Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Честит празник на "истинските" мъЗе! :laughing:

391786_485484394820016_1626192591_n.jpg

Не мога да свикна с новата визия на форума. Все едно посещавам някакво друго място... :sad1:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Тези ликьори са за п§*ки бре!!! Жена ми ги пие с приятелки...

Ето едно доказателство колко точно големи розови злета сте.... :effemine3:

Абе я си гледай работата. Това е нещо сладичко така за по-добро храносмилане. И като добавка на кафето.

Абе я си гледай работата. Това е нещо сладичко така за по-добро храносмилане. И като добавка на кафето.

За храносмилането си има съответно пиене - 25-50гр узо/мастика. В кафето мъжете слагат уиски. Тотално зле такова! Ако пък те видя да слагаш алкохол за 150 лв бутилката в кафе, направо ще ти строша копитцата! Това ме подсеща за онзи случай, дето мъжът купил безумно скъпо, специално, отлежало, марково червено вино на жена си и почти припаднал като видял как с приятелката й го доливат с Фанта. :angry1

Терзис - Астатос. Ще си прехапя грацмуля майна :D.

Ако пия 1 бира дали ще се върна във филма? :D

Пий една студена вода :D

Вода - к'во беше това?

Баси, не мога да разбера защо трябва да бъда поздравен за това, че на някого си му влиза в задълженията да свърши нещо напълно нормално и задължително....

Congratulations, your FocalPrice order FPTPP83886MQ has been shipped!

Честит празник на "истинските" мъЗе! :laughing:

391786_485484394820016_1626192591_n.jpg

Не мога да свикна с новата визия на форума. Все едно посещавам някакво друго място... :sad1:

Аве ей, лаЙк такъв!

Тва не е педалски празник, бе. Стига с тия дивотии. Петльов ден си е от край време и точка!

Голямо си зле, честно.

П.п. Въпреки, че то... малко ме е срам да си призная, ама и аз днес раздавах гевречета на ляво и на дясно :D

П.п.2 Охоо... Вуксе. Честит РД, макар и на патерица. Жив, здрав и все така... забавен :D

Терзис - Астатос. Ще си прехапя грацмуля майна :D.

Ако пия 1 бира дали ще се върна във филма? :D

Не. Всяка следваща обаче те връща с все по-главни роли! :laughing1:

Не. Всяка следваща обаче те връща с все по-главни роли! :laughing1:

Оправих се...около 5 след обяд :). Луда работа :). Обаче баща ми е решил да почерпи една тъмна Каменца - ще го уважа човека :D

Искам да похваля арменския ресторант на ул. Отец Паисий. Просто перфектен! И зелената салатата беше направо върхът (при това нарязана много ситно а не накъсани 5 листа на половина), и ереванските кюфтенца бяха един път, обаче подлучените патладжанчета със сирене не мога да ги опиша. Като човек който патладжани по принцип не обича исках и 2ра порция (тези ги поръча жена ми и докато и ги изяждах ме гледаше много лошо). Просто един път беше всичко. Отдавна не съм бил толкова доволен при това нямам нито една забележка! (последното следва да се третира като огромен комплимент от човек който има по една педя забележки за почти всичко)

Оправих се...около 5 след обяд :). Луда работа :). Обаче баща ми е решил да почерпи една тъмна Каменца - ще го уважа човека :D

Груба грешка със спиртосана пикня! Пий направо една ракия!

Искам да похваля арменския ресторант на ул. Отец Паисий. Просто перфектен! И зелената салатата беше направо върхът (при това нарязана много ситно а не накъсани 5 листа на половина), и ереванските кюфтенца бяха един път, обаче подлучените патладжанчета със сирене не мога да ги опиша. Като човек който патладжани по принцип не обича исках и 2ра порция (тези ги поръча жена ми и докато и ги изяждах ме гледаше много лошо). Просто един път беше всичко. Отдавна не съм бил толкова доволен при това нямам нито една забележка! (последното следва да се третира като огромен комплимент от човек който има по една педя забележки за почти всичко)

Ти да нямаш забележки е чудо. Ако тия носят на бой, пиене и не затварят в 12 - да организираме форумна сбирка там!

Ти да нямаш забележки е чудо. Ако тия носят на бой, пиене и не затварят в 12 - да организираме форумна сбирка там!

Идея си нямам докога работят. Аз със семейството бях там. Цените ми се сториха съвсем нормални (някъде около наполовина тези от Хемингуей), но определено не е "евтино кръчме"

Кой ти говори за евтино, въпроса е да работят след 24....

Оооо и да, по темата RUN DMC....мнооого яки....Check this out, One, two, three, in the place to be...it's Dj RUN. and DMC....... AaAAaaa якооо :punk

Да не са всички шефчета като теб и дядо ни, че там да е форумната среща? :)

Скъпичко е в еврейския. В Хемингуей едно ядене е 30-40лв, та и половината пак е скъпичко...

Да не са всички шефчета като теб и дядо ни, че там да е форумната среща? :)

Скъпичко е в еврейския. В Хемингуей едно ядене е 30-40лв, та и половината пак е скъпичко...

арменския.

аре кат ще проявяваш расизъм и пренебрежение към даден етнос (между другото противоречи на правилата на форума) поне да е с някаква правилна обосновка и малко познаване на обекта.

едните можеш с право да ги бъзикаш за скъперничество и високи надценки, а другите обаче няма начин да ги засегнеш за аромат ( и на храната), щото са с пословични носове.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...