w00x Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 арменския. аре кат ще проявяваш расизъм и пренебрежение към даден етнос (между другото противоречи на правилата на форума) поне да е с някаква правилна обосновка и малко познаване на обекта. едните можеш с право да ги бъзикаш за скъперничество и високи надценки, а другите обаче няма начин да ги засегнеш за аромат ( и на храната), щото са с пословични носове. Расизъм и пренебрежение видя само ти. Аз просто се обърках. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Расизъм и пренебрежение видя само ти. Аз просто се обърках. Ти просто каза нЕква глупост без да са те питали... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Ти просто каза нЕква глупост без да са те питали... Просто винаги бъркам тоя ресторант и го наричам "еврейски", а не "арменски". Не е за първи път и не е умишлено. А на теб ти се губи значението на думата "форум" щом мислиш, че е нужно специално да ме попита някой, за да скокна в дискусията. И не. Не е глупост изобщо. Малка водка за 4лв в ресторант не е по джоба на всеки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 В крайна сметка ако си бил там и знаеш цените, можеше просто да кажеш, че е скъпо място и толкоз. Останалото е излишно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 В крайна сметка го написах. Просто си позволих волността да се пошегувам малко, но забравих, че на мен ми е забранено.За другите няма проблем да си правят "весело" на мой гръб обаче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Пропусна обаче обстоятелството,че шефчетата очакват ЕДИНСТВЕНО респект от околните,та дори се жегват от лека закачка P.S.Нищо лично към когото и да е било Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Нееее!!! Някой да ми счупи ръцете и да ми вземе компютрите! Направих грешката пак да почна "The incredible machines".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Нееее!!! Някой да ми счупи ръцете и да ми вземе компютрите! Направих грешката пак да почна "The incredible machines".... пробвай с ракия и мезе, който да заемат ръчичките, вместо да ги трошиш и после да създаваш работа на ората в болниците Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Как е възможно 30 минути след почистване на очилата да има по 3 отпечатъка на всяко стъкло????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Алхими, да са ти живи и здрави щерките!!! И ще ме прощаваш, че миришех на всички горски животни... Драги съфорумци, помолете w00x да качи снимка на подаръка, който му направихме! (той е от абсолютно всеки член на този форум, не е от някаква "специална групичка", както някои хора обичат да казват) Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Стига лъжи, аз не участвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 И аз не участвам И половинката ми не участва :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Алхими, да са ти живи и здрави щерките!!! И ще ме прощаваш, че миришех на всички горски животни... Драги съфорумци, помолете w00x да качи снимка на подаръка, който му направихме! (той е от абсолютно всеки член на този форум, не е от някаква "специална групичка", както някои хора обичат да казват) Само дето си купил дамски, Иване. По номера се разбира. 36-40 мъжка номерация няма. Подарих ги на майка ми. И аз не участвам И половинката ми не участва :] Да, разбрахме, че имаш приятелка. Не е нужно да го повтаряш постоянно. Some people.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Нямам думи, наистина нямам думи. Пеше, Ликвиде, да сте живи и здрави и да пораснете някой ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Аз съм вече на 70-80, бря! Кръговрата настъпва - пак ще дойде време за памперси, може би затова така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Мислех да споделя идея за подпомагане на една школа, дето учи децата на хубави работи...Ма тука много злета, пак ще ме обвинят в патриотарщина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Нямам думи, наистина нямам думи. Пеше, Ликвиде, да сте живи и здрави и да пораснете някой ден. Въй, не с лошото, чичко Ангеле, ти ако спреш да натякваш, че нямаш и как отчаяно търсиш също няма да е лошо Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Въй, не с лошото, чичко Ангеле, ти ако спреш да натякваш, че нямаш и как отчаяно търсиш също няма да е лошо Пак виждаш нещо, дето го няма. Къде си видял да натяквам през последните 5 месеца, да речем? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Темата с чалготеките? Както и да е, не съм прав и точка, мързи ме да споря... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Темата с чалготеките? Както и да е, не съм прав и точка, мързи ме да споря... Темата с чалготеките? Това, че съм казал, че ходя заради посетителите от женски пол, за теб е равносилно на натякване "нямам си приятелка и отчаяно си търся"? Имаш някакъв много сериозен проблем с разбирането на писан текст. Понякога цигарата е просто цигара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Темата с чалготеките? Това, че съм казал, че ходя заради посетителите от женски пол, за теб е равносилно на натякване "нямам си приятелка и отчаяно си търся"? Ъхъъъммм... От което следва един съвсем логичен извод. И той е, че си курварин..., от което пък можем съвсем логично да направим и извод защо, аджеба, си нямаш приятелка и ревеш... Омагьосан кръг е това, приятелю.... омагьосан... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Ъхъъъммм... От което следва един съвсем логичен извод. И той е, че си курварин..., от което пък можем съвсем логично да направим и извод защо, аджеба, си нямаш приятелка и ревеш... Омагьосан кръг е това, приятелю.... омагьосан... А аз теб да те запитам защо си смени аватара с он момък, дето пуцаше с пистолетя у гащите?!?!?!? Да, не се мърда вече, ама тва е заради ултра добрия ЪПГРЕЙД на форума. Аз още си чакам моята ръка да "тръгне", дано е скоро..................... Междувременно си мисля кой ум би си кръстил фирмата foSCAM o___________________________O И за финал - всички сте злета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Да не са всички шефчета като теб и дядо ни, че там да е форумната среща? Скъпичко е в еврейския. В Хемингуей едно ядене е 30-40лв, та и половината пак е скъпичко... От обедното меню за 15 лв се наяждаме 3ма човека. С жена ми като сме с нещо по-засукано излезе към 30 за трима ни (тя, аз и малкия). Не знам колко е скъпо, но аз в дупка като Пожарната нито съм влизал скоро нито мисля изобщо да влизам и занапред, така че база за сравнение с евтини кръчми нямам. Не е от най-евтините със сигурност, но не е и скъпо като Хемингуей и Мемори. Мисля, че е по-евтино от Хепи и Густо, но не съм сравнявал подробно цените. ПС: не съм сигурен това подчертаното като комплимент ли да го разбирам или като обида. Клоня към второто... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Нееее!!! Някой да ми счупи ръцете и да ми вземе компютрите! Направих грешката пак да почна "The incredible machines".... Много добре си направил. И наистина с питие и мезе е идеално и лежерно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Ъхъъъммм... От което следва един съвсем логичен извод. И той е, че си курварин..., от което пък можем съвсем логично да направим и извод защо, аджеба, си нямаш приятелка и ревеш... Омагьосан кръг е това, приятелю.... омагьосан... Logic... От обедното меню за 15 лв се наяждаме 3ма човека. С жена ми като сме с нещо по-засукано излезе към 30 за трима ни (тя, аз и малкия). Не знам колко е скъпо, но аз в дупка като Пожарната нито съм влизал скоро нито мисля изобщо да влизам и занапред, така че база за сравнение с евтини кръчми нямам. Не е от най-евтините със сигурност, но не е и скъпо като Хемингуей и Мемори. Мисля, че е по-евтино от Хепи и Густо, но не съм сравнявал подробно цените. ПС: не съм сигурен това подчертаното като комплимент ли да го разбирам или като обида. Клоня към второто... Аз с обедното меню не мога да се наям. А и говорим за алкохол, а не за обедно меню. И в кое измерение да ти кажат, че работиш за себе си е обида? Това може само в Булфорум да се случи. Предполагам, че заради приятелската атмосфера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.