w00x Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Ми.... можеше и да не отговориш :) Няма такъв вариант. Доброто ми сърце не го позволява. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 MultiQuote и после натискаш бутона дето ще се появи в дясно долу Reply to... Toчно Аз да не съм ви тутор тука бе.. Що пък само ти бе? Кой ви светна как се разделя цитата на парчета? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Той на парчета хубаво се разделя, но ме дразни, че изчезва ако искам да изтрия първия ред и после с CTRL+Z не се връща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Така е...не сме модерни като тия, дето си бръснат космите по тялото и си обуваме чорапи само в убити тонове, като розовото е строго забранено. П.П. И към Мирката, и към Вокса - не ми обръщайте много внимание днес, хванало ме е нещо и си пиша всякакви щуротии, но не са с лоши помисли. Е петък е все пак... нормално Той на парчета хубаво се разделя, но ме дразни, че изчезва ако искам да изтрия първия ред и после с CTRL+Z не се връща. И мен. ПОЛУДЯВАМ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Не връща, но пък спейса в началото замества до известна степен загубеното положение. Определено обаче в Инвижън някой се е правил на много "оригинален" с новата версия...безуспешно. ...да знаеш, че имаш много красиво име. А ти знаеш ли, че имаш много красиви очи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Не е лоша но има някой и друг досаден бъг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Не е лоша но има някой и друг досаден бъг Някой и друг?? Десетки са - виж само какво пишат в тази тема в Инвижън.БГ и пак помисли... Едит: Ето, дори и с ретро-скина с който съм, линкът не излиза подчертан и няма как да се разбере изобщо, че е линк. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Прибирам се от работа от Сточна гара продължавам към Централна гара като на светофара на Плазма (на обратният завой) един дядо с два бастуна явно докато вървял по разделителя паднал на платното (нямам никва реална представа кво точно е правил там но каквото и да е правил все пак е човек не можем да го смажем ) , буквално докато чаках на светофара .... едни момчета които идваха от Аксентий Велешки спряха и го вдигнаха , за да не ги отнесе някой щото бяха в лява лента спрях по средата на лентите и пуснах аварийните зад мене имаше една чисто нова S класа , човека дори не избибитка , в следващият момент чувам гърмящ ремус и гледам в задното огледало се задава бай мангал с бяло 316i много забързан бибитка , бибитка обръщам се и виждам как ме псува и кълне .... викам си аре заеби и в следващият момент го виждам как се промушва между мене и спрялата кола със свален прозорез и ми казва кво ше прави с майка ми докато мазна мръсна противна миризлива и раздърпана циганка с коса с цвят на лайна се смее и го окуражава да продължи , та ей тука точно в тоя момент единственото нещо което ми мина през главата е тоя мангал толкова ли е тъп и не си прави сметка че на следващият светофар който е след 100м ще се засечем пак ? Отговорът е явно не , не мисля че ше прекара добре обаче петъчният следобяд и може би съботата но тоя пък няк'си не можах да се спра....... а и да му е пълно щастието му хвърлих и ключовете на колата някъде около колелото на гарата , незнам какво е станало после щото си тръгнах но между мангалските викове "Анааа анааа анаааа" на гнусната циганка от тук от там чух само различни хора да подвикват браво, браво.........не е нормално да го кажа но признавам че ми олекна. От друга страна дано да не са ми записали номера щото ще остана разочарован ако ме осъди циганин........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Не знам аз... на тоя дето го избрах излизат подчертани Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Васко, искаме видео! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 та ей тука точно в тоя момент единственото нещо което ми мина през главата е тоя мангал толкова ли е тъп и не си прави сметка че на следващият светофар който е след 100м ще се засечем пак ? Отговорът е явно не ,.......................... не мисля че ше прекара добре обаче петъчният следобяд и може би съботата но тоя пък няк'си не можах да се спра................................ а и да му е пълно щастието му хвърлих и ключовете на колата някъде около колелото на гарата , незнам какво е станало после щото си тръгнах но между мангалските викове "Анааа анааа анаааа" на гнусната циганка от тук от там чух само различни хора да подвикват браво, браво......... Ей тука около червените многоточия нещо ми се губи и не схванах какво е станало. Мога само да предполагам, но ми се ще да доразкажеш... цветно не е нормално да го кажа но признавам че ми олекна. Абе не е ама признавам че други хора бихме постъпили по същия начин Дори с риск да отнесем боя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Прибирам се от работа от Сточна гара продължавам към Централна гара като на светофара на Плазма (на обратният завой) един дядо с два бастуна явно докато вървял по разделителя паднал на платното (нямам никва реална представа кво точно е правил там но каквото и да е правил все пак е човек не можем да го смажем ) , буквално докато чаках на светофара .... едни момчета които идваха от Аксентий Велешки спряха и го вдигнаха , за да не ги отнесе някой щото бяха в лява лента спрях по средата на лентите и пуснах аварийните зад мене имаше една чисто нова S класа , човека дори не избибитка , в следващият момент чувам гърмящ ремус и гледам в задното огледало се задава бай мангал с бяло 316i много забързан бибитка , бибитка обръщам се и виждам как ме псува и кълне .... викам си аре заеби и в следващият момент го виждам как се промушва между мене и спрялата кола със свален прозорез и ми казва кво ше прави с майка ми докато мазна мръсна противна миризлива и раздърпана циганка с коса с цвят на лайна се смее и го окуражава да продължи , та ей тука точно в тоя момент единственото нещо което ми мина през главата е тоя мангал толкова ли е тъп и не си прави сметка че на следващият светофар който е след 100м ще се засечем пак ? Отговорът е явно не , не мисля че ше прекара добре обаче петъчният следобяд и може би съботата но тоя пък няк'си не можах да се спра....... а и да му е пълно щастието му хвърлих и ключовете на колата някъде около колелото на гарата , незнам какво е станало после щото си тръгнах но между мангалските викове "Анааа анааа анаааа" на гнусната циганка от тук от там чух само различни хора да подвикват браво, браво.........не е нормално да го кажа но признавам че ми олекна. От друга страна дано да не са ми записали номера щото ще остана разочарован ако ме осъди циганин........ Браво. Аз не съм такъв човек и нямаше да мога, но ако не бях сам, със сигурност щях да реагирам по същия начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Честно казано подкрепям с две ръце, два крака и останалите налични крайници! Васко - президент! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 "Чалгата е самият отказ от култура. Чалгата ти казва, че трябва да се гордееш с невежеството си. В България тази “музика” е най-могъщият апологет на обществения феномен idiot pride.Знанието не е необходимо, ти си това, което имаш в портфейла.Ти си колата си. Ти си косата и дрехите си. Ти си шибана стока. Жената няма никаква стойност извън размера на изкуствените си гърди и общителността на своята вагина." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Браво Васе.И да не беше мангал, пак си го заслужава....Ако имаше малко цвят в разказа ти, щеше да е още по приятно.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Прибирам се от работа от Сточна гара продължавам към Централна гара като на светофара на Плазма (на обратният завой) един дядо с два бастуна явно докато вървял по разделителя паднал на платното (нямам никва реална представа кво точно е правил там но каквото и да е правил все пак е човек не можем да го смажем ) , буквално докато чаках на светофара .... едни момчета които идваха от Аксентий Велешки спряха и го вдигнаха , за да не ги отнесе някой щото бяха в лява лента спрях по средата на лентите и пуснах аварийните зад мене имаше една чисто нова S класа , човека дори не избибитка , в следващият момент чувам гърмящ ремус и гледам в задното огледало се задава бай мангал с бяло 316i много забързан бибитка , бибитка обръщам се и виждам как ме псува и кълне .... викам си аре заеби и в следващият момент го виждам как се промушва между мене и спрялата кола със свален прозорез и ми казва кво ше прави с майка ми докато мазна мръсна противна миризлива и раздърпана циганка с коса с цвят на лайна се смее и го окуражава да продължи , та ей тука точно в тоя момент единственото нещо което ми мина през главата е тоя мангал толкова ли е тъп и не си прави сметка че на следващият светофар който е след 100м ще се засечем пак ? Отговорът е явно не , не мисля че ше прекара добре обаче петъчният следобяд и може би съботата но тоя пък няк'си не можах да се спра....... а и да му е пълно щастието му хвърлих и ключовете на колата някъде около колелото на гарата , незнам какво е станало после щото си тръгнах но между мангалските викове "Анааа анааа анаааа" на гнусната циганка от тук от там чух само различни хора да подвикват браво, браво.........не е нормално да го кажа но признавам че ми олекна. От друга страна дано да не са ми записали номера щото ще остана разочарован ако ме осъди циганин........ Браво Васе! Само така! Нарочно цитирам да се вижда още от всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Прибирам се от работа... Евала пич. Против физическата разправа съм, но понякога не може без нея. Лятото имах подобна случка с един изключително нагъл шофьор, който се оказа шофьорка... до бой не се стигна, но бая се посплаши, а и една жена зад мен, като ми извика "браво", разбрах, че съм реагирал правилно. А бат Мидекс ми се струва предрусал днес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Бат' ти Мидекс може да се предруса единствено с кока-кола, така че не го мисли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Прибирам се от работа от Сточна гара продължавам към Централна гара като на светофара на Плазма (на обратният завой) един дядо с два бастуна явно докато вървял по разделителя паднал на платното (нямам никва реална представа кво точно е правил там но каквото и да е правил все пак е човек не можем да го смажем ) , буквално докато чаках на светофара .... едни момчета които идваха от Аксентий Велешки спряха и го вдигнаха , за да не ги отнесе някой щото бяха в лява лента спрях по средата на лентите и пуснах аварийните зад мене имаше една чисто нова S класа , човека дори не избибитка , в следващият момент чувам гърмящ ремус и гледам в задното огледало се задава бай мангал с бяло 316i много забързан бибитка , бибитка обръщам се и виждам как ме псува и кълне .... викам си аре заеби и в следващият момент го виждам как се промушва между мене и спрялата кола със свален прозорез и ми казва кво ше прави с майка ми докато мазна мръсна противна миризлива и раздърпана циганка с коса с цвят на лайна се смее и го окуражава да продължи , та ей тука точно в тоя момент единственото нещо което ми мина през главата е тоя мангал толкова ли е тъп и не си прави сметка че на следващият светофар който е след 100м ще се засечем пак ? Отговорът е явно не , не мисля че ше прекара добре обаче петъчният следобяд и може би съботата но тоя пък няк'си не можах да се спра....... а и да му е пълно щастието му хвърлих и ключовете на колата някъде около колелото на гарата , незнам какво е станало после щото си тръгнах но между мангалските викове "Анааа анааа анаааа" на гнусната циганка от тук от там чух само различни хора да подвикват браво, браво.........не е нормално да го кажа но признавам че ми олекна. От друга страна дано да не са ми записали номера щото ще остана разочарован ако ме осъди циганин........ обади се ако ти трябват свидетели. мисля че по това време с теб пихме кафе в тракия. закле'ам се, гу'с'ин съдийа! ама уточни цветните подробности все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Честито и на двамата рожденици! Да сте живи и здрави! RaptoR, благодаря ти за хубавите пожелания!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Прибирам се от работа от Сточна гара продължавам към Централна гара като на светофара на Плазма (на обратният завой) един дядо с два бастуна явно докато вървял по разделителя паднал на платното (нямам никва реална представа кво точно е правил там но каквото и да е правил все пак е човек не можем да го смажем ) , буквално докато чаках на светофара .... едни момчета които идваха от Аксентий Велешки спряха и го вдигнаха , за да не ги отнесе някой щото бяха в лява лента спрях по средата на лентите и пуснах аварийните зад мене имаше една чисто нова S класа , човека дори не избибитка , в следващият момент чувам гърмящ ремус и гледам в задното огледало се задава бай мангал с бяло 316i много забързан бибитка , бибитка обръщам се и виждам как ме псува и кълне .... викам си аре заеби и в следващият момент го виждам как се промушва между мене и спрялата кола със свален прозорез и ми казва кво ше прави с майка ми докато мазна мръсна противна миризлива и раздърпана циганка с коса с цвят на лайна се смее и го окуражава да продължи , та ей тука точно в тоя момент единственото нещо което ми мина през главата е тоя мангал толкова ли е тъп и не си прави сметка че на следващият светофар който е след 100м ще се засечем пак ? Отговорът е явно не , не мисля че ше прекара добре обаче петъчният следобяд и може би съботата но тоя пък няк'си не можах да се спра....... а и да му е пълно щастието му хвърлих и ключовете на колата някъде около колелото на гарата , незнам какво е станало после щото си тръгнах но между мангалските викове "Анааа анааа анаааа" на гнусната циганка от тук от там чух само различни хора да подвикват браво, браво.........не е нормално да го кажа но признавам че ми олекна. От друга страна дано да не са ми записали номера щото ще остана разочарован ако ме осъди циганин........ N1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 А за рождениците - много здраве и пари. Авелина, ако това ти е истинското име, да знаеш, че имаш много красиво име. Благодаря ти много, Sothbiss!!! Уви, Авелина не ми е истинското име, но много ми харесва и си го грабнах за ник, иначе съм просто Милена! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Милена също е много хубаво име...поне за мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 обади се ако ти трябват свидетели. мисля че по това време с теб пихме кафе в тракия. закле'ам се, гу'с'ин съдийа! И аз бях са вас! Естествено не пих кафе, но това е друга тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 avelina, w00x - честит рожден ден. Много здраве, радост, късмет и повече усмивки Ви желая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.