Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

На Ангел и Авелина:

birthday.jpg

Гугъл превежда последното като Трева - та да, притеснявай се да не те пратят да пасеш :P

Интересно...при мен ми даде малко по-сложен превод с 2 думи, като към "трева"-та добави и "зелена", че даже ми изкара и синоними, пак така с по 2 думи - "вода" + "студена" и още някои подобни... B)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Авелина и ти да си жива и здрава :)

Благодаря ти, Antares!!! :))

Благодаря ти! Честит рожден ден и на теб. Пожелавам ти всичкото щастие и късмет на света. :)

Благодаря ти много за хубавите пожелания!!! :))

Честит Рожден Ден и от мен! И на двамата ни рожденици.

Желая ви здраве и късмет. Другото дори да идва и да си отива, здравето и късметът ви да са константни :) Весело изкарване :)

На Ангел и Авелина:

birthday.jpg

Интересно...при мен ми даде малко по-сложен превод с 2 думи, като към "трева"-та добави и "зелена", че даже ми изкара и синоними, пак така с по 2 думи - "вода" + "студена" и още някои подобни... B)

Благодаря ти за страхотната картичка, Midex!!! :))

Честито на рожденниците. Здраве, щастие и късмет

ПС: Миро ме кефи. Това с лишенията и тренировките си беше бисер :)

Благодаря ти, djadomraz!!! :))

Честит Рожден Ден и от мен! И на двамата ни рожденици.

Желая ви здраве и късмет. Другото дори да идва и да си отива, здравето и късметът ви да са константни :) Весело изкарване :)

Благодаря ти много за хубавите пожелания, Галя!!! 175.gif

Честито и на двамата рожденици! Да сте живи и здрави!

happy_birthday_thumb.jpg

Ангеле, за бога, спри с тая чалга! Причаквай ги отпред на излизане с червеното сако - ефекта ще е същия. :laughing1:

3658768dd763f52d.jpg

Ангеле, за бога, спри с тая чалга! Причаквай ги отпред на излизане с червеното сако - ефекта ще е същия. :laughing1:

Много студено бе нашия. Пък и не мога да ги заговоря вънка. Самоче чалгата нещо е почнала да затъпява. Няма хубави песни последно време и не знам къде ще ги търся тия жени.

това че само за 1 ден се е разминал със сливането на празниците, обяснява доста за влечението по метросексуализъма....

а иначе честито. жив и здрав.

Седя и си мисля и стигам до извода, че в днешно време не е лисно да си тъп, особено като си и много прост.

И аз седя и си мисля, че из пловдивско доста икаме, ама чак да казваме лисно, досега не ми се беше случвало да чуя... :P

Ми ти рИално и сИга нИ си чул. Само си го чел. ;)

Освен ако нямаш от онези редки "заболявания" където се мешат разните възприятаия и примерно хората виждат цветове при музика, различните числа оцветение различно или геометричните фигури. Та да чуваш написаното. :) :)

ПС - глухия по рождение, как мисли? В смисъл ние(поне аз) като мислим го правя под формата на някакви думи. А той като не ги е чувал, как му протича мисълтта?

Написана дума = казана дума, а казана дума = хвърлен камък => с твоите камъни по твойта глава (народно творчество). :read:

...а както сам спомена - срещу много народ, че и прост на всичкото отгоре, не се скача.

...а както сам спомена - срещу много народ, че и прост на всичкото отгоре, не се скача.

Освен ако не си ми редактирал мнението, не съм казвал, че срещу прост народ не се скача. Преплиташ моето мнение, за колко е тешко на тъпите, с нещо за спорене :)

За народното творчество съм чувал само за казана дума, хвърлен камък. Първата част - написана = казана, не я знам. Сигурно се е изгубило през вековете когато сте го учили в училичще и сега :smile1:

Не съм редактирал нищо макар и много да ми се щеше. :evil А сега ако бях на мястото на :censored2: щях да цитирам "тешко" и да кажа 2 заядливи приказки, ама понеже не съм на мястото на :censored2: , няма да цитирам нищо. А народните поговорки са безкрай и няма как да ги знаеш всичките, пък и аз като част от народа имам правото да завещая още някоя за поколенията. :laughing:

И аз седя и си мисля, че из пловдивско доста икаме, ама чак да казваме лисно, досега не ми се беше случвало да чуя... :P

Прав си. И за толкова време не се намери един нормален кмет (визирайки, че това е представителното лице на града ни), който да говори книжовно правилно. Славчо обаче водеше класациите по и-кане. Аз слава богу не и-кам и не проявявам слабостите на диалектите по различните райони на милата ни родина. Дори много пъти хора извън Пловдив са се учудвали, че имам правилен говор.

А за рождениците - много здраве и пари.

Авелина, ако това ти е истинското име, да знаеш, че имаш много красиво име. :)

Така е...не сме модерни като тия, дето си бръснат космите по тялото и си обуваме чорапи само в убити тонове, като розовото е строго забранено. :gayviolet:

П.П. И към Мирката, и към Вокса - не ми обръщайте много внимание днес, хванало ме е нещо и си пиша всякакви щуротии, но не са с лоши помисли. :)

Така е...не сме модерни като тия, дето си бръснат космите по тялото и си обуваме чорапи само в убити тонове, като розовото е строго забранено. :gayviolet:

Гейове, кво да ти кажа.

Нпък и аз като част от народа имам правото да завещая още някоя за поколенията. :laughing:

Нали установихме, че си вампир. То ще се сменят още мно'о поколения, докато опреш до завечщаване.

П.П. И към Мирката, и към Вокса - не ми обръщайте много внимание днес, хванало ме е нещо и си пиша всякакви щуротии, но не са с лоши помисли. :)

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ти сериозно ли не си имал лоши омисли?!?! Аз си мислех, че си сериозен и само тука се гавриш и заяждаш с нас. Пък то не било сериозно. Баси.

ПП

Какво по дяволите трябва да натисна в тоя форум, че като избера няколко мнения за мултицитат, да се появят някъде набрани 2,3 и повече, че да мога да си пиша по тях?

Нали установихме, че си вампир. То ще се сменят още мно'о поколения, докато опреш до завечщаване.Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ти сериозно ли не си имал лоши омисли?!?! Аз си мислех, че си сериозен и само тука се гавриш и заяждаш с нас. Пък то не било сериозно. Баси.

ПП

Какво по дяволите трябва да натисна в тоя форум, че като избера няколко мнения за мултицитат, да се появят някъде набрани 2,3 и повече, че да мога да си пиша по тях?

MultiQuote и после натискаш бутона дето ще се появи в дясно долу Reply to...

Аз да не съм ви тутор тука бе..

MultiQuote и после натискаш бутона дето ще се появи в дясно долу Reply to...

Оффф, то се появявали разни неща по ъглите на екрана. Шукар тенкю.

Аз да не съм ви тутор тука бе..

Ми.... можеше и да не отговориш :) :) :P

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...