Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

В смисъл ще изперкаш от агресия? :laughing1:

Ще го замеря с нещо през мониторите. Поне не го виждам, но пък за сметка на това го чувам и го помирисвам.

Not cool.

Не щеме аналгин, дайте ни морфин....

Джин да доим, джин да доим...

Леле, утре как ще си взема една бутилка Бомбай...

Точка 34 от списъка с неща, които искам да направя, преди да умра: Да мога да пея тази песничка!

Мога да изпея без проблем всеки един от гласовете, след това да се запиша глас по глас и накрая да се "сглобя" - завиждай.... :devil Работа за 1 час, от който половината ще трябва да отделя, за да си прочета и науча текста. :music

Точка 34 от списъка с неща, които искам да направя, преди да умра: Да мога да пея тази песничка!

:laughing: :grin: :thumbs-up: :Drool: :effemine2: :lol: :rofl:

Много иконки, много нещо...

ИДИОТ!!! Сега това ще ми звучи в главата месец поне!!!

=================

Чичо Пламене, по-съм склонен да повярвам, че Стефчо ще прослуша death metal и ще стане професионален редник, отколкото ти да научиш тоя текст за половин час. Ай посмали малко, по-полека да не разтегнеш нещо...

Видене, недей да съдиш за мен само по факта, че не употребявам алкохол....заради последното може и да съм ти паднал 3 нива в очите, но пък за компенсация съм наваксал в други области и то доста успешно. ;)

Видене, недей да съдиш за мен само по факта, че не употребявам алкохол....заради последното може и да съм ти паднал 3 нива в очите, но пък за компенсация съм наваксал в други области и то доста успешно. ;)

Аз не правя никакви подобни паралели и не знам ти защо като развален грамофон все това повтаряш, но това нито за половин, нито за три часа можеш го научи. И не само ти.

Страх ме е да си помисля как са ви подбирали :P

Ами шефа на админите е от най-големите. Само че е и е*ати работохолика...

Каква е тая стая бре!?!?!? :blink:

К'ва... 27 сисадмина в една стая, к'во ѝ е? Отделно, че постоянно поне 5-6 човека са някъде по чужбина...

Видене, не знам за теб, ама на мен тая песен вече ми се е загнездила в "плейъра" и се опитвам насилствено да я изкарам от там с Dimmu Borgir...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...