avelina Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Милена също е много хубаво име...поне за мен. Благодаря, дам, хубаво име е; бих предпочела все пак Авелина, но са пропуснали да ме питат, кое бих си избрала, като съм се явила на бял свят... avelina, w00x - честит рожден ден. Много здраве, радост, късмет и повече усмивки Ви желая. Благодаря ти за хубавите пожелания, TAZ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Както винаги - класици! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Бат' ти Мидекс може да се предруса единствено с кока-кола, така че не го мисли. И с боза, и с боза Знаеш ли как му действа бозата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Как седят нещата 1-вото мнение да си седи отгоренце? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Как седят нещата 1-вото мнение да си седи отгоренце? Излишно е, освен това първото мнение да е отгоре има смисъл май само в търговския отдел, на останалите места пречи (поне на мен) Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Как седят нещата 1-вото мнение да си седи отгоренце? Няма такава функция в тази версия на форума. Всъщност отдавна е премахната. Евентуално може би ще има някой plugin, но едва другата седмица ще мога да проверя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 И с боза, и с боза Знаеш ли как му действа бозата? Бъзикай се ти...като каза ' ' се сетих, че оня ден като бях в Билата до нас, понеже обикновено транзитирам покрай рафтовете с алкохола, ама тоя път с периферното зрение мярнах едно Bаileys и се сетих, че навремето с жена ми (когато все още бяхме "алкохолици" ), имахме хубави преживявания точно покрай консумацията на Bаileys и реших да взема едно такова. Виден може и да изразява резерви в качествата ти на алкохолен дегустатор, но аз все още ти имам доверие, поне що се касае до някои по-изтънчени напитки (а и подозирам, че Виден вече каквото и да пие, всичко му прилича на бира )....та...имаше няколко вида, които ме затрудниха в избора и като по-прост, реших да си взема класическия вариант. Предполагам, че си пробвал някои от другите видове - би ли дал кратки отзиви, че следващия път да пробвам някое от другите? Ето, давам ти жокер в картинки (като за малки деца...и стари хора дето забравят ): Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Кафето не струва. Т.е. не е лошо но предпочитам оригинала. Става и да си го сипвам в кафето (оригинал де) докато това с кафето някак се губи. Хубаво ми припомни сега ще си сипя в кафето малко. Иначе това с карамела и то не е лошо. Вкуса на лешници по начало не ми харесва. Този с шоколада мисля не съм го пробвал. Иначе ако ще се лигавиш и не ти се свидят 150 кинта - вземи си един Martell XO - страхотен е. Ако ти се свидят пробвай с Remy Marten VSOP. Еййй като ги видях и ми се припи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Абе кефът цена няма...въпросът е аз дали ще успея да разпозная кое какво е или само ще ги хабя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Хубавото си е хубаво. И аз си мислех че не обичам да пия уиски пък то виж какво излезна. Наскоро ме черпиха някакво Туламордю и го изплюх - не можах да преглътна Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Тези ликьори са за п§*ки бре!!! Жена ми ги пие с приятелки... Ето едно доказателство колко точно големи розови злета сте.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 ебаси Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Да не си пил досега бре, Стефчо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Да не си пил досега бре, Стефчо? Стефчо да пие до сутринта?!? Не го вярвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Няма да се учудя ако са празнували РД на Ангел в някоя чалга... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 айде честито на Ангел a.k.a Woox .... много здраве, и по малко чалга Мерси. За чалгата - няма начин просто. Жените са там. Като обърна резбата, може и да я спра, но сега... ЧРД Ангеле.Много здраве и късмет. РЕД.Авелина, и на теб ЧРД, и много здраве. На Ангел и Авелина: Честито на рожденниците. Здраве, щастие и късмет Честит Рожден Ден и от мен! И на двамата ни рожденици. Желая ви здраве и късмет. Другото дори да идва и да си отива, здравето и късметът ви да са константни Весело изкарване Честито и на двамата рожденици! Да сте живи и здрави! А за рождениците - много здраве и пари. avelina, w00x - честит рожден ден. Много здраве, радост, късмет и повече усмивки Ви желая. Тенкю олл! И на тези, чиито цитати паднаха в борбата ми с новата версия на форума при опит да изтрия първия ред. (Sothbiss & TAZ) това че само за 1 ден се е разминал със сливането на празниците, обяснява доста за влечението по метросексуализъма.... а иначе честито. жив и здрав. Мен метросексуализмът не ме влече.. А иначе, мерси за пожеланията. Няма да се учудя ако са празнували РД на Ангел в някоя чалга... Не позна тоя път. Днес ще празнувам. В Брилянтин при това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Не знам, по мое лично мнение, трябва да си смъкнал летвата, за да търсиш жени в чалготеките. Пак казвам - личнно мнение. Не че искам да заклеймявам почитателите на тази музика, но аз лично с такъв тип човек не бих издържал...И отново казвам - лично мнение и никого не държа отговорен да се съгласява или не с него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Да смъквам летвата? Че те са по-хубави! Кое да ѝ смъквам на тая летва по-точно?Или ти си достатъчно ограничен, за да си мислиш, че всеки, който слуша чалга и влиза в заведение, в което се пуска - е половин човек?Музиката не винаги определя характера на човека. Искам да ти кажа, че в другите заведения съм виждал много по-големи селяни, отколкото в чалгите.Няма да отреча, че има супер яки фолк фурии, но те си личат от километър. Те стават за един път, а аз и повече не искам.Не съм тръгнал да си търся жена за женене. На теб може да ти е време, но аз не мисля, че моето е дошло още. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Тези ликьори са за п§*ки бре!!! Жена ми ги пие с приятелки... Ето едно доказателство колко точно големи розови злета сте.... Аха, мерси за информацията, щото това не го знаех. Таман още не съм отворил бутилката, да те питам нещо като специалист - ако сипя в бирена чаша 100 мл Бейлис и останалото го допълня с бира по избор, ще може ли вече да се пие от истински мъже...е, не съвсем истински като тебе, ама поне като за мене става ли? Щото ако и така не става, хич да не я отварям и да си продължавам на кока-кола? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Аха, мерси за информацията, щото това не го знаех. Таман още не съм отворил бутилката, да те питам нещо като специалист - ако сипя в бирена чаша 100 мл Бейлис и останалото го допълня с бира по избор, ще може ли вече да се пие от истински мъже...е, не съвсем истински като тебе, ама поне като за мене става ли? Щото ако и така не става, хич да не я отварям и да си продължавам на кока-кола? Ако се оригаш и понамирисваш леко на пот докато пиеш Бейлиса, всичко добива един такъв ... по-мъжествен характер. Да не забравиш да плюнеш на земята и да си почешеш слабините. И двете без причина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Ааа не, много е затормозяващо да правя постоянно всичко това, но като компенсация от време на време ще си го местя от единия в другия крачол...виртуално, че е по-лесно, пък и така ще показвам, че хем ми е голям, хем ми е през оная работа... П.П. Имаме си още 2 скина, благодарение на Дриймър...може би в бъдеще ще сложим и още. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Да не си пил досега бре, Стефчо? оохх не питай. как се завъртя пералнята...така и не разбрах Стефчо да пие до сутринта?!? Не го вярвам уж нямаше майна, уж за по 1 бира....14 часа по-късно свирепо ме цепи главата дори след като съм пил вълшебното хапче.... Няма да се учудя ако са празнували РД на Ангел в някоя чалга... тц. . Че бях на чалга - то е ясно и на Марс дори....ама не бяха такива плановете, добре си бях заспал в 9 вечерта, едно обаждане и глей кво става после :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Искаш ли ръкавици бре? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Ако ще поръчвате - става. Ръкавичките бяха добри. А размера? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Аха, мерси за информацията, щото това не го знаех. Таман още не съм отворил бутилката, да те питам нещо като специалист - ако сипя в бирена чаша 100 мл Бейлис и останалото го допълня с бира по избор, ще може ли вече да се пие от истински мъже...е, не съвсем истински като тебе, ама поне като за мене става ли? Щото ако и така не става, хич да не я отварям и да си продължавам на кока-кола? Ако обичаш помия, може. Иначе може да поразпиташ произволни хора дали случайно така ликьорът като такъв не е абсолютно женско питие. В обичайните мъжки питиета е съставка за коктейли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.