Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Пускам малко жокерче за незнаещите коя е поетесата и писателка Леда Милева.

Ако хилядите и хиляди неграмотни българи се чудят коя е Леда Милева и защо така скърбим за нея, тя е написала това --> http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=203&WorkID=6393&Level=3

Но може пък тези хиляди и хиляди неграмотници да са закърмени с мазна чалгия, кой знае....

Бахти... Тази вечер тъпомерът разбутва керемидите отчитайки нивото, по де що форОми щъкам :smile1:

Що ли не зема да засядам вече... :mellow:

Засядай де! От мен наздраве е Кардинал и от новия бекон. Дорде се наканиш ще го изям, а рибицата просто трябва да я опиташ! Уникална стана!

P.S. Стефчо, виното ти е налично в гаража. :devil

Можех да взема на шефа MacBook-а (не Pro) за $400, но ми се сториха много и се отказах.

2007 година, черен
Core 2 Duo 2,16GHz
4GB RAM

500GB HDD

Intel Graphics някакъв.

Ръфащия колега го взе и най-вероятно щял да го ползва с Windows, щото не бил ползвал MAC до ся. :Facepalm:

Ся малко ме е яд.

Последните три дни не мога да се откъсна от МAFIA II. И след като без особени проблеми минах Jimmy's Vendetta на hard, при това бидейки WANTED през цялото време, с много добро настроение започнах Joe's Adventure - пак на hard. С ужас установих, че работата хич не е лесна и приятна... Минах по отличен начин (S) 5-6 мисии, но с ужас установих, че ме убиват като куче - и полицаи, и противници... В крайна сметка, след като death count подмина 20, реших, че е по-добре да рестартирам. И естествено с моя късмет, статистиката ми не се занули... Сега трябва да минавам мисиите наново, без да съм на чисто... Та се поизнервих малко.

Можех да взема на шефа MacBook-а (не Pro) за $400, но ми се сториха много и се отказах.

2007 година, черен

Core 2 Duo 2,16GHz

4GB RAM

500GB HDD

Intel Graphics някакъв.

Ръфащия колега го взе и най-вероятно щял да го ползва с Windows, щото не бил ползвал MAC до ся. :Facepalm:

Ся малко ме е яд.

За какво ти е такъв таралясник ? :) Освен ако не те влече към някакво колекционерство, не виждам смисъл да взимаш подобна машина.

За какво ти е такъв таралясник ? :) Освен ако не те влече към някакво колекционерство, не виждам смисъл да взимаш подобна машина.

Ами щях да си сложа Traktor-а на него, няколко други програми, които ги има само на MAC и щях да си се лигавя общо взето с него. За глупости. Пък те и по-новите са горе-долу със същите параметри, но с по-нов процесор. Видеокартите са им такива, което за мен няма логика, но...

Много е. За толкова можеш да намериш Air

За 600лв? Няма как.

Едит: Ся разбрах. Тоя ръфащия колега дето го взе тоя MACBOOK, щял да играе на него Skyrim. За кво му бил тоя МАК иначе?

Преди месец обясняваше как можеш да си купиш супер, хипер, мега, дупер компютър за същите пари като един лаптоп за 1000-1400лв и от лаптопите нямало смисъл. Като му показах лаптоп за 1300лв с четириядрен i7, 8ГБ рам и отделна видеокарта, каза, че не съм го бил разбрал.

В това отношение аз съм добре. Далеч не съм най-големия кретен в админската стая, така че се търпи :)

Страх ме е да си помисля как са ви подбирали :P

Скоро усещам как ще ме избие на агресия. А не съм такъв човек...

В смисъл ще изперкаш от агресия? :laughing1:

В това отношение аз съм добре. Далеч не съм най-големия кретен в админската стая, така че се търпи :)

Каква е тая стая бре!?!?!? :blink:

Бира или течен аналгин? Това е въпросът!

Зависи за какво става въпрос!

мда...и мерлото е хубаво. меддд

Браво Стефчо, батко ти няма лошо да ти даде. :drunk:

==============================

Мисля си скоро да направя едно форумно шкембе-парти у нас. Пред съответните присъстващи ще се приготви моето уникално шкембе от началото до края, като на финала ще го излочим демонстративно! Разбира се ще се изпие и кег с бира!

Последния път у вас...че бях пиян - бях, че бях "развълнуван" - бях...ама помня, че май имаше шкембе. Това, което не помня е...опитах ли го или не :D :D

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...