Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Милена също е много хубаво име...поне за мен. :rolleyes:

Благодаря, дам, хубаво име е; бих предпочела все пак Авелина, но са пропуснали да ме питат, кое бих си избрала, като съм се явила на бял свят... :grin:

avelina, w00x - честит рожден ден. Много здраве, радост, късмет и повече усмивки Ви желая. :beerchug

Благодаря ти за хубавите пожелания, TAZ!!! :beer:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Как седят нещата 1-вото мнение да си седи отгоренце?

Излишно е, освен това първото мнение да е отгоре има смисъл май само в търговския отдел, на останалите места пречи (поне на мен)

Как седят нещата 1-вото мнение да си седи отгоренце?

Няма такава функция в тази версия на форума. Всъщност отдавна е премахната. Евентуално може би ще има някой plugin, но едва другата седмица ще мога да проверя.

И с боза, и с боза :) Знаеш ли как му действа бозата? :lol:

Бъзикай се ти...като каза '

' се сетих, че оня ден като бях в Билата до нас, понеже обикновено транзитирам покрай рафтовете с алкохола, ама тоя път с периферното зрение мярнах едно Bаileys и се сетих, че навремето с жена ми (когато все още бяхме "алкохолици" :laughing1: ), имахме хубави преживявания точно покрай консумацията на Bаileys и реших да взема едно такова. Виден може и да изразява резерви в качествата ти на алкохолен дегустатор, но аз все още ти имам доверие, поне що се касае до някои по-изтънчени напитки (а и подозирам, че Виден вече каквото и да пие, всичко му прилича на бира :rofl: )....та...имаше няколко вида, които ме затрудниха в избора и като по-прост, реших да си взема класическия вариант. Предполагам, че си пробвал някои от другите видове - би ли дал кратки отзиви, че следващия път да пробвам някое от другите? Ето, давам ти жокер в картинки (като за малки деца...и стари хора дето забравят :lol: ):

liker_baileys_v_domashnikh_usloviyakh_1.

Кафето не струва. Т.е. не е лошо но предпочитам оригинала. Става и да си го сипвам в кафето (оригинал де) докато това с кафето някак се губи. Хубаво ми припомни сега ще си сипя в кафето малко. Иначе това с карамела и то не е лошо. Вкуса на лешници по начало не ми харесва. Този с шоколада мисля не съм го пробвал.

Иначе ако ще се лигавиш и не ти се свидят 150 кинта - вземи си един Martell XO - страхотен е. Ако ти се свидят пробвай с Remy Marten VSOP.

Еййй като ги видях и ми се припи...

Хубавото си е хубаво. И аз си мислех че не обичам да пия уиски пък то виж какво излезна. Наскоро ме черпиха някакво Туламордю и го изплюх - не можах да преглътна

cbig_1179077.jpg

Тези ликьори са за п§*ки бре!!! Жена ми ги пие с приятелки...

Ето едно доказателство колко точно големи розови злета сте.... :effemine3:

Да не си пил досега бре, Стефчо? :laughing:

Стефчо да пие до сутринта?!? Не го вярвам

айде честито на Ангел a.k.a Woox .... много здраве, и по малко чалга :D

Мерси. За чалгата - няма начин просто. Жените са там. Като обърна резбата, може и да я спра, но сега...

ЧРД Ангеле.Много здраве и късмет.

РЕД.Авелина, и на теб ЧРД, и много здраве.

На Ангел и Авелина:

Честито на рожденниците. Здраве, щастие и късмет

Честит Рожден Ден и от мен! И на двамата ни рожденици.

Желая ви здраве и късмет. Другото дори да идва и да си отива, здравето и късметът ви да са константни :) Весело изкарване :)

Честито и на двамата рожденици! Да сте живи и здрави!

А за рождениците - много здраве и пари.

avelina, w00x - честит рожден ден. Много здраве, радост, късмет и повече усмивки Ви желая. :beerchug

Тенкю олл! И на тези, чиито цитати паднаха в борбата ми с новата версия на форума при опит да изтрия първия ред. (Sothbiss & TAZ)

това че само за 1 ден се е разминал със сливането на празниците, обяснява доста за влечението по метросексуализъма....

а иначе честито. жив и здрав.

Мен метросексуализмът не ме влече..

А иначе, мерси за пожеланията. :)

Няма да се учудя ако са празнували РД на Ангел в някоя чалга... :laughing1:

Не позна тоя път. Днес ще празнувам. В Брилянтин при това.

Не знам, по мое лично мнение, трябва да си смъкнал летвата, за да търсиш жени в чалготеките. Пак казвам - личнно мнение. Не че искам да заклеймявам почитателите на тази музика, но аз лично с такъв тип човек не бих издържал...

И отново казвам - лично мнение и никого не държа отговорен да се съгласява или не с него.

Да смъквам летвата? Че те са по-хубави! Кое да ѝ смъквам на тая летва по-точно?
Или ти си достатъчно ограничен, за да си мислиш, че всеки, който слуша чалга и влиза в заведение, в което се пуска - е половин човек?
Музиката не винаги определя характера на човека. Искам да ти кажа, че в другите заведения съм виждал много по-големи селяни, отколкото в чалгите.

Няма да отреча, че има супер яки фолк фурии, но те си личат от километър. Те стават за един път, а аз и повече не искам.
Не съм тръгнал да си търся жена за женене. На теб може да ти е време, но аз не мисля, че моето е дошло още.

Тези ликьори са за п§*ки бре!!! Жена ми ги пие с приятелки...

Ето едно доказателство колко точно големи розови злета сте.... :effemine3:

Аха, мерси за информацията, щото това не го знаех. Таман още не съм отворил бутилката, да те питам нещо като специалист - ако сипя в бирена чаша 100 мл Бейлис и останалото го допълня с бира по избор, ще може ли вече да се пие от истински мъже...е, не съвсем истински като тебе, ама поне като за мене става ли? Щото ако и така не става, хич да не я отварям и да си продължавам на кока-кола?

Аха, мерси за информацията, щото това не го знаех. Таман още не съм отворил бутилката, да те питам нещо като специалист - ако сипя в бирена чаша 100 мл Бейлис и останалото го допълня с бира по избор, ще може ли вече да се пие от истински мъже...е, не съвсем истински като тебе, ама поне като за мене става ли? Щото ако и така не става, хич да не я отварям и да си продължавам на кока-кола?

Ако се оригаш и понамирисваш леко на пот докато пиеш Бейлиса, всичко добива един такъв ... по-мъжествен характер.

Да не забравиш да плюнеш на земята и да си почешеш слабините. И двете без причина.

Ааа не, много е затормозяващо да правя постоянно всичко това, но като компенсация от време на време ще си го местя от единия в другия крачол...виртуално, че е по-лесно, пък и така ще показвам, че хем ми е голям, хем ми е през оная работа... :laughing1:

П.П. Имаме си още 2 скина, благодарение на Дриймър...може би в бъдеще ще сложим и още.

Да не си пил досега бре, Стефчо? :laughing:

оохх не питай. как се завъртя пералнята...така и не разбрах :D

Стефчо да пие до сутринта?!? Не го вярвам

уж нямаше майна, уж за по 1 бира....14 часа по-късно свирепо ме цепи главата дори след като съм пил вълшебното хапче....

Няма да се учудя ако са празнували РД на Ангел в някоя чалга... :laughing1:

тц. :). Че бях на чалга - то е ясно и на Марс дори....ама не бяха такива плановете, добре си бях заспал в 9 вечерта, едно обаждане и глей кво става после :D :D

Ако обичаш помия, може. Иначе може да поразпиташ произволни хора дали случайно така ликьорът като такъв не е абсолютно женско питие. В обичайните мъжки питиета е съставка за коктейли.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...