ченето трябва да ти даде половината си пенсия. Жена ми преди ако изкараше над 1000лв пляскаше с ръце и се радваше (това ако не беше тотално схваната от бачкането).  

Аз коментирах изнесените цени от 25 кинта за вадене на зъб и 200 кинта за коронка (цитирам съвсем приблизително). Ако ми обясниш как с този ценоразпис могат да се направят 10 хиляди евра на месец, ще те черпя един 18 годишен Laphroaig. :)

Някъв Rollback е имало тука във форума ми се струва. Постовете от вчера ги няма. И от завчера май.

Исках да кажа да внимавате с Парацетамол-а, защото преди 3 години ми поставиха диагноза "Левкимия" заради предозиране с Парацетамол. За 1 ден, докато ми направят натривки, за да видят, че нямам левкимия, майка ми милата се подлуди..

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...